Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, με παιρνει μια απο τον οτες να μου προσφερει vdsl ως προσφορα με 3ε επιπλεων το διμηνο. Λεω οκ, με λεει θα σε στειλουμε ενα ρουτερ, θα το κοτσαρεις και θασαι οκ.

Ερχεται το ρουτερ, το κοτσαρω και ειμαι οκ. Μπαινω στο ρουτερ να δω ποσο πιανω (λεω θα πιασω καμια 18ρα) και wtf??? Να πω πως απο το 2008 ειμαι με οτες, πρωτα ειχα παρει 24ρα την οποια εριξα στα 8 εφσον η πρωτη επιανε 11, μετα μου την καναν 24ρα παλι στην ιδια τιμη και επιανα 16 μεχρι χθες. Χθες ανοιγω το ρουτερ και βλεπω 2999999! Σοβαρα τωρα, πως γινεται αυτο; Με adsl να πιανω το ~60% και με vsdl το 100% ??? Μας δουλευουν;

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΟΤΕς είναι τι περίμενες; Ποιότητα;
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχουν μπει τα νέα KV στην γειτονιά είναι λογικότατο να συγχρονίζει το VDSL στα ονομαστικά του πακέτα :)

Δημοσ.

Ειμαι 281 μετρα απο ενα κτιριο (οχι μαγαζι) του οτε εδω και 9 χρονια που χτιστηκε το σπιτι μου.

Δημοσ.

Είναι πολύ λογικό πρώτα από όλα το adsl ανά περιοχή υπάρχει ένα αστικό κέντρο και από εκεί μετριέται η απόσταση μέχρι το σπίτι σου οπότε όσο πιο μακρυά τόσο και μεγαλύτερες απώλειες, το vdsl είναι με οπτικές ίνες για μεγαλύτερη ταχύτητα και κάθε νέα καμπίνα μεγάλες ντουλάπες από εκεί και μέχρι το σπίτι σου υπολογίζουμε την απόσταση διότι είναι σαν τοπικό αστικό κέντρο ανά γειτονιά οπότε είσαι πολύ κοντα μπορεί να είναι και έξω από το σπίτι σου η καμπίνα και να μην έχεις απώλειες. !άρα είναι απόλυτος λογικό!! Επίσης μπορούσες να ζητήσεις να σου δώσουν adsl ίντερνετ από καμπινα οπότε θα είχες ταχύτητα περίπου 22 ! Αλλά δεν το κάνουν σε όλους μόνο άμα υπάρχουν διαθέσιμες θύρες.. Και επίσης έχε υπόψιν σου ότι άμα κοπεί το ρεύμα και παίρνεις ίντερνετ από καμπίνα μπορεί να έχει τελειώσει η μπαταρία που υπάρχει ή να μην έχει ρεύμα η καμπίνα , οπότε και να έχεις εσύ ups για το ρεύμα να μην σου δίνει ίντερνετ! Ενώ με το adsl θα πρέπει να κοπεί το ρεύμα και στο αστικό κέντρο ή να έχει σωθεί η μπαταρία για να μην σου δώσει ίντερνετ, πχ μπορεί να μην έχει ρεύμα μια συγκεκριμένη οδός που τυχόν μένεις και το αστικό κέντρο να έχει κανονικά ρεύμα οπότε με ένα ups θα μπορείς να έχεις ίντερνετ, ενώ άμα είσαι στο vdsl και κοπεί το ρεύμα στη συγκεκριμένη οδό που είναι και η καμπίνα και να βάλεις ups εσύ στο σπίτι δεν θα σου δώσει ίντερνετ!! Έτσι έχω διαβάσει στο ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...