Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-392617-0-88637800-1463829276_thumb.png

post-392617-0-59505300-1463829281_thumb.png

δηλαδη εαν εαν εχει καποιο προβλημα το κουτι και δημιουργει βραχυκυλωμα μονο ετσι μπορεις να το καταλαβεις. και παραπανω σου ειπαν να βαλεις την μητρικη επανω στο κουτι της γιατι ειναι απο χαρτι το οποιο ειναι μονοτικο υλικο και ετσι βεβαιωνεις οτι δεν μπορει να ερθει σε επαφη μα κατι που μπορει να δημιουργισει βραχυκυκλωμα

Ωραία αυτο μαλλον θα κανω.

Αποφάνθηκε κάτι απο τα έρρορς που εστειλα; 

Το εκανα και κανει η οθονη flickers σαν ανανεωση μονη της. Δεν ακουμπαει κατι μεταλλικο. Επισης εκανε παλι BSOD για Memory_management
Αν μπορειται να με βοηθησετε γιατι τα εχω ολα εξω απο το κουτι

post-392617-0-31364900-1463832550_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κατ αρχην αποσυνδεσε απο πανω οτιδηποτε δεν χρησημευει στην λειτουργια του συστηματος. Αφησε δηλαδη συνδεμενα επανω μονο τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη τον δισκο του λειτουργικου, το πληκτρολογιο και το ποντικι, Ουτε ethernet ουτε ανεμιστηρακια ουτε DVD, τιποτα. Μονο τα βασικα για να δουλεψει. αποσυνδεσε και το ρευμα και βγαλε και την μπαταρια της μητρικης για μερικα δευτερα για να επανελθουν οι default ρυθμισεις καλου κακου και αν σου ξαναβγαλει μπλε οθονη ξεκινα με memtest 

Δημοσ.

Κατ αρχην αποσυνδεσε απο πανω οτιδηποτε δεν χρησημευει στην λειτουργια του συστηματος. Αφησε δηλαδη συνδεμενα επανω μονο τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη τον δισκο του λειτουργικου, το πληκτρολογιο και το ποντικι, Ουτε ethernet ουτε ανεμιστηρακια ουτε DVD, τιποτα. Μονο τα βασικα για να δουλεψει. αποσυνδεσε και το ρευμα και βγαλε και την μπαταρια της μητρικης για μερικα δευτερα για να επανελθουν οι default ρυθμισεις καλου κακου και αν σου ξαναβγαλει μπλε οθονη ξεκινα με memtest

Μετα το πρωτο bsod εφτιαξε και τωρα εχω ανοιχτω lol, youtube και δεν μου βγαζει bsod. Μονο ethernet εχω εξτρα. Τιποτα παραπανω. Λες να περιμενω? Πατηθηκε λιγο παραπανω η ram(μπορει να μην ειχε κομπωσει καλα και το 24pin του psu.

Δημοσ.

Αν στο ξανακανει, βγαλε ολα τα καλωδια του κουτιου, ακομα και τα καλωδιακια για τα κουμπια, και ξεκινα την μητρικη βραχυκυκλωνοντας με ενα κατσαβιδι ή κατι αγωγιμο τις επαφες παμω στην μητρικη για το power button.

Δημοσ.

Tα συνδεσα ολα εκτος απο το dvd rw διοτι ειναι παλιο και δεν το χρειαζομαι η αληθεια ειναι. Δεν κανει κατι. Λες να τα κουμπωσω στο κουτι και να ξαναπροσπαθησω;

Επισης οι θερμοκρασιες ειναι κομπλε

Αν στο ξανακανει, βγαλε ολα τα καλωδια του κουτιου, ακομα και τα καλωδιακια για τα κουμπια, και ξεκινα την μητρικη βραχυκυκλωνοντας με ενα κατσαβιδι ή κατι αγωγιμο τις επαφες παμω στην μητρικη για το power button.

Δεν παιζει να ειναι software η drivers?

Δημοσ.

Και στο game καλα φαίνεται να παει.

Hardware ειναι κατα πασα πιθανοτητα. Αλλα αφου εχεις σπασμενα δεν το αποκλειω!

Εβαλα τα official απο iso της microsoft και θα τα ξεκλειδωσω αργοτερα.

***Νομιζω πως η Μητρικη ακουμπαει ελαφρως στο λαμακι που δεν εχω βγαλει για να μπει η καρτα γραφικων. Να το βγαλω?

post-392617-0-76231500-1463834894_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν παραθέτω εδώ τι μου έβγαλε με το whocrashed.

post-392617-0-26733600-1463842144_thumb.pngpost-392617-0-88087300-1463842147_thumb.pngpost-392617-0-55893500-1463842148_thumb.pngpost-392617-0-32376200-1463842149_thumb.pngpost-392617-0-96419000-1463842154_thumb.png

Απ' ότι λεει είναι μάλλον Driver προβλημα, και όχι Hardware αλλα δεν ξέρω αν όντως ισχύει. Θα ψάξω στην ιστοσελίδα της asus να βρω τα drivers παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο game καλα φαίνεται να παει.

Εβαλα τα official απο iso της microsoft και θα τα ξεκλειδωσω αργοτερα.

***Νομιζω πως η Μητρικη ακουμπαει ελαφρως στο λαμακι που δεν εχω βγαλει για να μπει η καρτα γραφικων. Να το βγαλω?

Ναι βγαλε το λαμακι αν ακουμπαει. Το θεμα δεν ειναι το ξεκλειδωμα, κανε ενα clean install, περνα φρεσκους drivers και ενημερωσε! ;-)
Δημοσ.

Ναι βγαλε το λαμακι αν ακουμπαει. Το θεμα δεν ειναι το ξεκλειδωμα, κανε ενα clean install, περνα φρεσκους drivers και ενημερωσε! ;-)

Θα κανω clean install αν μου ξαναβγαλει γιατι δεν εχει βγαλει ωρα τωρα αφου πειραξα το hardware. Μπορει να φταιει αυτο. Ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια!

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα και memtest και ολα οκ δειχνουν. Εκανα και clean install. Με την εγκατασταση των windows μου εβγαλε αλλο ενα blue screen σε ακυρο σημειο για memory_management. Ετρεξα απο το cmd το sfc/scannow κατι βρηκε και εκανε επανεκινηση. Μετα το ξαναετρεξα και μου εβγαλε οτι υπαρχει κακοβουλο λογισμικο στα logs των windows.

post-392617-0-40164600-1463856918_thumb.jpg

Δημοσ.

Πέρνα άλλη έκδοση του driver της κάρτας γραφικών.

H καρτα ειναι η intel Hd 530 ηενσωματωμενη στη μητρικη. Τα drivers της ειναι απο το Cd της mobo.

Επισης η σελιδα της Asus εχει θεμα αυτη τη στιγμη και δεν μου βγάζει drivers.

Δημοσ.

H καρτα ειναι η intel Hd 530 ηενσωματωμενη στη μητρικη. Τα drivers της ειναι απο το Cd της mobo.

Επισης η σελιδα της Asus εχει θεμα αυτη τη στιγμη και δεν μου βγάζει drivers.

Ναι κατάλαβα ότι είναι η ενσωματωμένη και ότι εγκατέστησες τους drivers που έχει το cd. Το γράφεις.

Κατέβασέ τους από εδώ διαλέγοντας το λειτουργικό που έχεις.

https://downloadcenter.intel.com/product/88345/Intel-HD-Graphics-530-for-6th-Generation-Intel-Core-Processors

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...