Cyberdemon87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια. Ψαχνω να αγορασω το πρωτο μου tablet και θελω τα φωτα σας αφου δεν ειχα ποτε στο παρελθον. Λεω για 7'' ή 8''. Θα ηθελα τις προτασεις σας για καποιο value for money. Καλο θα ηταν να εχει δυνατη μπαταρια και μια αξιοπρεπη καμερα. Επισης θα με βολευε και το GPS καθως θα το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο. Για 3G δεν ξερω ακομα, το σκεφτομαι. Υπαρχει καποια προσφορα που εχει παρει το ματι σας γιατι στο skroutz/bestprice καποια μου φαινονται αρκετα τσιμπημενα καποια. Σας ευχαριστω.
sotiriakalamatiani Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 το ίδιο ερώτημα υποβάλλω και εγώ ..τάμπλετ περίπου 100 με 170 ευρώ.οπωσδήποτε 3G γι ανα έχω ιντερνέτ και εκτός σπιτιού..ή wifi.. πχ.samsung galaxy ?;τα MLS ελληνικά είναι ??απόψεις καλά??φτάνουν στα αυτιά μου αντικρουόμενες..έχουν ελληνικό μενού,δίνεις φωνητικές εντολές.artiificial intelligence δεν πεθαίνουμε κιόλας..γιαυτό....αλλά άλλοι μου λένε κολλάνε εύκολα...πρόβλημα στην οθόνη δεν υπακούει κλπ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΨΗ????/
cosmos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα lenovo γτ μου χει βγει σκυλί με τρελλή καθημερινή χρήση εδω και σχεδόν 2 χρόνια. Το 7ρι δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα...αλλά και το 8ρι το ίδιο είναι...σ αυτές τις τιμές που ζητάτε πάνω κάτω...(Να προσέξετε όμως αν θέλετε έκδοση με 3G/4G γτ υπάρχει και έκδοση που δεν το υποστηρίζει) Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από cosmos000
ss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Aυτό λέει τίποτα ; Το έχει δει κανένας από κοντά ; https://www.skroutz.gr/s/8084075/F-U-ETB7827-7-4G-16GB.html Θέλω κάτι σε 3G/4G μέχρι 100 ευρώ το πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα