Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite Click Mini 2 in 1 L9W-B-102 @kotsovolos 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οθόνη: 8.9", Ανάλυση: 1920 x 1200 pixels, CPU: 1333 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 2 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 32 GB

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/154383-toshiba-satellite-click-mini-2-in-1-l9w-b-102

large_20150610102517_toshiba_satellite_c

239+

http://www.skroutz.gr/s/6962908/Toshiba-Satellite-Click-Mini-L9W-B-102-Z3735F-2GB-32GB.html

Επεξ/σία από dobro
  • Like 2
Δημοσ.

εννοειται οτι με το πληκτρολογιο

και ο ssd που εχει , δεν εχει καμια σχεση με την μνημη.

λογικα ο ssd θα ειναι eMMC

• Like 1
Δημοσ.

Το θεωρείτε αναβάθμιση από το Asus Vivo Tab Note 8 που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή;

Προσωπικά πιστεύω πως όχι καθώς η οθόνη εξακολουθεί να παραμένει μικρή για άνετη χρήση σε περιβάλλον WIN10...

• Like 2
Δημοσ.

Το θεωρείτε αναβάθμιση από το Asus Vivo Tab Note 8 που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή;

Kαι εγώ το ίδιο έχω συμφορουμίτη αλλά δεν το θεωρώ αναβάθμιση, η οθόνη εξακολουθεί να είναι μικρή για windows...  Θέλουμε κάτι στις 10 ίντσες και με λίγο παραπάνω αποθηκευτικό χώρο ή παραπάνω μνήμη...

Δημοσ.

​Μερικοί θέλουμε και πενάκι και σε χαμηλή τιμή μαζί με αυτά που είπατε αλλά μόνο στα όνειρα αυτά...οποτε μένουμε με το vivo μας που πάει μια χαρά και σαν σημειωματάριο..το click για κάποιον που δεν χρειάζεται stylus είναι μια χαρά σε τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Απλά εγώ έχω βάλει όριο τα 300€, αλλά θέλω να πάρω κάτι παραπάνω σε επεξεργαστή. Ίσως η οθόνη του συγκεκριμένου να μην είναι δεκάρα, αλλά θα με βόλευε γιατί το τάμπλετ το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι έξω και στις διακοπές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...