Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες το ξέρατε οτι υπάρχει παράρτημα Hell Angels MC στην κρήτη και αθήνα ;;

Εγω ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς απλα έτσι το κάνανε γιατι γουστάρουν η όντως έχουν σχέση με το κεντρικό παράρτημα στην Καλιφόρνια και με όλα τα συγκεκριμένα νταλαβέρια 

Γνωρίζει κανείς ;;

post-394960-0-13461400-1463858952_thumb.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξες ακόμη και να υπήρχαν στην Ελλάδα, είμαι θετικός ότι δεν θα το έλεγαν σε όλους. Είναι ολίγον τι παράνομοι να στο θέσω έτσι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα με αυτούς... Αλλά εδώ Γερμανία οι τύποι είναι απίστευτοι... Σχεδόν σαν να βλέπεις sons of anarchy... Και από συζήτηση που είχα μόλις με τον ξάδερφο μου (γεννημένος μεγαλομένος Γερμανία) αυτοί είναι παντού το ίδιο...

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ λες να μην εχουν σχεση?αν εγω με τους φιλους μου ανοιξουμε λεσχη με το ονομα αυτο χωρις την αδεια τους θα βρεθουμε στο χωμα....

Περσυ Προπερσυ ειχαν σκοτωσει εναν θαμωνα μπαρ κερκυρα για ασημαντη αφορμη...ειχαν ερθει για συναντηση θεσπρωτια...

Ps:Samcro <3

• Like 3
Δημοσ.

Εσυ λες να μην εχουν σχεση?αν εγω με τους φιλους μου ανοιξουμε λεσχη με το ονομα αυτο χωρις την αδεια τους θα βρεθουμε στο χωμα....

Περσυ Προπερσυ ειχαν σκοτωσει εναν θαμωνα μπαρ κερκυρα για ασημαντη αφορμη...ειχαν ερθει για συναντηση θεσπρωτια...

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι είναι στην Ελλάδα όπως είναι Γερμανία και Αμερική... Αλλά από ότι συζητήσαμε εδώ έχουν Club σε κάθε χώρα μικρή μεγάλη που υπάρχει μεταφορά ναρκωτικών... Από αυτούς περνάνε όλα πριν έρθουν εδώ πάνω...

Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι είναι στην Ελλάδα όπως είναι Γερμανία και Αμερική... Αλλά από ότι συζητήσαμε εδώ έχουν Club σε κάθε χώρα μικρή μεγάλη που υπάρχει μεταφορά ναρκωτικών... Από αυτούς περνάνε όλα πριν έρθουν εδώ πάνω...

Δημοσ.

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!

:-D

''Numerous police and international intelligence agencies classify the Hells Angels as one of the "big four" motorcycle gangs, along with the PagansOutlaws, and Bandidos, and contend that members carry out widespread violent crimes, including drug dealing, trafficking in stolen goods, and extortion, and are involved in prostitution.[25][26] Members of the organization have continuously asserted that they are only a group of motorcycle enthusiasts who have joined to ride motorcycles together, to organize social events such as group road trips, fundraisers, parties, and motorcycle rallies, and that any crimes are the responsibility of the individuals who carried them out and not the club as a whole.[27][28] Members of the club have been accused of crimes and/or convicted in many host nations.''

https://en.wikipedia.org/wiki/Hells_Angels

• Like 2
Δημοσ.

χααχαχ εμπόριο όπλων ναρκωτικών τα γνωστά εγω βλέπω τώρα samcro και εχω πωρωθεί με αυτά ρε 

οι πραγματικές λέσχες είναι : Hell Angels, Mongols, El Bandidos, Gipsy Jokers 

αλλα μιλάμε για πολύ πράγμα ρε όπου βρεθούν σφάζονται με οτι βρούνε ρε κατσαβίδια ξυραφια και πετάνε όπλα για πλάκα 

Δημοσ.

χααχαχ εμπόριο όπλων ναρκωτικών τα γνωστά εγω βλέπω τώρα samcro και εχω πωρωθεί με αυτά ρε 

οι πραγματικές λέσχες είναι : Hell Angels, Mongols, El Bandidos, Gipsy Jokers 

αλλα μιλάμε για πολύ πράγμα ρε όπου βρεθούν σφάζονται με οτι βρούνε ρε κατσαβίδια ξυραφια και πετάνε όπλα για πλάκα 

Ναι μόνο που στη πραγματικότητα δεν θα είσαι από την καρέκλα σου τρώγοντας πατατάκια. Το πιθανότερο είναι στην τελετή μύησης που σίγουρα θα έχουν θα χεστείς επάνω σου, ή θα τραυματιστείς. Άλλα είμαι της άποψης γι αυτούς, δε τους πειράζω δε με πειράζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μόνο που στη πραγματικότητα δεν θα είσαι από την καρέκλα σου τρώγοντας πατατάκια. Το πιθανότερο είναι στην τελετή μύησης που σίγουρα θα έχουν θα χεστείς επάνω σου, ή θα τραυματιστείς. Άλλα είμαι της άποψης γι αυτούς, δε τους πειράζω δε με πειράζουν.

Ναι ρε φίλε εννοείτε αυτό δεν σου είπα ότι θέλω να μπω άπλα όλους μας κατα βαθος μας αρέσουν αυτά. Οποιος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης 

Πως και δε μπορούν να τους μαζέψουν και να κλείσουν τις λέσχες;!

παίζονται πολλά συμφέροντα απο πίσω καρτελ και ιστορίες λαδομένοι μπάτσοι και τα λοιπά 

επίσης πρίν διαφασα άρθρο πίασανε εναν για ξέπλυμα οπότε μάλλον καλύπτονται πολύ καλα 

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα θα μου άρεσε το κλάμπ αυτό για να τους συντηρούσα τις μηχανές. Κ κάποτε να έπαιρνα κι εγώ μια δική μου.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεθαυω το θεμα μπας και θελετε να μαθετε τιποτα.
Ειμαι πρωην bandido στην Ελλαδα, συγκεκριμενα το παραρτημα της θεσσαλιας.

ΑΜΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...