Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PSU  850w toughpower

Motherboard gigabyte p67a-d3-b3

CPU intel core i7 2600 3.4ghz

RAM 2x4gb ddr3

GPU amd radeon hd 6850 (r9 380x)

ΟS win 10

Καλησπέρα
Σε προηγούμενο θέμα είχε προταθεί η αγορά gpu r9 380x.
τώρα θέλω να αναβαθμίσω την ram.
θα ήθελα και εδώ την γνώμη σας....

Δημοσ.

δεν χρειαζεται.

αλλα αμα θες να βαλεις ραμ ετσι για την καυβλα και μονο βαλε αλλες δυο με ιδια mhz και οσο γίνεται ιδια ή καλύτερα timings. πες μας μοντελο ραμ αν θες να σου πουμε τι να παρεις.

Δημοσ.

τι μοντελο ακριβως ειναι η ram? εχεις το προγραμμα speccy? αν οχι κατεβασε το και αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο την καρτελα RAM που εχει στο μενου αριστερα

https://www.piriform.com/speccy

θες να βαλεις πανω απο 8 GB? ποια η χρηση του PC ?

Δημοσ.

δεν χρειαζεται.

αλλα αμα θες να βαλεις ραμ ετσι για την καυβλα και μονο βαλε αλλες δυο με ιδια mhz και οσο γίνεται ιδια ή καλύτερα timings. πες μας μοντελο ραμ αν θες να σου πουμε τι να παρεις.

εχεις 16γιγα μνημη δλδ και ξερεις οτι δε χρειαζεται ? η ετσι ναχαμε να λεγαμε...?

γιατι εγω εχω δει παιχνιδια να τραβανε εως και 10γιγα μνημη.... και κατι ψιλα....

Δημοσ.

ο υπολογιστης ειναι για παιχνιδια ταινιες και γενικα λιγο απο ολα....

απλα θελω να κανει με αξιοπρεπεια αυτα που του ζηταω οταν το ζηταω....αν με καταλαβαινετε

ο τυπος της ραμ που εχω τωρα ειναI CORSAIR CMX8GX3M2A1600C9 1.65 V VER 5.11  

Δημοσ.

γιατι τωρα δεν κανεις με αξιοπρεπεια αυτα που ζητας οταν τα ζητας;

προσπαθω να δω που ειναι το προβλημα σου, μηπως θες εναν ssd? το pc δεν θα παει πιο γρηγορα εαν του βαλεις 16gb ραμ, απλα θα μπορεις να εχεις 42 εφαρμογες ανοιχτες και να παιζεις 2-3 παιχνιδια που εχουν recomented 12+gb ram.

αυτες εδω πρεπει να εχεις, βαλε αλλες δυο

http://www.skroutz.gr/s/292414/Corsair-XMS3-8GB-DDR3-1600-MHz.html

αλλα σου ξαναλεω, το pc σου δεν θα ανοιγει τα προγραμματα σου πιο γρηγορα.

• Like 2
Δημοσ.

εαν δεν αλλαξει κατι στην λειτουργια του (προς το καλυτερο) τοτε παω πασο ....απλα αφου αλλαζω καρτα γραφικων ελεγα οτι ειναι καλο να του προσθεσω και παραπανω μνημη...

μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το pc εκτος απο καποια  παιχνιδια που λογικα φταιει η gpu

***υπαρχει ssd adata

Δημοσ.

Αν εχεις ανοιχτα 50tabs στο ιντερνετ, 4-5 εφαρμογες και παιζεις και παιχνιδι ταυτοχρονα τοτε μπορει να σου χρειαζονται.
Απο τη στιγμη που εχεις SSD η παραπανω RAM αν και οχι 100% απαραιτητη κακο δεν θα κανει και ενδεχομενως καποια στιγμη να σου χρειαστει.
Οπως και να χει αν κανεις αυτην την κινηση βαλε τις ιδιες μνημες ακριβως με αυτες που εχεις. 40 ευρω δεν ειναι πολλα και χαμενα δεν θα πανε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...