Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει κανεις να δώσει περίπου 400 ευρω για το κινητό του τίτλου. Κανονικά μπατζετ έχω γύρα στα 300, αλλα σκέφτομαι αν αξίζει να κάνω την υπέρβαση... Γνώμες για το v10? Ή να πάω σε κάτι μέσα στο μπατζετ μου?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να μεινεις μεσα στο budget σου.

Υπαρχουν ηδη 3 topics που εχουν ανοιξει για το "ποιο κινητο να παρω στα 300ευρω" (νταξει το ενα ειναι στα 280)

Δημοσ.

Ναι τα έχω δει.. Και κατά πάσα πιθανότητα εκεί μέσα θα κινηθώ. Απλα είπα να κάνω μια ερώτηση για το συγκεκριμένο :)

Δημοσ.

Εγώ πήρα τ lenovo vibe z2 pro (βέβαια πιο παλιό μοντέλο από αυτό π θες και με 3gb ram) αλλα είναι τερας και το πήρα από αγγελία στα 250 ευρω.οποτε σκεψου και το συγκεκριμένο κινητο σ κάνει παπάδες και θα σου μείνουν και λεφτακια ;)

Δημοσ.

λάθος εποχή για να αλλάξει κανείς κινητό.μπαταρίες που δεν βγάζουν ούτε μέρα και οι εταιρίες κοροϊδεύουν τον κόσμο με τα ίδια και τα ίδια.

η lg θα μπορούσε να βγάλει το v10 με android 6 και να έχει άνετα 2 updates ακόμα, παρόλα αυτά επειδή σκέφτονται την τσέπη το έβγαλαν με την 5.1, τώρα άρχισε να παίρνει την 6, θα πάρει άλλη μια και πάπαλα.η κοροϊδία η ίδια.Για να φανταστείς πήρε το g3 πιο γρήγορα την 6 από το v10... 

για μένα δεν αξίζει το v10, ένα g4 χωρίς bootloop είναι.αν και κάτσε νωρίς είναι ακόμα και η lg κάνει θαύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...