Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΑΕΠΠ λες. Ψευδογλώσσα είναι. Δεν είναι δύσκολο (βέβαια όταν έδινα πανελλήνιες είχα άλλη άποψη :P)

• Like 1
Δημοσ.

Το ΑΕΠΠ λες. Ψευδογλώσσα είναι. Δεν είναι δύσκολο (βέβαια όταν έδινα πανελλήνιες είχα άλλη άποψη :P)

Εγώ είμαι πρώτη λυκείου φέτος θα πάω δευτέρα και έχω σκεφτεί να τ διαβάσω απο τώρα τι λες καλό θα μου κάνει;

Δημοσ.

Σίγουρα θα κάνει καλό. Επίσης υπάρχει και εφαρμογή στο pc ου γράφεις σε ψευδογλώσσα και βλέπεις πως τρέχει το πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα θα κάνει καλό. Επίσης υπάρχει και εφαρμογή στο pc ου γράφεις σε ψευδογλώσσα και βλέπεις πως τρέχει το πρόγραμμα.

Μήπως υπάρχει κανένα Ελληνικό βίντεο για ΑΕΠΠ;

Δημοσ.

Αν λίγο το νιώθεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο πιο πολυπλοκος αλγοριθμος που μαθαίνεις είναι bubble sort. Από εκεί και πέρα αν ξέρεις να βρίσκεις μέγιστο -ελάχιστο σε ένα πίνακα και να κάνεις αναζήτηση δεν θα βρεις πουθενά πρόβλημα. Ίσως λίγο στα Υποπρογραμματα αν δεν έχεις ξανακάνει προγραμματισμό αλλά για κανα δύο μαθήματα. Το παν (ανεξάρτητα από το αν ξέρεις ή όχι, από το αν σου αρέσει ή όχι)είναι να κάνεις ασκήσεις. Ότι ασκήσεις σου βάζουν να τις κανείς και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως άσχετο, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει compiler/interpreter και έχει αυστηρούς κανόνες σύνταξης, δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ψευδογλώσσα.

Δημοσ.

Αυτό το μάθημα δεν λέγανε ότι θα το καταργήσουν;

Όσο για την δυσκολία είναι από τα πιο στανταράκια μαθήματα στις Πανελλήνιες αρκεί να το νιώθεις όπως είπαν πιο πάνω. Πιο εύκολο και από το ΑΟΔΕ, αν δεν το έχεις με την αποστήθιση.

Δημοσ.

Το έχω το βιβλείο απο το σχολείο, Αλλά πιστέυεις πως θα τα κατεφέρο μόνος μου;

Μου είχε φανεί μάπα το βιβλίο προσωπικά γιατί πέρυσι, είχα προσπαθήσει να το διαβάσω μόνος μου (έχοντας πραγματικά 0 γνώσεις προγραμματισμού), θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο βοήθημα..

Δημοσ.

Εγώ είμαι πρώτη λυκείου φέτος θα πάω δευτέρα και έχω σκεφτεί να τ διαβάσω απο τώρα τι λες καλό θα μου κάνει;

Ναι ξεκινα απο τωρα, 2α λυκειου ειναι η χρονια που εχεις το περισσοτερο ελευθερο χρονο.

Ψευδογλωσσα.. να'ναι 15 εντολες που πρεπει να μαθεις και μετα να χορευεις με αυτες.

Αν πιασεις την ουσια μετα κλειν το ξεχνας σαν μαθημα, τουλαχιστον εγω διαβασα τελευταιο φορα τα χριστουγεννα και μετα ξανα πριν τον οεφε.

Τωρα που μπορεις να βρεις υλικο.. μου φιανεται στο study4exams πρεπει να εχει λυμενες/αλυτες ασκησεις.

Απλα να ξερεις, οσο περισσοτερο "παιζεις" με την γλωσσα τοσο πιο ευκολη και πιο μηχανικος θα γινεσαι με αυτη.. οποτε κατσε μαθε τα βασικα και λιωσε σε online διερμηνευτη.

Δημοσ.

Μου είχε φανεί μάπα το βιβλίο προσωπικά γιατί πέρυσι, είχα προσπαθήσει να το διαβάσω μόνος μου (έχοντας πραγματικά 0 γνώσεις προγραμματισμού), θα πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο βοήθημα..

Μήπως έχεις τίποτα να μου προτίνεις;

Δημοσ.

Μήπως έχεις τίποτα να μου προτίνεις;

Πραγματικά χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα πρότεινα αυτό, έχει και online απόσπασμα, να δεις αν σου ταιριάζει (μπορείς να το βρεις και στο skroutz). Αλλά βέβαια πιστεύω τα περισσότερα βοηθήματα δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Πολύ σημαντικό βέβαια είναι όπως είπαν και οι από πάνω, να κατεβάσεις τον "Διερμηνευτή της Γλώσσας", και να δοκιμάζεις κάθε παράδειγμα και εντολές που θα μαθαίνεις σε αυτόν, για να μπεις στο κλίμα, και φυσικά να προσπαθείς να φτιάχνεις και δικά σου προγράμματα βάσει δικών σου ιδεών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...