Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω μία ή περισσότερες συγκεκριμένες IP από τον bittorrent client μου? Συγκεκριμένα για  Transmission που τρέχω πάνω σε Windows 7. Για μtorent βρήκα έναν σχετικό οδηγό που σου λέει να δημιουργήσεις ένα αρχείο .dat με τα ονόματα των host, που θες να αποκλείσεις, και να το τοποθετήσεις μέσα στο AppData, αλλά με Transmission δεν την έχω βρει την άκρη μου ακόμα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!!!   :-D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτο*, μπορεις να κανεις ενα αρχειο κειμενου, με οποιοδηποτε ονομα, και να το βαλεις στο φακελο blocklists.

* https://trac.transmissionbt.com/wiki/Blocklists

Αν αυτο δεν σου κανει, μπορεις να βαλεις και μια ιντερνετικη blocklist εδω (screenshot απο τη λινουξοεκδοση του transmission)

post-124002-0-68742800-1463898409_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :)  Προσπαθώ να εντοπίσω τον φάκελο "Blocklists", αλλά μέχρι στιγμής δεν τον έχω βρει.  Ο σύνδεσμος που μου έδωσες γράφει τα locations για Linux και Mac,  αλλά στα Windows δεν μπορώ να τον εντοπίσω... Άμα έχεις κάποια ιδέα... Το μόνο που βρήκα στο "AppData" , μέσα σε έναν φάκελο "Local" , τον φάκελο με το όνομα "Transmission Remote GUI" αλλά δεν γνωρίζω άμα είναι ο σωστός, γιατί μέσα έχει 2 μικρά αρχεία όλα κι όλα, και κανένα φάκελο "blocklists"

Δημοσ.

Διαχειρίζομαι ένα seedbox , στο οποίο μάλιστα έχω μερική πρόσβαση, και οι επιλογές μου περιορίζονται σε ότι έχει να κάνει με Transmission. Αν μου δίνεται αυτή η δυνατότητα, τότε θα αρκεστώ σε αυτό.. :D

Δημοσ.

Αρα δεν εχεις προσβαση σε ολες τις ρυθμισεις του transmission, μιας και το transmission remote gui ειναι απλα μια εφαρμογη με την οποια εχεις προσβαση στα του σερβερ, οπως θα ειχες πχ και απο ενα web interface. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ορισεις μια ιντερνετικη blocklist απο εδω (εικονες απο το transmission remote gui για λινουξ και απο το web interface)

post-124002-0-65485300-1464008419_thumb.png

post-124002-0-90695800-1464008427_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!  jim_p  η απάντησή σου με καλύπτει πλήρως, και σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Μία τελευταία ερώτηση είναι αν γνωρίζεις κάποια σελίδα που θα μπορούσα να δημιουργήσω την δική μου ιντερνετική blocklist, γιατί το iblocklist θέλει συνδρομή.

Δημοσ.

Οντως θελει συνδρομη για καποιες λιστες, αλλα αυτη που εχω εγω την δινει χωρις. Δεν γνωριζω πως μπορεις να κανεις την δικη σου, αλλα φανταζομαι ενα απλο αρχειο κειμενου ανεβασμενο σε ενα δικο σου χωρο, πχ στο github εφοσον εχεις λογαριασμο, και προσβασιμο με direct link, αρκει.

Δημοσ.

Ανέβασα ένα .txt  στο οποίο περιείχα μόνο την δική μου IP  , δοκιμαστικά. Το ανέβασα στο github, και το direct link (το οποίο, οδηγεί στη λήψη του αρχείου) , το έβαλα στο  κουτί "Ενεργοποίηση της λίστας αποκλεισμού". Όταν άνοιξα το μTorrent, και δοκίμασα να κατεβάσω ένα torrent που διαμοιράζει το seedbox με transmission, συνδέθηκε κανονικά... Τι μπορεί να κάνω λάθος..  :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...