Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 offtopic ,πως κανεις block ατομα στο insomnia? 1. 2. 1
Karnov Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ransomware και τα μυαλά στα κάγκελα. H Eset είναι κορυφαία εταιρεία, πάντως. When I am asked if Eset is the best antivirus company around. I simply NOD. ;-) 2
chek2fire Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 από όσο ξέρω δεν το προσφέρει καμία eset απλά οι τύποι που βγάλανε αυτό το ransomware δώσανε το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των αρχείων. Αν δεν είχαν δώσει οι ίδιοι το κλειδί ούτε ο θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διαβάσει αυτά τα αρχεία. Και αν ξέρεις κάποιος το κλειδί αποκρυπτογράφησης δεν χρειάζετε καμία eset για να διαβάσει ξανά τα αρχεία του. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 από όσο ξέρω δεν το προσφέρει καμία eset απλά οι τύποι που βγάλανε αυτό το ransomware δώσανε το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των αρχείων. Αν δεν είχαν δώσει οι ίδιοι το κλειδί ούτε ο θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διαβάσει αυτά τα αρχεία. Και αν ξέρεις κάποιος το κλειδί αποκρυπτογράφησης δεν χρειάζετε καμία eset για να διαβάσει ξανά τα αρχεία του. Posts #1, #12
thleorasakias Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 offtopic ,πως κανεις block ατομα στο insomnia? μακαρι να ξεραμε να γλυτωναμε απο κατι σφεντονες σαν εσενα που ειναι εκτος θεματος τοπου και χρονου 1
apollotonkosmo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) πεδια να ξαιραιται ωτη ι αισαιτ τω αικαννε για να βγαλη καιρδως απο εμμας τους τοιμηους χροιστες πς μοιν ακουτε τοι λαιναι ηνε ολλα μοια σοινωμοωσοια. ξαισηκοθηται ωλοιιιι!!!!!!1111εναεναενα χαχαχαχα εκλαψα... παρολα'υτα θα παω οφθαλμιατρο αυριο... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από apollotonkosmo 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ransom ware τι είναι αυτό; Εγώ έχω εγκαταστήσει anti rannsomware της bitdefender και έχω το κεφάλι μου ήσυχο το ίδιο συνιστώ να κάνετε και εσείς
Pappous84 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 πεδια να ξαιραιται ωτη ι αισαιτ τω αικαννε για να βγαλη καιρδως απο εμμας τους τοιμηους χροιστες πς μοιν ακουτε τοι λαιναι ηνε ολλα μοια σοινωμοωσοια. ξαισηκοθηται ωλοιιιι!!!!!!1111εναεναενα Αινταξη φοιλαρακει τω καταλαβαμαι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα