Mpampis06 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ξέρετε. Ξέρετε αν ο ποργραμματισμός της τρήτης λυκείου είναι δύσκολος;
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το ΑΕΠΠ λες. Ψευδογλώσσα είναι. Δεν είναι δύσκολο (βέβαια όταν έδινα πανελλήνιες είχα άλλη άποψη ) 1
Mpampis06 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το ΑΕΠΠ λες. Ψευδογλώσσα είναι. Δεν είναι δύσκολο (βέβαια όταν έδινα πανελλήνιες είχα άλλη άποψη ) Εγώ είμαι πρώτη λυκείου φέτος θα πάω δευτέρα και έχω σκεφτεί να τ διαβάσω απο τώρα τι λες καλό θα μου κάνει;
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα κάνει καλό. Επίσης υπάρχει και εφαρμογή στο pc ου γράφεις σε ψευδογλώσσα και βλέπεις πως τρέχει το πρόγραμμα. 1
Mpampis06 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα κάνει καλό. Επίσης υπάρχει και εφαρμογή στο pc ου γράφεις σε ψευδογλώσσα και βλέπεις πως τρέχει το πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει κανένα Ελληνικό βίντεο για ΑΕΠΠ;
veteranos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μήπως υπάρχει κανένα Ελληνικό βίντεο για ΑΕΠΠ; Δεν ξέρω αλλά ίσως μπορείς να βρεις από το internet το βιβλίο. http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C101/36/198,1059/
Mpampis06 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αλλά ίσως μπορείς να βρεις από το internet το βιβλίο. http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C101/36/198,1059/ Το έχω το βιβλείο απο το σχολείο, Αλλά πιστέυεις πως θα τα κατεφέρο μόνος μου;
kaliakman Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν λίγο το νιώθεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο πιο πολυπλοκος αλγοριθμος που μαθαίνεις είναι bubble sort. Από εκεί και πέρα αν ξέρεις να βρίσκεις μέγιστο -ελάχιστο σε ένα πίνακα και να κάνεις αναζήτηση δεν θα βρεις πουθενά πρόβλημα. Ίσως λίγο στα Υποπρογραμματα αν δεν έχεις ξανακάνει προγραμματισμό αλλά για κανα δύο μαθήματα. Το παν (ανεξάρτητα από το αν ξέρεις ή όχι, από το αν σου αρέσει ή όχι)είναι να κάνεις ασκήσεις. Ότι ασκήσεις σου βάζουν να τις κανείς και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 1
Ilias95 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παρεμπιπτόντως άσχετο, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει compiler/interpreter και έχει αυστηρούς κανόνες σύνταξης, δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ψευδογλώσσα.
dimitris21gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτό το μάθημα δεν λέγανε ότι θα το καταργήσουν; Όσο για την δυσκολία είναι από τα πιο στανταράκια μαθήματα στις Πανελλήνιες αρκεί να το νιώθεις όπως είπαν πιο πάνω. Πιο εύκολο και από το ΑΟΔΕ, αν δεν το έχεις με την αποστήθιση.
stavrosyomafias Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το έχω το βιβλείο απο το σχολείο, Αλλά πιστέυεις πως θα τα κατεφέρο μόνος μου; Μου είχε φανεί μάπα το βιβλίο προσωπικά γιατί πέρυσι, είχα προσπαθήσει να το διαβάσω μόνος μου (έχοντας πραγματικά 0 γνώσεις προγραμματισμού), θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο βοήθημα..
seventeen Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγώ είμαι πρώτη λυκείου φέτος θα πάω δευτέρα και έχω σκεφτεί να τ διαβάσω απο τώρα τι λες καλό θα μου κάνει; Ναι ξεκινα απο τωρα, 2α λυκειου ειναι η χρονια που εχεις το περισσοτερο ελευθερο χρονο. Ψευδογλωσσα.. να'ναι 15 εντολες που πρεπει να μαθεις και μετα να χορευεις με αυτες. Αν πιασεις την ουσια μετα κλειν το ξεχνας σαν μαθημα, τουλαχιστον εγω διαβασα τελευταιο φορα τα χριστουγεννα και μετα ξανα πριν τον οεφε. Τωρα που μπορεις να βρεις υλικο.. μου φιανεται στο study4exams πρεπει να εχει λυμενες/αλυτες ασκησεις. Απλα να ξερεις, οσο περισσοτερο "παιζεις" με την γλωσσα τοσο πιο ευκολη και πιο μηχανικος θα γινεσαι με αυτη.. οποτε κατσε μαθε τα βασικα και λιωσε σε online διερμηνευτη.
Mpampis06 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μου είχε φανεί μάπα το βιβλίο προσωπικά γιατί πέρυσι, είχα προσπαθήσει να το διαβάσω μόνος μου (έχοντας πραγματικά 0 γνώσεις προγραμματισμού), θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο βοήθημα.. Μήπως έχεις τίποτα να μου προτίνεις;
stavrosyomafias Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μήπως έχεις τίποτα να μου προτίνεις; Πραγματικά χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα πρότεινα αυτό, έχει και online απόσπασμα, να δεις αν σου ταιριάζει (μπορείς να το βρεις και στο skroutz). Αλλά βέβαια πιστεύω τα περισσότερα βοηθήματα δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Πολύ σημαντικό βέβαια είναι όπως είπαν και οι από πάνω, να κατεβάσεις τον "Διερμηνευτή της Γλώσσας", και να δοκιμάζεις κάθε παράδειγμα και εντολές που θα μαθαίνεις σε αυτόν, για να μπεις στο κλίμα, και φυσικά να προσπαθείς να φτιάχνεις και δικά σου προγράμματα βάσει δικών σου ιδεών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα