Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το Xiaomi redmi note 2 16GB απο το gearbest τους ειχα πει να το σημειωσουν 20€ και μου λενε οτι θα το κανουν τελικως δεν το εκαναν και πηρα ενα μηνυμα απο την DHL express για να επικοινωνησω μαζι τους, μου ειπαν οτι το δεμα ειναι σημειωμενο στα 68,45€ και οτι πρεπει να περασει τελωνειο. Εστειλα μυνημα στο gearbest και μου ειπαν να το γυρισω πισω και θα παρω τα λεφτα μου εκτος αν εχει καποιο χτυπημα το πακετο.

Ποσο περιπου θα παει το τελωνειο?

Να το πληρωσω μηπως υπαρξει προβλημα με την επιστροφη χρηματων? Η αγορα εγινε μεσω paypal

Αν το επιστρεψω και παρω τα λεφτα να το αγορασω απο vickmall ή θα υπαρξει περιπτωση προβληματος και απο εκει?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο κάνει στη πραγματικότητα;

Δημοσ.

Αφού είπαν ότι το δέχονται πίσω μην το σκέφτεσαι στειλτο και αν θες πες τους να στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο. Να πάρεις πίσω τα χρήματα σου δεν υπάρχει περίπτωση θα σου τα επιστρέψουν στο wallet.

Υπολόγισε γύρω στα 120 και παραπάνω μην σου πω αν στο εκτελωνισουν από την dhl διαφορετικά γύρω στα 70 ευρώ αλλά θα πρέπει να πας ο ίδιος στο αεροδρόμιο και να κάνεις την διαδικασία.

Τα έχουμε πει χίλιες φορές με κούριερ δεν παραγγελνουμε ποτέ από τρίτες χωρες.

Δημοσ.

Αφού είπαν ότι το δέχονται πίσω μην το σκέφτεσαι στειλτο και αν θες πες τους να στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο. Να πάρεις πίσω τα χρήματα σου δεν υπάρχει περίπτωση θα σου τα επιστρέψουν στο wallet.

Υπολόγισε γύρω στα 120 και παραπάνω μην σου πω αν στο εκτελωνισουν από την dhl διαφορετικά γύρω στα 70 ευρώ αλλά θα πρέπει να πας ο ίδιος στο αεροδρόμιο και να κάνεις την διαδικασία.

Τα έχουμε πει χίλιες φορές με κούριερ δεν παραγγελνουμε ποτέ από τρίτες χωρες.

Γιατι δεν γινεται να επιστραφουν στο wallet? Πως γινεται να μου το στειλουν με ταχυδρομιο? Δεν τους ειπα καν να το στειλουν με κουριερ απλα εβαλα τα γρηγορα μεταφορικα γιατι δεν εχω κινητο, μεσω σε χωριο ειναι λιγο δυσκολο να παω αεροδρομιο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι δεν γινεται να επιστραφουν στο wallet? Πως γινεται να μου το στειλουν με ταχυδρομιο? Δεν τους ειπα καν να το στειλουν με κουριερ απλα εβαλα τα γρηγορα μεταφορικα γιατι δεν εχω κινητο, μεσω σε χωριο ειναι λιγο δυσκολο να παω αεροδρομιο

Βασικά σου λέει ότι θα επιστραφούν στο wallet.

Τα γρήγορα μεταφορικά είναι πάντα κουριερ.

Θα βάλεις τα κανονικά.

Δημοσ.

Βασικά σου λέει ότι θα επιστραφούν στο wallet.

Τα γρήγορα μεταφορικά είναι πάντα κουριερ.

Θα βάλεις τα κανονικά.

Αλλα και παλι αν δεν το δηλωσουν 20€ θα περασει τελωνειο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλα και παλι αν δεν το δηλωσουν 20€ θα περασει τελωνειο

Πόσο κάνει; Όσο μικρότερη η αξια τόσο μικρότερη η πιθανότητα να περάσει με το κανονικό ταχυδρομείο. Με το κουριερ περνάει πάντα.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εεεε έτσι κι έτσι από πιθανότητες να περάσει.

Δημοσ.

Εεεε έτσι κι έτσι από πιθανότητες να περάσει.

Ειναι 122€ σιγουρα θα περασει τελωνειο, και αν τους πω να το σημειωσουν 20€ θα μου πουν οτι θα το κανουν αλλα στο τελος θα ειναι παλι σημειωμενο στην μιση τιμη, οποτε λογικα θα παω στο vickmall που θα το κανουν σιγουρα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειναι 122€ σιγουρα θα περασει τελωνειο, και αν τους πω να το σημειωσουν 20€ θα μου πουν οτι θα το κανουν αλλα στο τελος θα ειναι παλι σημειωμενο στην μιση τιμη, οποτε λογικα θα παω στο vickmall που θα το κανουν σιγουρα

Με απλό ταχυδρομείο δεν είναι σίγουρο. Με courier περνάει πάντα. Δηλαδή αν ξαναεπιλέξεις fast shipping σίγουρα θα περάσει. Το έχουμε πει 1.000.000 φορές αν δεν θέλουμε τελωνείο δεν επιλέγουμε courier. Όλα τα courier από εκτός Ε.Ε περνάνε από το τελωνείο, έτσι είναι ο κανονισμός.
Δημοσ.

Δεν το ηξερα, επειδη δεν εχω χρονο για να περιμενω αλλον 1 μηνα θα παρω το κινητο απο ελλαδα και μαλλον θα παρω το LG K10 ή το LG G4S

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα τι επιλεγουμε απο τις 4 επιλογες του Gearbest? Θελω να πω για μεγαλη παραγγελια και να ερθει γρήγορα και χωρις τελωνειο τι επιλεγω?

Δημοσ.

Τελικα τι επιλεγουμε απο τις 4 επιλογες του Gearbest? Θελω να πω για μεγαλη παραγγελια και να ερθει γρήγορα και χωρις τελωνειο τι επιλεγω?

ποιες ειναι οι 4?

σιγουρα αποφευγεις το expedited shipping

Δημοσ.

Παρήγγειλα χθες κι έβαλα την πρώτη επίλογη (0 μεταφορικά απλό ταχυδρομείο).

Απ’ ότι θυμάμαι είχε άλλες δυο. Η τρίτη ήταν σίγουρα με κούριερ (expedited shipping) και η δεύτερη μάλλον απλή με τρακινγκ αλλά δεν το έγραφε ξεκάθαρα.

Είχε και ένα ακόμα τσεκ μποξ αλλά αυτό ήταν για ασφάλιση.

Μετά την παραγγελία κι ενώ είχα επιλέξει πρώτη επιλογή και ασφάλιση μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα ότι στάλθηκε αλλά καλό είναι να βάζω πάντα τρακινγκ για να είμαι σίγουρος ότι θα παραλάβω! Πρώτη φορά μου στέλνουν κάτι τέτοιο ελπίζω να μη παιχτεί τίποτα.

--συμπέρασμα έπρεπε να επιλέξω την δεύτερη επιλογή που μάλλον είναι απλό με τρακινγκ--

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...