heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Φανταζομαι ενεργοποιησες το game mode. Η lg ειναι ips οποτε λογικο το κοντραστ να ειναι πολυ κακο οπως και τα μαυρα (που ειναι γκρι) παιξε με τις ρυθμισεις για να φτιαξεις την εικονα καλυτερα στα μετρα σου. Στο 1 μετρο, πιστευω, θα βλεπεις πιξελ αναποφευκτα και ultra hd να χες.
johntor Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Και σε game mode και χωρίς δεν παρατήρησα κάτι (lag). Και το μαύρο είναι μια χαρά. Μετά έβαλα ένα ΤΗΧ mode και τα χρώματα είναι καλύτερα. Δεν ξέρω το THX mode τι κάνει. Πιστεύω ότι σε UHD δεν θα βλέπεις pixel με έναν γρήγορο υπολογισμό το pixel size είναι μικρότερο από τις 27'' όπου είναι μια χαρά. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει πάνω σε αυτό??? Σε ευχαριστώ!!! J!
heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε uhd μονιτορ οχι δεν θα βλεπεις σε uhd τηλεοραση θα βλεπεις γιατι ειναι διαφορετικο μεγεθος ο κοκκος(το καθε πιξελ)
johntor Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γεια και πάλι heavyrain δηλαδή στην δικιά σου βλέπεις pixel στο 1μ??? Μπερδευτικα!!! Πως μπορεί ένα μόνιτορ να έχει διαφορετικό dpi από μια TV στις ιδιες ίντσες?? Thanks! J!
heavyrain Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μπορει να κανω και λαθος σ αυτο που λεω για τα πιξελ, ασε να απαντησει καποιος ειδικος σε αυτο. εμενα ειναι ομως 55αρα και στο ενα μετρο οριακα τα βλεπω. Παντως πολυ πριν απ τη σονυ ειχα 42αρα lg FHD σε κοντινη απο σταση φαινοντουσαν καθαροτατα τα πιξελ.
master2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτη εδω η 49'' 4Κ λεει τιποτα? Προσφορα 450 ευρω http://www.e-shop.gr/tv-philips-49put4900-12-49-led-4k-ultra-hd-p-PER.157952
johntor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Η συνέχεια του σήριαλ είναι η εξής... Πήρα το Laptopάκι μου ένα HDMI και πήγα να δω από κοντά! Είδα την Samsung UE48JU6400 η οποία δεν με χάλασε καθόλου (λίγο έντονα αλλά πολύ λίγο τα χρώματα - χωρίς καμία ρύθμιση). Είδα και την LG 49UH850V η οποία δεν μπορούσε να συγχρονιστεί με το Laptop και η οθόνη ξεχείλιζε. Στη αντίστοιχη 55αρα δούλεψε μια χαρά. Sony δεν είδα δυστυχώς οπότε δεν έχω άποψη. To 4K είναι τέλειο σε αυτές τις διαστάσεις για desktop στο 1m. Δεν είδα ούτε pixel, ούτε ghosting παρατήρησα (δεν έβαλα παιχνίδι)!!! Έχουμε καμιά άποψη για την LG 49UH600V??? Ευχαριστώ και πάλι! J!
zourman1981 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγω πηρα προσφατα την lg49uh600 καλη ειναι Συνδεσα και σαλονοπισι πολυ ωραιο το αποτελεσμα μμονο που το pc μου υποστηριζει μεχρι 1080 και δεν την εχω παιξει ακομα με 4k desktop Στα 1080 με win 10 δεν ενοχλουσε καθολου η ποιοτητα εικονας φαντασου μου θυμιζει εντονα αυτη του macbook pro με retina μιας και φορανε παρομοια panel
johntor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!!! Για να πω την αλήθεια δεν θέλω να πάρω Samsung γιατί με το support τους έχω τσακωθεί στο παρελθόν. Θα δούμε!!! J!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα