Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω λιγη βοηθεια σε καποια θεματακια με το MIT App Inventor 2..Υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να βοηθησει;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω λιγη βοηθεια σε καποια θεματακια με το MIT App Inventor 2..Υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να βοηθησει;

Ευχαριστω!

Τι ακριβως χρειαζεσαι;

Δημοσ.

Εχω την δυνατοτητα αφου βαλω ενα button, μετα στα blocks να το βαζω να εμφανιζει κατι; Δηλαδη να ειναι ενα κουμπι πχ info και οταν το παταει καποιος να βγαζει καποιες πληροφοριες

Δημοσ.

Εχω την δυνατοτητα αφου βαλω ενα button, μετα στα blocks να το βαζω να εμφανιζει κατι; Δηλαδη να ειναι ενα κουμπι πχ info και οταν το παταει καποιος να βγαζει καποιες πληροφοριες

Καταρχας τι εφαρμογη θελεις να φτιαξεις;

Δημοσ.

Κατι σαν τουριστικο οδηγο αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο το ειδος...απλα δεν ξερω αν εχω αυτη την δυνατοτητα που ανεφερα και αν την εχω πως γινεται;

Δημοσ.

απο οσο ξερω δεν μπορεις να γραψεις μεγαλο κειμενο, αλλα οταν καποιος παταει το button μπορει να τον μεταφερει σε μια σελιδα με πληροφοριες. ή να κανεις upload ενα txt αρχειο. δοκιμασε το.

Δημοσ.

αν πας αριστερα και βρεις το TextBox μπορεις να γραψεις ο,τι θελεις. αλλα σε φαση καλησπερα σημερα θα μαθουμε αυτο και αυτο και αυτο. αλλα μπορεις να βαλεις λινκ, και οταν μπαινει καποιος στην εφαρμογη σου να παταει στο εικονιδιο και να τον πεταει στο site που θελεις. Γιαυτο καλυτερα να χρησιμοποιησεις android studio

Δημοσ.

Αν στο στο κουμπι θελω να βαλω καποιες πληροφοριες για εμενα που εφτιαξα την εφαρμογη τι λινκ να βαλω;

Δημοσ.

Αν στο στο κουμπι θελω να βαλω καποιες πληροφοριες για εμενα που εφτιαξα την εφαρμογη τι λινκ να βαλω;

κανε εισοδο στο gmail και υστερα εκει που λεει νεο θεμα στο κοκκινο κουτακι πατα εκει και γραψε ο,τι θελεις, εκεινοι μπορουν να σου πουν ακριβως τι να κανεις https://groups.google.com/forum/#!forum/mitappinventortest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...