Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα FUJITSU LIFEBOOK AH532 με Intel Core i3, 4GB RAM και Intel HD Graphics. Δύο φορές κατέβασα το GTA V και, αν και δεν το μέτρησα, υποψιάζομαι ότι έπαιζε με 0-1 FPS. Υπάρχει τρόπος να το παίξω???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραιος τιτλος θεματος  :rolleyes:

Έκανες combo breaker dammit.

Δημοσ.

Ψάξε στο νετ για GTA V for Super Low PC's είναι mod που ρίχνει εντελώς την ποιότητα των γραφικών,λογικά θα σου το τρέχει αλλά και πάλι δεν θα το χαρείς...

Δημοσ.

Έχω ένα FUJITSU LIFEBOOK AH532 με Intel Core i3, 4GB RAM και Intel HD Graphics. Δύο φορές κατέβασα το GTA V και, αν και δεν το μέτρησα, υποψιάζομαι ότι έπαιζε με 0-1 FPS. Υπάρχει τρόπος να το παίξω???

βεβαια, αγοράζοντας εναν υπολογιστη που με καλη καρτα γραφικων.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως GTA IV μου το έπαιξε σε σχετικά low graphics με lag μόνο στις πολύ υψηλές ταχύτητες με το αυτοκίνητο.

Ψάξε στο νετ για GTA V for Super Low PC's είναι mod που ρίχνει εντελώς την ποιότητα των γραφικών,λογικά θα σου το τρέχει αλλά και πάλι δεν θα το χαρείς...

Όταν λες ότι δε θα το χαρώ?
Δημοσ.

Πάντως GTA IV μου το έπαιξε σε σχετικά low graphics με lag μόνο στις πολύ υψηλές ταχύτητες με το αυτοκίνητο.

Όταν λες ότι δε θα το χαρώ?

Ε, είναι ακόμα ποιο βαρύ από το IV...

(Μπορεί και να το χαρείς,ο καθένας έχει άλλα κριτήρια, και εγώ με χαμηλά fps,στα δύσκολα σημεία, το έπαιξα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...