Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγοράσει το συγκεκριμένο μοντελο και θελω να αναβαθμίσω το σκληρο δισκο στη m.2 θηρα. Επειδή ομως στο Internet γίνεται ενας χαμός για το υποστηρίζει και τι οχι αν κάποιοι χρηστες που εχουν το συγκεκριμένο λαπτοπ να μας δώσουν τα φωτα τους.

Δημοσ.

Ο δίσκος που αγόρασα (SAMSUNG SM951-NVME 128GB PCIE M.2 2280-D3-M):

post-294072-0-77644200-1464091111_thumb.jpg

Και τοποθετημένος:

post-294072-0-71681100-1464091156_thumb.jpg

Το μηχάνημα πάει σφαίρα.

post-294072-0-19448800-1464091341_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραίος ρε φιλος. Σε sleep mode μπαίνει κανονικά; βλεπεις μεγάλη διαφορα απο τους απλούς ssd.

Δημοσ.

Μέτρησα 3-πλασια ταχύτητα από τους κοινούς SSD.

Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλος. Όποτε παραγγέλνω και γω 951 nvme . Στα ξένα φορουν με είχαν τρελάνει και δεν έβγαζα άκρη αν λειτουργεί σωστά η όχι. Πως πέρασες windows ? με καθαρή εγκατάσταση η με κλωνοποίηση το hhd ?

Δημοσ.

Πέρασα Windows 10, με καθαρή εγκατάσταση.

Χρησιμοποίησα ένα κλειδί που είχα από Windows 7 professional, που παρότι ήταν ΟΕΜ το δέχτηκε.

Δημοσ.

Για να ξεκινάει από τον ssd πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο bios?

Δημοσ.

Για να ξεκινάει από τον ssd πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο bios?

Απλά δηλώνεις τον ssd σαν πρώτο δίσκο.

Δημοσ.

Παρατήρησα πως δεν σταματούν  ποτέ οι ανεμιστήρες στο λαπτοπ. Μου φάνηκε περίεργο και ξαφνικά παρατηρώ πως μετά από sleep mode ( έκλεισα το καπάκι να κάνω κάτι και το ξανα άνοιξα ) πλήρη ησυχία . Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Γενικά σταματούν σε εσάς οι ανεμιστήρες ? 

Δημοσ.

Στο internet βλέπω πως το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Σίγουρα είναι στο bios το πρόβλημα , ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα λαπτοπ….. δεν με θέλει λέμε …

Δημοσ.

Δοκίμασα τον m.2 to 951 nvme samsung αλλα τελικά τον αλλαξα και εβαλα τον 850 evo m.2 . ΤΟ laptop δουλεύει πολυ καλυτερα και σταθερά.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα τον m.2 to 951 nvme samsung αλλα τελικά τον αλλαξα και εβαλα τον 850 evo m.2 . ΤΟ laptop δουλεύει πολυ καλυτερα και σταθερά.

Για ανέβασε μια μέτρηση με το Crystal Disk Mark να δούμε επιδόσεις.

Με τον 951 τα αποτελέσματα είναι αυτά:

post-294072-0-49753700-1464464454_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι έβγαιναν και εμενα οι μετρήσεις αλλα το laptop οταν ξεκινούσε έμπαινε στα windows και παγωνε (έπρεπε να κανω 2-3 φορες restart για να παρει τα ίσια του). Μπορει να ηταν καποιος driver που το εκανε αυτο . Γενκα ομως δεν μπορω να πω πως ειδα καποια ουσιώδη διαφορά απο το σταθερό pc μου.Ετσι τον αλλαξα και εδωσα πίσω τον 256gb και πηρα 500gb. Εγω τουλάχιστον παρατήρησα πως τον παει πολυ καλυτερα τον ποιο αργο ssd.

Στον σταθερο πάντως εχει πολυ καλυτερα νουμερα. εκει βεβαια εχω z170 τσιπακι

Και κατι αλλο που παρατήρησα ειναι πως ο 951 ειχε σημάδι σαν καμένο στο αυτοκόλλητο που ειχε κολλημένο πανω του οποτε πρεπει να ζεστενετε αρκετα

post-84812-0-75614500-1464467704_thumb.jpg

Επεξ/σία από alelo
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη σκεφτομαι να αγορασω το lenovo y700 χωρις ssd και να βαλω μονος μου m2 ssd ποιον προτεινεται να παρω;

Ο samsung evo m2 κανει κανονικα; γιατι βλεπω πως εχει ςλλο πρωτοκολο επικοινωνιας απο το nvme samsung. sas vs pci express

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...