Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά!Δεν μπορώ να αποφασίσω... ποιο απο τα δύο?Στην αρχή πήγαινα για το UMI Super μια και ο αδερφός μου έχει το Umi Iron και είναι πολύ ευχαριστημένος.... Μετά όμως έπιασε το μάτι μου από αυτό το forum το Vowney και δεν πάρω να αποφασίσω! Το Umi έχει Gorilla Glass 3 και Android 6.0 OS Marshmallow, ενώ το Vowney IPS-LCD capacitive touch Screen και Android 5.1 (Lollipop). Από την άλλη όμως, το Vowney έχει ανάλυση 4Κ και 21.0MP ultra clear Sony rear camera σε αντίθεση με το Umi που έχει 13.0MP Panasonic back camera with dual flash and auto focus.Ειλικρινά δεν ξέρω.... τα έχω χαμένα!!!
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Δεν μπορώ να αποφασίσω... ποιο απο τα δύο? Στην αρχή πήγαινα για το UMI Super μια και ο αδερφός μου έχει το Umi Iron και είναι πολύ ευχαριστημένος.... Μετά όμως έπιασε το μάτι μου από αυτό το forum το Vowney και δεν πάρω να αποφασίσω! Το Umi έχει Gorilla Glass 3 και Android 6.0 OS Marshmallow, ενώ το Vowney IPS-LCD capacitive touch Screen και Android 5.1 (Lollipop). Από την άλλη όμως, το Vowney έχει ανάλυση 4Κ και 21.0MP ultra clear Sony rear camera σε αντίθεση με το Umi που έχει 13.0MP Panasonic back camera with dual flash and auto focus. Ειλικρινά δεν ξέρω.... τα έχω χαμένα!!! 2k αναλυση εχει και δεν διαβαζω τα καλυτερα για το Vowney. Εκτως απο την ομορφη οθονη κατα τα αλλα μου φενεται σαν ενα τυπικο κινεζικο κινητο,τιποτα το ιδιαιτερο απο το G4 πχ. Οσο για το Umi super δεν εχει βγει καν στην αγορα αρα πως να ακουσεις αποψη γιαυτο??
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 2k αναλυση εχει και δεν διαβαζω τα καλυτερα για το Vowney. Εκτως απο την ομορφη οθονη κατα τα αλλα μου φενεται σαν ενα τυπικο κινεζικο κινητο,τιποτα το ιδιαιτερο απο το G4 πχ. Οσο για το Umi super δεν εχει βγει καν στην αγορα αρα πως να ακουσεις αποψη γιαυτο?? Σε σχεση με τα αναγραφόμενα specs εννοω! Αν ισχυουν αυτα των κατασκευαστων, ποιο απο τα 2 θα επιλεγατε εσεις... οντως λαθος το 4Κ που εγραφα! 2Κ
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σε σχεση με τα αναγραφόμενα specs εννοω! Αν ισχυουν αυτα των κατασκευαστων, ποιο απο τα 2 θα επιλεγατε εσεις... οντως λαθος το 4Κ που εγραφα! 2Κ Χλωμο να βρεις ατομα που να εχουν καποιο απο τα παραπανω κινητα οπως και χλωμο να δωσει καποιος τοσα χρηματα(αν και τα specs ειναι καλα γενικα)για κινητο απο εξωτερικο κυριως λογω της εγγυησης αλλα δεν ξερουμε και τι ρολο πραγματικα βαρανε οι παραπανω εταιριες οσον αφορα after sales support και updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα