KINGLUCAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 θέλω να μάθω τον καλύτερο τρόπο να αμύνομαι ενάντια σε κακόβουλους, κάνω internet banking. ξέρω ότι τα windows 10 έχουν firewall κτλ προτείνεται κάτι εσείς που ασχολείσαι με internet banking;
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα πλέον εκτος απο αυτα που εχουν τα windows και χρησιμοποιώ και εγω το internet banking , απλα κάνε ενα scan ανα 2 3 εβδομμάδες με το malwarebytes και adwcleaner για κακόβουλα λογισμικά / trojans και να προσέχεις σε τι σελίδες μπαίνεις και τι πατάς , επίσης να εχεις δύσκολους κωδικούς. 2
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα πλέον εκτος απο αυτα που εχουν τα windows και χρησιμοποιώ και εγω το internet banking , απλα κάνε ενα scan ανα 2 3 εβδομμάδες με το malwarebytes και adwcleaner για κακόβουλα λογισμικά / trojans και να προσέχεις σε τι σελίδες μπαίνεις και τι πατάς , επίσης να εχεις δύσκολους κωδικούς. ευχαριστώ πολύ. το ibank σου στέλνει SMS στο κινητό για να μπεις οποτε όλα κομπλέ- απλά ποτε δεν ξέρεις
The_Judas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κράτησε το firewall των windows, σε συνδυασμό με ένα antivirus-antimalware (avast , avira ή κάποιο άλλο). Κατά περιόδους σκάναρε με το malwarebytes. Επίσης μπορείς να βάλεις το opendns στις ρυθμίσεις του δικτύου για μια επιπλέον ασφάλεια από κακόβουλα site. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ευχαριστώ παίδες είδη έκανα κάποια scan όλα ok
techm Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Βάλε το eset smart security.Έχει προστασία για τραπεζικούς λογαριασμούς. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Έχει απαντηθεί ξανά το ερώτημα σχετικά με το web banking. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα antivirus security με προστασία για το web banking όπως το F-Secure που χρησιμοποιώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα