Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εδώ και δυο μέρες στα καλά καθούμενα η μπαταρία του κινητού μου (meizu MX4) πέφτει λες και έχει διαρροή λαδιού. Για την ακρίβεια τρώει περίπου 3% μπαταρία σε stand-by ανά ώρα. Το G-Sam βγάζει ότι το Kernel και τα google system services συνδυαστικά τρώνε 40% από τη μπαταρία (26% το kernel και 14% τα google services). Επίσης έχω τσεκάρει με κάποια apps την υγεία της μπαταρίας και μου την εμφανίζει πράσινη και good. Εχουμε τίποτε για κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Επαναφορα ειναι η πιο αποτελεσματικη λυση μιας και θα πρεπει να σου γραψουμε ολοκληρο κατεβατο τι να κοιταξεις.
Δεν ειναι gameboy να σου πουμε πατα α,β,β σταρτ και σελεκτ και κομπλε...Ολοκληρο android ειναι με κατι 3ις συνδιασμους που κανει ο καθε χρηστης :P
Τσεκαρε αν ειναι bug τις συσκευης δηλαδη το εχουν και αλλοι ή αν εχει βγει καποιο update σε εφαρμογη/ρομ αλλιως επαναφορα.
Σβησε και fb/messenger.

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι τον τελευταιο καιρο εχουν μεγαλο drain τα google services. Kαι σε thread για το P9 αναφεροταν drain απο gs

Δημοσ.

Ποσες ωρες με αναμμενη οθονη σου βγαζει; Το μεγαλυτερο drain (εκτος των google services) ειναι απο την οθονη του MX4. Δοκιμασε restore σε αλλη εκδοση του Flyme μπας και στρωσει το πραγμα. Εγω εχω συμβιβαστει βεβαια και εχω παντα μαζι Power Bank..

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημά είχα στο ΜΧ4 (ενώ το MX4 pro & ΜΧ5 είχαν άριστες μπαταρίες)  η μπαταρία ακόμα και σε αναμονή έφευγε νερακι... ειδικά μετά τα 10% έπεφτε 1% ανά 2-3 δευτερολεπτα.... ποια ρομ έχεις τώρα ?

ikaruga το κινητο το εχεις ροοταρισμενο;

από το εργοστάσιο είναι ρουταρισμενα άπλα υπάρχει μια επιλογή για ροοτ

Δημοσ.

από το εργοστάσιο είναι ρουταρισμενα άπλα υπάρχει μια επιλογή για ροοτ

το ακουσα και αυτο...
Δημοσ.

το ακουσα και αυτο...

δεν γνωρίζεις και  ειρωνεύεσαι από πάνω
από τις ρυθμίσεις στο flyme account - system privileges - επιλέγεις open κάνει reboot και είσαι root πλέον
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Συνεχίζω και έχω ασύμετρο drain αλλά το πρόβλημα ξεκινάει δραστικά από το 60% και κάτω. Η έκδοση της ROM που φοράω είναι η τελευταία beta (5.6.5.24). Σκεφτείτε ότι άλλες φορές πάει "φυσιολογικά" και άλλες φορές μπορεί να μου φάει 20-30% μέσα σε 1 ώρα STAND BY. Αν βάλω και το φορτίσω για λίγο η κατανάλωση επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι να αποφασίσει να μου ξαναρουφήξει τη μπαταρία όποτε αυτό θέλει. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware, είναι προφανώς κάτι στο software καθώς και πάλι το GSAM δείχνει την περισσότερη χρήση από το Kernel και από το Google services/android system. Πλέον δεν βγάζει ούτε τη μέρα σε stand by.

Από ώρες οθόνη που ρώτησε κάποιος αν το χρησιμοποιήσω συνεχόμενα από το 100% στο 0% βγάζει γύρω στις 5 ώρες. Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο μένει και stand by και έτσι όπως τρώει τη μπαταρία πλέον δεν μπορώ να έχω ούτε 2 ώρες SOT.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Συνεχίζω και έχω ασύμετρο drain αλλά το πρόβλημα ξεκινάει δραστικά από το 60% και κάτω. Η έκδοση της ROM που φοράω είναι η τελευταία beta (5.6.5.24). Σκεφτείτε ότι άλλες φορές πάει "φυσιολογικά" και άλλες φορές μπορεί να μου φάει 20-30% μέσα σε 1 ώρα STAND BY. Αν βάλω και το φορτίσω για λίγο η κατανάλωση επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα μέχρι να αποφασίσει να μου ξαναρουφήξει τη μπαταρία όποτε αυτό θέλει. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware, είναι προφανώς κάτι στο software καθώς και πάλι το GSAM δείχνει την περισσότερη χρήση από το Kernel και από το Google services/android system. Πλέον δεν βγάζει ούτε τη μέρα σε stand by.

Από ώρες οθόνη που ρώτησε κάποιος αν το χρησιμοποιήσω συνεχόμενα από το 100% στο 0% βγάζει γύρω στις 5 ώρες. Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο μένει και stand by και έτσι όπως τρώει τη μπαταρία πλέον δεν μπορώ να έχω ούτε 2 ώρες SOT.

πέρνα του την international rom διαβάζω ότι έχουν κλτρη μπαταρία

Δημοσ.

Μηπως εβαλες τωρα τελευταια καμια εφαρμογη ?

Εμενα μου το εκανε μια για καιρο που ειχα βαλει

Οχι καμιά καινούργια εφαρμογή. Απλά το εβδομαδιαίο update της ROM. Δεν είναι όμως η ROM γιατί αν ήταν αυτή θα υπήρχε και αντίστοιχο θέμα οπουδήποτε αλλού και θα ήμουν οκ αλλά από ότι βλέπω μόνο εγώ το έχω. Ισως κάποια εφαρμογή από αυτές που έχω να είναι ασύμβατη με τις τελευταίες ROM και να μου προκαλεί το πρόβλημα. Παρά αυτά διάβασα ότι πρόβλημα επίσης μπορεί να δημιουργήσει και η κάρτα SIM. Δοκιμάζω διάφορα τώρα και προσπαθώ να δω χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...