mikenfr21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σε όλους.. Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας σε κάτι. Έχω συνεδεμένες κάμερες στο μαγαζί όπου μπορώ να βλέπω από το κινητό μου μέσω μιας εφαρμογής. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάθε τόσο αλλάζει η ip και δεν μπορώ να βλέπω απο το κινητό μου. έτσι κάθε φορά μπαίνω στο site που έχω συνδρομή και αλλάζω στις ρυθμίσεις την ip (την νέα πλέον που έχει δόσει το router). υπάρχει κάποια λύση ώστε να μένει η ip ίδια στο router? ευχαριστώ
panos- Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μπορείς να πάρεις στατική IP μέσω του παρόχου σου - με χρέωση. Σε ποιον πάροχο είσαι;
soteras Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Στατική IP η λύση κοστίζει ένα χ ποσό στο πάγιο αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσιχο πάντα ότι ξέρω γω βαράει ο συναγερμός έχω μπαμ προσβαση στις κάμερες 1
Cummins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλημέρα. Έχω το ίδιο θέμα με τον θεματοθέτη και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Η σταθερή ip κοστίζει γύρω στο 10ρικο το μήνα, 120 τον χρόνο. Αν κάνω εγγραφή στο ddns με 30-40 ευρώ το χρόνο, θα γίνει η δουλειά μου ή είναι πρόχειρη λύση;;; Θα είναι κάπως πιο αργή η σύνδεση;; Ευχαριστώ προκαταβολικά
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 θα γινει η δουλεια σου, Υπαρχουν και free ddns services αρκει να τα υποστηριζει το μοντεμ σου 1
Cummins Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 θα γινει η δουλεια σου, Υπαρχουν και free ddns services αρκει να τα υποστηριζει το μοντεμ σου Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση, να εισαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα