Προς το περιεχόμενο

windows 10 firewall needed?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μάθω τον καλύτερο τρόπο να αμύνομαι ενάντια σε κακόβουλους,

κάνω internet banking.

ξέρω ότι τα windows 10 έχουν firewall κτλ

προτείνεται κάτι εσείς που ασχολείσαι με internet banking;

Δημοσ.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα πλέον εκτος απο αυτα που εχουν τα windows και χρησιμοποιώ και εγω το internet banking , απλα κάνε ενα scan ανα 2 3 εβδομμάδες με το malwarebytes και adwcleaner για κακόβουλα λογισμικά / trojans και να προσέχεις σε τι σελίδες μπαίνεις και τι πατάς , επίσης να εχεις δύσκολους κωδικούς.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα πλέον εκτος απο αυτα που εχουν τα windows και χρησιμοποιώ και εγω το internet banking , απλα κάνε ενα scan ανα 2 3 εβδομμάδες με το malwarebytes και adwcleaner για κακόβουλα λογισμικά / trojans και να προσέχεις σε τι σελίδες μπαίνεις και τι πατάς , επίσης να εχεις δύσκολους κωδικούς.

ευχαριστώ πολύ.

το ibank σου στέλνει SMS στο κινητό για να μπεις οποτε όλα κομπλέ- απλά ποτε δεν ξέρεις
Δημοσ.

Κράτησε το firewall των windows, σε συνδυασμό με ένα antivirus-antimalware (avast , avira ή κάποιο άλλο). Κατά περιόδους σκάναρε με το malwarebytes.

Επίσης μπορείς να βάλεις το opendns στις ρυθμίσεις του δικτύου για μια επιπλέον ασφάλεια από κακόβουλα site.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα σχετικά με το web banking. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα antivirus security με προστασία για το web banking όπως το F-Secure που χρησιμοποιώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...