Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi 3 vs redmi note 2 vs redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στα παραπάνω κινητά.

Επειδή έχω περιεργαστεί το note 2 από φίλο και μου άρεσε πάρα πολυ θέλω να μου πειτε γνώμες για το αν αξίζουν τα 10 ευρώ παραπάνω (τόσο τα βρίσκω το note 3) για την αγορά του.

Επίσης σαν πιο φτηνή λύση το redmi 3  πως  τα πάει σε σχέση με τα δύο άλλα; Ο 616 είναι ισάξιος ή καλύτερος του helio x10. Από κάμερα έχουν μεγάλη διαφορά

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

εχε υποψη οτι το 3 δεν παιρνει micro sd card , οποτε θα ελεγα να ζυγισεις τις αναγκες σου οσο αφορα τον αποθηκευτικο χωρο . μεχρι ποσα δινεις?

Δημοσ.

Mεχρι 180, δεν περιμενω απο Κινα, οτι βρω στο σκρουτζ. Δε με νοιαζει ο χωρος,,, τα 10 gb που απομενουν στο 3άρι μου φτάνουν

Δημοσ.

κοιτα εχω το redmi note 2 με τα 16GB και ειναι πολυ καλο και στις καμερες και στην ταχυτητα . θες μονο ενα απο τα μοντελα που ανεφερεις? γιατι υπαρχει και το πολυ καλο  http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html

απλα ειναι 5 ιντσες και οχι 5,5 το οποιο δεν ξερω αν σε ενοχλει

Δημοσ.

Ναι τα αξιζει τα 10 ευρω παραπανω,

Οπως αξιζει και το pro αλλα 15 ευρω παραπανω και τελος πιθανων να αξιζει αλλα 25-30 παραπανω το note 3 pro 3/32 και παει λεγοντας.

Το θεμα ειναι εσυ ποσα θελεις να δωσεις.

Για μενα απο xiaomi θα κοιτουσα το note 2/prime ειτε το note 3 pro 2/16.

Αλλα προσωπικα εαν το κινητο δεν εχει micro sd το προσπερναω.

Δημοσ.

Mεχρι 180, δεν περιμενω απο Κινα, οτι βρω στο σκρουτζ. Δε με νοιαζει ο χωρος,,, τα 10 gb που απομενουν στο 3άρι μου φτάνουν

Μπορείς να ψάξεις και σε eu αποθήκη. Πάλι γρήγορα θα σου έρθει και πιο οικονομικά από Ελλάδα (όχι πολύ, αλλά κάπως πιο οικονομικά).

Δημοσ.

Θέλω με δόσεις γιατί μου έσπασε η  οθόνη στο κινητό και δεν έχω πολλά λεφτά τώρα οπότε τα σκρουτζομάγαζα είναι μονόδρομος

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...