Whitefanged Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Συμβατές μνήμες με τους skylake είναι όσες χρειάζονται κάτω από 1,35v, DDR4 και DDR3L δηλαδή. Aν βάλεις 1,5v ή 1,65v (DDR3) μνήμες μπορεί να παίξει, αλλά παίζεις με την τύχη σου, είτε να τηγανίσεις τον imc, είτε να μην bootάρει καθόλου εξαρχής και να παιδευτείς πουλώντας/αγοράζοντας μνήμες χωρίς λόγο.
SpirosZ68 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εγω εκανα συγκριση με αυτα που σου ειχα προτεινει εγω. Οι μνημες με βολταζ πανω απο 1.35 κανουν degrade τον επεξεργαστη. Η Ιντελ λεει μονο μνημες DDR3L. Οι κατασκευαστες των μητρικων για να μην χασουν τους πελατες που στοχευουν στο να χρησημοποιησουν τις παλιες τους μνημες κανουν τους Κινεζους και σου λενε οτι η μητρικη δεν εχει θεμα. Ο επεξεργαστης δεν ειναι δικο τους προβλημα. 1
menelaos.TS Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ok παιδιά τελικά θα πάρω το σύστημα που πρότεινε ο σπύρος από το e shop χωρίς αλλαγές xDσας ευχαριστώ για την βοήθεια
menelaos.TS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τελικά ήθελα να σας πω πήρα το ακριβές σύστημα που πρότεινε ο SpirorsZ68 και τον ευχαριστώ για την ιδέα του. τώρα κάνα 2 προβληματάκια που συνάντησα κατά την διάρκεια συναρμολόγησης και όταν πέρασα τα windows 1τονκάτω από το φλόπι έχει μια βάση για ssd έχει και άλλη ακριβώς στο πάτωμα του κουτιού αλλα πήγα να χρησιμοποιήσω την επάνω θήκη για καλύτερο cable managment αλλα το σημείο αυτό είναι πολύ στενό με αποτέλεσμα όταν τοποθέτησα τον ssd να φυγή το αυτοκολλητάκι που σου φεύγει η εγγύηση σας τα λέω μην την πατήσει κάποιος άμα δεν ξέρει καλά σαν εμενα tpt πολύ σημαντικά 2on η skylake απότη κατάλαβα για windows 7 δεν έχουν ούτε τους usb2 drivers οποτε βάζεις usb με windows και δεν μπορείς να περάσεις τα windowsυπάρχουν 2 τροπή που στο λένε πως να το κανεις και ένας τρίτος που το έκανα εγώπρώτος τρόπος χρισιμοπιειες cd και ποντίκι με την παλιά θήρα την στρογγυλή νομίζω λέγετε ps/2δεύτερος τρόπος είναι ένα windows 7 patcher το οποιο περνάει μέσα και τους usb drivers (σε εμενα δεν δούλευε)τρίτος που έκανα εγώπέρασα τον ssd σε άλλο σύστημα πέρασα τα windows εκείμέσα από bios έχει ένα ps/2 emulator και σε αφήνει να χρησιμοποίησης το ποντίκι με κολληματάκιακαι περνάς τα driver αυτά προσέξτε την εγγύηση του ssd και λίγο παίδεμα τα windows καταταλα πολύ καλο σιστιματακι για browsing και ακόμα πιο πολλά πολύ φτηνά .
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κάνονικά έχω περάσει win 7 μέσω usb σε skylake.
menelaos.TS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ειλικρινά δεν ξέρω γιατί ήταν η πρώτη μου εμπειρία με intel γενικάαλλα όταν έβαζα το usb με το windows άνοιγεαλλα εκεί που θα πήγαινε κανονικά στo δίσκο partition έλεγε iso not found η κάτι τέτοιοκαι από ότι είδα στο youtube με γρήγορο ψαξιματακι πολύ το έχουν αυτό μέχρι και στο site της ashrockσου δίνη link για το πως να τα περάσεις
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το κουτι αυτο εχει και μια θεση ακομα για SSD πισω απο την μητρικη που ειναι η καλυτερη επιλογη για να τοποθετηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα