LP Forsaken Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια σας φίλοι! Πριν 2 μήνες περίπου είχα ανάγκη από PC καθώς χρειάστηκε να μετακομίσω, και μου δώθηκε σαν δώρο το PC Quest X J1800 αξίας 280€ με επεξεργαστή Ιntel Celeron J1800 @2.41GHz, 4.0 GB RAM, GPU Intel HD Graphics, και SSD χωρητικότητας 120 GB (η μάρκα του οποίου μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή). Το πρόβλημα είναι το εξής: Το PC λαγκάρει τακτικά, δεν "σηκώνει" πάνω από 4 καρτέλες σε internet browser, και το κυριότερο, δεν μπορώ να παίξω με τους φίλους μου από την επαρχία αγαπημένα παιχνίδια, όπως το League of Legends. Νιωθω πως δεν μπορώ να περνάω χρόνο μαζί τους, οπότε σκεφτόμουν αν είναι εφικτό να κάνω κάποιου είδους αναβάθμιση στο υπάρχον hardware αντί να αγοράσω κάποιο άλλο PC/Laptop. Έχοντας (μακροπρόθεσμα) ένα budget των 400€, τι αλλαγές μου προτείνετε; Μήπως θεωρείτε προτιμότερη την αγορά ενός Laptop με τα ίδια λεφτά, και αν ναι, έχετε κάτι κατά νου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
hackerW32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 οχι λαπτοπ, με τιποτα. μονο αν μετακινησε. desktop μονο θελουμε λεπτομεριες. μητρικη/τροφοδοτικο/ram (μοντελο, οχι απλα τοσα watt τοσα gb) αν εχω καταλαβει καλα ειναι mini pc με ραμ απο λαπτοπ.. με 400 ευρω φτιαγνεις αξιοπρεπεστατο gaming pc εαν κρατησεις parts απο αυτο που εχεις και παρεις mobo/ram/cpu/gpu ετσι οπως το βλεπω θες νεα μητρικη/ραμ/cpu γιατι αυτο που εχεις μαλλον δεν αναβαθμηζεται, κατι τετοια pc ουτε καρτα γραφικων δεν παίρνουν. κατεβασε https://www.piriform.com/speccy και πες μας τι εχεις αναλυτικα + μοντελο τροφοδοτικου. καλημέρα, δεν εχω παίσει ακομα για υπνο 1
Donalhioy Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 η μάρκα του οποίου μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή αυτο εδω ειναι? http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/desktop-pcs/quest-x/desktop-pc-quest-x-(j1800-4gb-500gb-win10)
SpirosZ68 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μητρικη με CPU on board εχει. Κανει μονο για απλο internet browsing και καμια ταινια.Πουλα το (δεν πιανει πανω απο 100ευρω) η πουλα μονο μητρικη/cpu και μνημες (αν εισαι τυχερος και εχει μεγεθος ITX θα βρεις να τα πουλησεις) και κρατα κουτι τροφοδοτικο (που θα ειναι της πλακας και θα πρεπει να αλλαχτει με την πρωτη ευκαιρια) και SSD και βαλε καινουρια. Πες μας ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις τωρα για την πρωτη αναβαθμιση να σου προτεινουμε σετ μητρικης/επεξεργαστη/μνημης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα