KouMasGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καληπσερα, ενας φιλος μου φευγει στην Αγγλια και θελω να του ετοιμασω ενα ωραιο βιντεακι εκτος απο το παρτι που θα του κανουμε. Αυτο το βιντεακι θα το βαλουμε σε γιγαντο οθονη στο παρτι οποτε θελω να εχει μια καλη μουσικη που να ταιριαζει στην περισταση. Παρακαλω να ειναι συγρονο δηλαδη της εποχης μας και αν γινεται ηλεκτρικη μουσικη αλλα να ειναι καπωςσυναισθηματικο οπως να ταιριαζει με την περισταση.Ευχαριστω εκ των προτερων!
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν είμαι η πλέον κατάλληλη να σου προτείνω κάτι, μιας και δεν πολυασχολούμαι με το είδος μουσικής που ακούτε. Δεν μου έρχονται και πολλά στο μυαλό τούτη τη στιγμή, παρά "The Rembrandts - I'll be there for you", "A Greater Big World - This is the new year" ή ακόμα και το "Φίλοι για πάντα" ή "Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια" (μάλλον το τερμάτισα για εσάς - αλλά τι τραγούδι!) ξέρω 'γω. Πάντως, αφού είναι αποκλειστικά για τον φίλο σας, θα μπορούσατε να βάλετε κάποιο αγαπημένο του τραγούδι, που ξέρετε πως του αρέσει και τον αγγίζει. Ή ακόμα μπορείτε να φτιάξετε ένα βίντεο με φωτογραφίες σας, σαν παρέα, που να παίζει κάτι ορχηστρικό σαν χαλί, και να έχετε βάλει κάποια λόγια/ευχές σας κλπ Έτσι, θα γίνει ακόμα πιο προσωπικό. Άρα, και πολύτιμο. 1
KouMasGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω πολυ, να πω πολυ δεν βοηθησες αρκετα στο θεμα του τραγουδιου αλλα με βοηθησες αρκετα στο θεμα του βιντεο, και οπως φαινεται θα ζητησω απο μερικα ατομα να δωσουν καποιες ευχες σε ενα βιντεο και θα τα ενωσω ολα μαζι. Το καλο ειναι οτι το παρτι που ειπα θα γινει σε πισινα το βραδακι και επειδη ξερω τα ατομα που εχουν την πισινα θα τους ζητησω να βαλουν εναν προτζεκτορα ωστε να το δειξουμε εκει μαζι με ολους τους φιλους που θα εχουμε προσκαλεσει! Ευχαριστω πολυ.
astrosunnefo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Να 'σαι καλά. Ναι, ξέρω πως δεν βοήθησα καθόλου (ήσουν πολύ ευγενικός με το "αρκετά" χαχα) για το τραγούδι. Περίμενε κάποιον συμφορουμίτη, που θα είναι περισσότερο κοντά στ' ακούσματά σου. Πάντως, μπράβο γι' αυτή την κίνησή σας. Ο φίλος σας, θα συγκινηθεί σίγουρα. Είναι τόσο όμορφο να βλέπει κανείς δυνατές φιλίες και τέτοιες κινήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα για τον φίλο σου, κι ελπίζω το δέσιμο να παραμείνει ανάμεσά σας, παρά την απόσταση.
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ποσο συναισθηματικο δηλαδη ? Τοσο ? Aκου τι θα κανεις .Θα βαλεις αυτο το κομματι με φωτογραφιες σας και καποια στιγμη θα σταματαει αποτομα και θα συνεχιζει καποιο πολυ sexy video (για ευνοητους λογους δεν βαζω λινκ) : P
KouMasGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Σκεφτηκα τελικα ενα παιδια και ειναι και καινουργιο, το 7 years του Lukas Graham. Πιστευω ειναι αρκετα ταιριαστο! τι λετε ταιριαζει; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2016 από KouMasGR
livefreeordie Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σκεφτηκα τελικα ενα παιδια και ειναι και καινουργιο, το 7 years του Lukas Graham. Πιστευω ειναι αρκετα ταιριαστο! τι λετε ταιριαζει; Καλο ειναι. Αν κι αυτο που σου προτεινα ειναι καπως πιο αναλαφρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα