Προς το περιεχόμενο

Ram HyperX Fury 16GB DDR4 2400MHz 52.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ... φτιαχνω τωρα το συστημα και εχω κλεισει απο εναν συφορουμιτη την motherboard http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mitrikes-kartes/mitriki-%28motherboard%29-gigabyte-b150m-ds3h-ddr3 στα 50 καινουργια γιατι μου φανηκε πολυ καλη και περνει τον 6100 που θελω να βαλω ...ομως δεν ειναι ειχα δει οτι ειναι ddr3 ...να προχωρησω στην αγορα της ή να παρω μια που υποστηριζει ddr4  (δεν θελω να δοσω πανω απο 60) ?

δηλαδη με λιγα λογια να παω στην asus ή στην gigabyte ?  την asus θα την πληρωσω 65 την gigabyte 50 ... θα ειναι πολυ αργες οι ddr3 μνημουλες ?

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=7705053%2C8084837

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ... φτιαχνω τωρα το συστημα και εχω κλεισει απο εναν συφορουμιτη την motherboard http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mitrikes-kartes/mitriki-%28motherboard%29-gigabyte-b150m-ds3h-ddr3 στα 50 καινουργια γιατι μου φανηκε πολυ καλη και περνει τον 6100 που θελω να βαλω ...ομως δεν ειναι ειχα δει οτι ειναι ddr3 ...να προχωρησω στην αγορα της ή να παρω μια που υποστηριζει ddr4  (δεν θελω να δοσω πανω απο 60) ?

Κατ αρχην ολες οι μητρικες με σοκετ 1151 παιρνουν τον 6100 που θες να βαλεις. Η τιμη της μητρικης ειναι καλη και ουσιαστικη διαφορα με τις DDR3L που παιρνει δεν θα δεις. Αν φτιαχνεις συστημα χαμηλου μπατζετ που καθε ευρω μετρει ειναι μια χαρα αγορα. Προσεξε μονο μην παρεις κατα λαθος κανονικες DDR3, θελει DDR3L 1.35V

Δημοσ.

Κατ αρχην ολες οι μητρικες με σοκετ 1151 παιρνουν το 6100 που θες να βαλεις. Η τιμη της μητρικης ειναι καλη και ουσιαστικη διαφορα με τις DDR3L που παιρνει δεν θα δεις. Αν φτιαχνεις συστημα χαμηλου μπατζετ που καθε ευρω μετρει ειναι μια χαρα αγορα. Προσεξε μονο μην παρεις κατα λαθος κανονικες DDR3, θελει DDR3L 1.35V

μπορεις να μου προτεινεις μια καλη λυση για μνημες ?

• Moderators
Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις μια καλη λυση για μνημες ?

Με pm παρακαλω μιας και ειστε οφτοπικ επι σειρα ποστς...

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξτε/διαβαστε παντως και κανενα Review πρωτα, γιατι ο ssd με το ιδιο ονομα "hyper x fury" μονο fury δεν είναι... "Αργος εως πολύ αργος" για την εποχη με απλα λογια.

οποίος τις πάρει ας τρέξει ένα AIDA64 να δούμε τι ψάρια πιάνουν

Δημοσ.

Από review βρήκα αυτά τα δύο, εφόσον αφορούν ίδιο part number/ προμηθευτή γιατί αυτά αλλάζουν συχνά-πυκνά. Πρέπει να είναι κατασκευής SK Hynix οι συγκεκριμένες.

1 2

Δημοσ.

Αν όντως πιάνουν αυτά τα νούμερα είναι πολύ καλές βέβαια για να τα πιάσεις θες Χ99 σύστημα

Δημοσ.

Τις πήρε κανείς τελικά; Ίσα - ίσα προλαβαίνουμε μέχρι τις 12

Τις πήρα εγώ. Μια χαρά είναι (λίγο αργά, το ξέρω :D).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...