kinezakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 πρώτα να πω ένα καλησπέρα σε όλα τα μελη του φόρουμ μετά να πω ένα συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη και ύστερα από αυτά θα μπω στο θέμα μου... αγόρασα πριν 2 μέρες των σταθερό υπολογιστή hp pavilion 550-101nv έχει περασμένα windows 10 και εδώ είναι το πρόβλημα εγώ θέλω να περάσω τα 7 και επειδή μερικοί κακοπροαίρετοι φίλοι του φόρουμ θα πούνε κράτα τα 10 γιατί να βάλεις 7 απαντάω από τώρα λιπών ότι τα θέλω για τους λογούς μου και αν μπορείτε να με βοηθήσετε να τα βάλω θα το εκτιμούσα πολύ...Άρα πάμε στο πρόβλημα τα λογισμικά που θα πω παρακάτω τα δοκίμασα και από cd και usb τα όπια τα έχω chekari ότι δουλεύουνε στο παλιό μου pc και ειχα το ίδιο αποτέλεσμα με όλα τους . μπήκα λιπών στα βιος και το πρώτο πού έκανα είναι να αλλάξω το boot order ανάλογα με το τι έπρεπε πχ η το cd drive η το usb μου και όλα καλά μέχρι εδώ μετά έκανε επανεκινιση και μπουταρε το cd/usb όπιο από τα 2 είχα μέσα ανάλογα και έφτασα σε αυτό το σημιο και όλα καλά μέχρι εδώ. μετά έρχεται το επόμενο βήμα και εδώ είναι το πρόβλημα δεν έχει βελάκι για να κουνήσω και να επιλέξω κολάι εκεί παγωνει η εικονα και τέλος ούτε και με το keyboard φυσικά γίνετε να επιλέξω άπλα παγώνει η εικόνα και θέλει επανεκινιση αυτό λιπών έγινε με όλα τα παρακάτω λογισμικά windows 7 ultimate cd/usb windows 7 pro cd/usb windows 7 home cd/usb windows 7 starter cd/usb αφού λυπώ δεν τα κατάφερα με όλα αυτά είπα να δοκιμάσω να περάσω και τα xp μπας και γίνει και φυσικά και δεν έγινε τα μπουταρε και μετά μου έβγαζε ένα πρόβλημα με κάτι κινεζικά και δεν καταλεβενα τίποτα δοκίμασα και τα vista και πάλη μου έβγαζε μπλε εικόνα και μου έλεγε ότι δεν μπορώ να τα περάσω τα vista....άλλα δεν το έβαλα κάτω και κατέβασα τα windows 8 ultimate και φυσικά περάστηκαν μια χαρά και το βελάκι κουνιόταν το θέμα είναι ότι εγώ θέλω τα 7 ούτε τα 8 ούτε τα 10 ούτε τα 40 θέλω τα 7....αν καίριος ξέρει ας βοηθήσει παρακαλώ πολυυ ευχαριστώ για των χρόνο σας
spyros4776 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εαν συνδεσεις το ποντικη και το πληκτρολογιο στις θυρες ps/2 θα δουλευουν! 1
Euclides Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εαν συνδεσεις το ποντικη και το πληκτρολογιο στις θυρες ps/2 θα δουλευουν! Αυτό πιστεύω και εγώ ότι είναι το πρόβλημα. Τo iso εγκατάστασης τόσο των Windows 7, όσο και των XP, δεν έχουν drivers για τις USB3 θύρες. Και εκτός από ποντίκι και πληκτρολόγιο, και το USB εγκατάστασης θα πρέπει να το βάλεις σε USB2 θύρα για να μην έχεις πρόβλημα. Επίσης στο BIOS θα πρέπει να βάλεις Legacy Mode - όχι UEFI. Τέλος, όσοι έχουν διαφορετική άποψη για τα Windows δεν σημαίνει ότι είναι και κακόβουλοι. Ήταν άστοχο αυτό που έγραψες. 1
kinezakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ για τις απάντησης σας όσο για το κακόβουλοι αστειεύομαι φίλε μου αν το πηρε κάποιος στα σοβαρά ζητάω συγνώμη σε καμιά περιπτώσει δεν ήθελα να προσβάλω
kinezakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 χαχαχα το αστείο είναι ότι το pc αυτό δεν εχει usb 2
Euclides Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 χαχαχα το αστείο είναι ότι το pc αυτό δεν εχει usb 2 https://downloadcenter.intel.com/download/25476/Windows-7-USB-3-0-Creator-Utility
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα