Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μονιμα 18.500-19.000 down και 1023 up. Τωρα μαξ 15.500-16.000 down και 250 up. Δεν εχω πειράξει τιποτα. Ειμαι 400 μετρα μαξ απο κεντρο. 

QDUBl

* Σορρυ για το λαθος στον τιτλο...  :unsure:

• Super Moderators
Δημοσ.

Το τωρινό σου κλείδωμα/συγχρονισμός είναι στα 19674/1023, έπαιζες πιο πάνω από αυτό?

Με 14db downstream attenuation είσαι στο 1km από το Αστικό Κέντρο...

• Super Moderators
Δημοσ.

To screenshot που έδωσες δεν δείχνει τέτοιο συγχρονισμό...

Σε speedtest το βλέπεις ή έδωσες παλιότερο screenshot?

Δημοσ.

Αφου το βλεπω απο το μπαλκονι το αστικο. 4 λεπτα με αργο περπατημα ειναι και μου το ειπαν και οι τεχνικοι του ΟΤΕ που κανανε την συνδεση...

• Super Moderators
Δημοσ.

To ότι το βλέπεις δεν σημαίνει ότι κάνει κι αυτή την πορεία το καλώδιο...

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

Calculator απόστασης και μέγιστου θεωρητικού συγχρονισμού βάση Downstream Line Attenuation (14db από ότι λέει το modem/router σου).

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα τωρα με τεχνικο και μου ειπε οτι το attenuation ειναι μεγαλο γιατι το κεντρο ειναι διπλα. Θα ερθει την Δευτερα για ελενχο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσο πιο κοντά είναι το κέντρο τόσο πιο μικρό πρέπει να είναι το attenuation...

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα. Για να μην ανοιξω αδικα θεμα,εγω ποσα πρεπει να πιανω ;

DSL Connection

bull__md.gifLink Information
        spacer.gif Uptime: 4 days, 6:48:52 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 944 / 7.267 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 20,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,0 / 22,0 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 17 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): NA / 44.199 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): NA / 8 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 8

αυτη τη στιγμη στο down ειμαι στα 7200 .

Δημοσ.

μαλλον η γραμη στον χωρο φταιει γιατι ειχα και παλιοτερα θεματα. 

Οφφτοπικ αλλα αν βαλει ο ΟΤΕ VDSL βαζουν και οι αλλοι που ακουμπανε πανω του συντομα ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

καλησπερα. Για να μην ανοιξω αδικα θεμα,εγω ποσα πρεπει να πιανω ;

DSL Connection[/size]

bull__md.gifLink Information[/size]

spacer.gif Uptime: 4 days, 6:48:52 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 944 / 7.267 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 20,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,0 / 22,0 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 17 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): NA / 44.199 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): NA / 8 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 8

αυτη τη στιγμη στο down ειμαι στα 7200 .

Για κάποιο λόγο έχεις μεγάλο Downstream SNR Margin, 22db. Είχες προβλήματα με DCs παλιότερα και στο αύξησαν στο θεό για να είσαι σταθερός? Ο συγχρονισμός είναι αρκετά χαμηλός για 20db attenuation που έχεις...

Δημοσ.

Όσο πιο κοντά είναι το κέντρο τόσο πιο μικρό πρέπει να είναι το attenuation...

ειχα 9 πριν παρατηρησω το προβλημα που εχω τωρα..

• Super Moderators
Δημοσ.

ειχα 9 πριν παρατηρησω το προβλημα που εχω τωρα..

Ο συγχρονισμός σου αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το screenshot που έδωσες είναι 19674/1023, το 15 που το βλέπεις? Speedtest ή το screenshot που έδωσες είναι παλιό?

μαλλον η γραμη στον χωρο φταιει γιατι ειχα και παλιοτερα θεματα. 

Οφφτοπικ αλλα αν βαλει ο ΟΤΕ VDSL βαζουν και οι αλλοι που ακουμπανε πανω του συντομα ετσι?

Περιοχή? Αν ρίξει οπτικές ίνες και αλλάξει τις υπαίθριες καμπίνες στην γειτονιά θα μπορούν να δώσουν κι οι εναλλακτικοί από αυτό.

Δημοσ.

Εχουν πεσει οι ινες απο περισυ. Καμπινες δεν εχω δει. Ο ΟΤΕ εχει 30αρι λεει. Απο speedtest και torrent/youtube/vimeo/wetransfer καθως και τον σερβερ του ΕΚΠΑ....

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ...

Εχω και εγω προβλημα...ενω ειχα 10 down 1 up τωρα εχω πεσει στα 5 down..τι παιζει? Στο down θυμαμαι ελεγε 11000 κατι ενω τωρα 6656.

DSL Type: G.992.1_Annex_A spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:
928 / 6656 Max Bandwidth 
(Up/Down) [kbps/kbps]:
1116 / 7712 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 49869426 / 731127326 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12 / 20 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12.5 / 22.5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 7 / 7.6 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / - spacer.gif FEC (Up/Down): 0 / 2140 spacer.gif CRC (Up/Down): 0 / 0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...