alkibiadis12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα κουτί μέχρι 350 ευρώ που να μπορεί να σηκώσει lol και ίσως και λίγο call of duty.Υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά που να με καλύπτει γιατί ειμαι δύσκολα οικονομικά.Σας παρακαλω βοηθείστε με γιατί ειμαι λίγο άσχετος...Έχω βάλει στην επισύναψη ένα κουτί που βρήκα στα 320 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει τα παιχνίδια μου.
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κάνε ένα κόπο και συμπλήρωσε την φόρμα. http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ 2
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν συμπληρωσεις την φορμα θα ξερουμε αν εχεις κατι απο παλιο υπλογιστη που θα μπορουσε να χρησημοποιηθει, αν ξερεις η αν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις με overclocking αν θα το συναρμολογησεις εσυ αν τα θες απο ξεχωριστα μαγαζια η ολα απο ενα κτλ κτλ. Για να κοιτας ετοιμο υπολογιστη ομως φανταζομαι δεν ξερεις και πολλα οποτε παρε τουλαχιστον μια καλυτερη συνθεση σε custom PC απο το e-shop που να στον συναρμολογησουν αυτοι. Εναλλακτικα με καλυτερο επεξεργαστη με HDD αντι για SSD 2
alkibiadis12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ Σπύρο μάλλον θα παραγγείλω το πρώτο που έστειλες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα