Liam Lawrence Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπερα, θελω λιγη βοηθεια σε καποια θεματακια με το MIT App Inventor 2..Υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να βοηθησει; Ευχαριστω!
mr.robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπερα, θελω λιγη βοηθεια σε καποια θεματακια με το MIT App Inventor 2..Υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να βοηθησει; Ευχαριστω! Τι ακριβως χρειαζεσαι;
Liam Lawrence Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εχω την δυνατοτητα αφου βαλω ενα button, μετα στα blocks να το βαζω να εμφανιζει κατι; Δηλαδη να ειναι ενα κουμπι πχ info και οταν το παταει καποιος να βγαζει καποιες πληροφοριες
mr.robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εχω την δυνατοτητα αφου βαλω ενα button, μετα στα blocks να το βαζω να εμφανιζει κατι; Δηλαδη να ειναι ενα κουμπι πχ info και οταν το παταει καποιος να βγαζει καποιες πληροφοριες Καταρχας τι εφαρμογη θελεις να φτιαξεις;
Liam Lawrence Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κατι σαν τουριστικο οδηγο αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο το ειδος...απλα δεν ξερω αν εχω αυτη την δυνατοτητα που ανεφερα και αν την εχω πως γινεται;
mr.robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 απο οσο ξερω δεν μπορεις να γραψεις μεγαλο κειμενο, αλλα οταν καποιος παταει το button μπορει να τον μεταφερει σε μια σελιδα με πληροφοριες. ή να κανεις upload ενα txt αρχειο. δοκιμασε το.
mr.robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 αν πας αριστερα και βρεις το TextBox μπορεις να γραψεις ο,τι θελεις. αλλα σε φαση καλησπερα σημερα θα μαθουμε αυτο και αυτο και αυτο. αλλα μπορεις να βαλεις λινκ, και οταν μπαινει καποιος στην εφαρμογη σου να παταει στο εικονιδιο και να τον πεταει στο site που θελεις. Γιαυτο καλυτερα να χρησιμοποιησεις android studio
Liam Lawrence Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν στο στο κουμπι θελω να βαλω καποιες πληροφοριες για εμενα που εφτιαξα την εφαρμογη τι λινκ να βαλω;
mr.robot Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αν στο στο κουμπι θελω να βαλω καποιες πληροφοριες για εμενα που εφτιαξα την εφαρμογη τι λινκ να βαλω; κανε εισοδο στο gmail και υστερα εκει που λεει νεο θεμα στο κοκκινο κουτακι πατα εκει και γραψε ο,τι θελεις, εκεινοι μπορουν να σου πουν ακριβως τι να κανεις https://groups.google.com/forum/#!forum/mitappinventortest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα