no account Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στο φορουμ!Έχω ένα πρόβλημα με καινούργιο ρουτερ(D-Link DSL-2750B) ,"κόβει" το ίντερνετ στις συσκευές,δηλαδή μπορεί να έχω σταθερό λαπτοπ και κινητό και να κόψει το ίντερνετ και στις τρεις συσκευές ή σε δυο από αυτές κλπ . Αυτό συμβαίνει ανά 10-30 λεπτά συνήθως, άλλα μπορεί να κρατήσει και παραπάνω ,έπειτα χρειάζεται restart για να επανέλθει.Με το παλιό ρουτερ δεν υπήρξε πότε πρόβλημα.Ο παροχος μου είναι HOL. Ξέρει κάνεις ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω ή τι φταίει? Ευχαριστώ πολυ! Προσθηκη: Το κανει για οποιαδήποτε συσκευή ανεξάρτητα αν ειναι ασύρματη ή ενσύρματη. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό τα λαμπάκια (internet broadband)παραμένουν αναμενα κανονικά .
panos- Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καταρχάς, είναι απευθείας συνδεδεμένο στην πρίζα και όχι πάνω σε κάποιο άλλο Router? Αν ναι, Σύνδεσε το μόνο του . Επίσης Σύνδεσε το στην κεντρική πριζα του σπιτιού (συνήθως αυτή που είναι κοντά στην πόρτα.)
no account Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τι εννοεις πανω σε καποιο αλλο ρουτερ? Μονο του ειναι. Μια εχει ολο το σπιτι
panos- Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι... Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από την τρύπα πίσω..
no account Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το έκανα αρκετές φορές,το ξανά έκανα και τώρα,τίποτα...
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 όταν λες κόβει τη σύνδεση αποσυχρονίζει και χάνει την ip χάνει τη σύνδεση με το υπολογιστή
no account Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Λογικά χάνει την ip,αφού όλα δείχνουν συνδεδεμένα κανονικά.
no account Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τι πάροχο έχεις; hol.Αλλα με το παλιο ρουτερ δεν το εκανε ποτε.
panos- Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μήπως θα μπορούσες να δοκιμάσεις το ρούτερ σε άλλη γραμμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα