Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7111191/Sony-Xperia-Z3-32GB/discussion

Σχολιο στην συζητηση για κινητο αρκετα κατω

'''''''Μόλις επικοινώνησα με Sony Mobile Hellas και δυστυχώς μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα ακόμα και αν προέρχεται από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης.

Θα ήταν καλό ρε παίδες να πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο και σε ένα από τα μαγαζιά που πουλάνε το συγκεκριμένο κινητό και το καλύπτουν με διετή εγγύηση να μας εξηγήσουν πως καλύπτουν με εγγύηση το κινητό αφού η Sony mobile hellas δε το δέχεται και δε το καλύπτει.

Η Sony Mobile Hellas μου είπε ότι ακόμα και αν τους πας τα ανταλλακτικά ΔΕΝ το φτιάχνουν γιατί θα πρέπει μετά να σου παρέχουν εγγύηση (κάτι που δεν γίνεται αφού δεν το φέρνουν οι ίδιοι!)...οπότε λογικά τα καταστήματα τα διορθώνουν σε δικά τους συνεργεία ή τα στέλνουν έξω.''''''

Πραγματικά απορώ με το τι παραθυράκια έχουν ανακαλύψει οι απατεώνες. Δηλαδή ένας Γερμανός που πήρε ένα M5 από την Γερμανία σε περίπτωση που μετακομίσει Ελλάδα (λέμε τώρα) δεν έχει εργοστασιακή εγγύηση από την Sony; Και μάλιστα όταν η ίδια συσκευή γίνεται ΕΠΙΣΗΜΑ εισαγωγή από την Sony Mobile Hellas και πωλείται στα 399 ευρώ νταβατζιλίκι στα Public; Δηλαδή πώς ακριβώς δεν το φέρνουν οι ίδιοι; Το Public κάνει παραεισαγωγή; 

ΥΓ. Τωρα είδα ότι μιλάμε για το Z3+. Ακυρο.

Δημοσ.

Για το P8 ποια η γνώμη σας?γενικα θελω αν πάρω νεο κινητο να ειναι ανώτερο του S5

Εφόσον θες ανώτερο από το S5, το P8 είναι μόνο σε design και σε παραπάνω ραμ αλλά αυτό δεν λέει τπτ από μόνο του στο σύνολο της ως συσκευή σε σύγκριση με το S5.

Δημοσ.

Στην τελικη μπαίνω στο δίλλημα P8,Z3,NEXUS 5X.....

βασικα ακυρο για το 5χ...τα 16 Gb δεν μου φτάνουν για κανενα λογο

Δημοσ.

To Xperia Z3 είναι σαν να παίρνεις το S5 της Sony. Προσωπικά το βρίσκω πολύ προτιμότερο από το P8. 

Έχει καλύτερο επεξεργαστή.

Καλύτερη κάμερα παρ όλο που το software της Sony δεν την εκμεταλλεύεται όπως θα μπορούσε.

Fast charging

Καλύτερη αυτονομία.

Στο μόνο που θεωρητικά υπερτερεί το P8 είναι στην μπροστινή κάμερα.

Δημοσ.

To Xperia Z3 είναι σαν να παίρνεις το S5 της Sony. Προσωπικά το βρίσκω πολύ προτιμότερο από το P8. 

Έχει καλύτερο επεξεργαστή.

Καλύτερη κάμερα παρ όλο που το software της Sony δεν την εκμεταλλεύεται όπως θα μπορούσε.

Fast charging

Καλύτερη αυτονομία.

Στο μόνο που θεωρητικά υπερτερεί το P8 είναι στην μπροστινή κάμερα.

Όμως δεν εξηγείς, αφού το Z3 είναι το S5 της Sony, γιατί να ξοδέψει 100+€ παραπάνω για να αγοράσει αυτό από το να φτιάξει το S5?
Δημοσ.

Όμως δεν εξηγείς, αφού το Z3 είναι το S5 της Sony, γιατί να ξοδέψει 100+€ παραπάνω για να αγοράσει αυτό από το να φτιάξει το S5?

Εγώ 150 ευρώ για επισκευή δεν θα τα έδινα ακόμα και για το Note μου που θα μπορούσα να το αντικαταστήσω μόνο με άλλο Note. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει με βάση τα οικονομικά του.

Δημοσ.

Θα χει ολοκαίνουργια συσκευή με 2 χρόνια εγγύηση και όχι σκαλισμένη με αγνώστου ποιότητας οθόνης και επισκευής εκτός εγγύησης

Δημοσ.

Λοιπον για να μην σας κουράζω..κατέληξα ειτε σε επισκευη S5 στα 150 ευρώ...είτε Huawei P8...τα φώτα σας..

(εγγυηση ενος χρονου απο οτι μου ειπαν απο το κατάστημα παρέχεται για την οθονη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...