angelosxatz Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.λοιπον ειχα 2 ραμ πανω στο pc η μια corsair vengeance 4gb 1600hz και η αλλη goldkey 4gb 1333hz και επαιζαν σε dual channel.αφου λεω θα παιζουν στη χαμηλοτερη συχνοτητα δηλαδη στα 1333hz οταν τις εχω σε dual channel,πηγα και πηρα αλλα μια corsair vengeance 4gb ιδια με αυτη που ειχα.τις βαζω στο ιδιο slot τις corsair και την goldkey σε αλλο slot μονη της.παω στις πληροφοριες συστηματος απο τα windows και βλεπω εγκατεστημενη μνημη 12gb και μεσα σε παρενθεση 7,98 gb διαθεσιμα για χρηση.στο cpu-z βεβαια μου λεει οτι εχω 12 gb αλλα εκει μου γραφει και οτι τις εχω σε single channel!ξερετε γιατι συμβαινει αυτο;Και ενα δευτερο πραγματακι..αυτες τις corsair vengeance διαβαζω παντου σε φορουμ οτι ειναι κλειδωμενες και πρεπει να τις ξεκλειδωσεις απ το bios για να πανε στα 1600hz.πηγα στο bios αλλα δεν εβγαλα ακρη σας εχω και την εικονα πιο κατω.σας παρακαλω αν ξερετε κατι θα ηθελα τη βοηθεια σας!ευχαριστω! Ααα και το συστημα μου αποτελειται απο μια gigabyte μητρικη GA-970-D3,επεξεργαστη amd fx-4300.
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καταρχήν καμια μνήμη δεν ειναι κλειδωμένη απλα σε ορισμένες μητρικές για παίξουν ορισμένες συχνότητες πρέπει να κάνεις τις μνήμες overclock πράγμα που δεν θα κάνει και ιδιαίτερη διαφορά ειτε ειναι στα 1600 ή 1333 , σου λέει οτι τις έχεις σε single channel για η μητρική σου υποστηρίζει dual channel και το dual channel γίνεται με 2 μνήμες ή 4 και οχι με 3 αρα ουσιαστικά χάνεις το dual channel. 1
Pstathece Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας.λοιπον ειχα 2 ραμ πανω στο pc η μια corsair vengeance 4gb 1600hz και η αλλη goldkey 4gb 1333hz και επαιζαν σε dual channel.αφου λεω θα παιζουν στη χαμηλοτερη συχνοτητα δηλαδη στα 1333hz οταν τις εχω σε dual channel,πηγα και πηρα αλλα μια corsair vengeance 4gb ιδια με αυτη που ειχα.τις βαζω στο ιδιο slot τις corsair και την goldkey σε αλλο slot μονη της.παω στις πληροφοριες συστηματος απο τα windows και βλεπω εγκατεστημενη μνημη 12gb και μεσα σε παρενθεση 7,98 gb διαθεσιμα για χρηση.στο cpu-z βεβαια μου λεει οτι εχω 12 gb αλλα εκει μου γραφει και οτι τις εχω σε single channel!ξερετε γιατι συμβαινει αυτο; Και ενα δευτερο πραγματακι..αυτες τις corsair vengeance διαβαζω παντου σε φορουμ οτι ειναι κλειδωμενες και πρεπει να τις ξεκλειδωσεις απ το bios για να πανε στα 1600hz.πηγα στο bios αλλα δεν εβγαλα ακρη σας εχω και την εικονα πιο κατω.σας παρακαλω αν ξερετε κατι θα ηθελα τη βοηθεια σας!ευχαριστω! Ααα και το συστημα μου αποτελειται απο μια gigabyte μητρικη GA-970-D3,επεξεργαστη amd fx-4300. Παιζουν σε single channel γιατι ειναι σε 3 σλοτ.Και dual channel κανουν μονο 2 ιδιες στο πρωτο και τριτο σλοτ ή δευτερο και τεταρτο.Μπορεις να το φτιαξεις αυτο με τις μνημες αν πας στο bios και βρεις την επιλογή remap memory και να το βαλεις enable η disable αναλογα(διαβασε τον οδηγο που ειναι στην υπογραφη του Spank)
angelosxatz Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ωραια παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!το πολυ πολυ να παρω αλλη μια 4gb στα 1333hz για να τη συνδιασω με την αλλη goldkey που ειναι μονη της..αλλα στις πληροφοριες στα windows γιατι μου βγαζει εγκατεστημενα 12gb αλλα για χρηση 7,98;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα