GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπερα, εφτιαξα χθες ενα pc και περασα σπασμενα windows και καθε φορα που κανω καποιες εργασιες (π.χ. κατεβαζω ενα παιχνιδι ενω ειμαι στο internet) μου πετάει blue screen με διαφορετικα errors. Η συνδεση του hardware πιστευω εχει γινει καλα. Τι μπορω να κανω; -ολα τα parts του υπολογιστη εκτος απο ενα ανεμιστηρακι με συνδεση molex παλιο και το dvd rw ειναι καινούργια.
GiorgarasG Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μου έχει συμβεί και εμένα. Στην δικιά μου περίπτωση έφταιγε η λειτουργία xfast ram που υποστήριζε η μητρική μου. Μόλις δοκίμασα να το απενεργοποιήσω(απο το F-Stream Tuning[εφαρμογή για τις λειτουργίες της μητρικής]), σταμάτησαν όλες οι BSOD.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Η μητρικη μου ειναι η h110m-k και εχω μια corsair 2133mhz 8gb πανω. Μια χαρα τη διαβαζει πάντως. Απλα τα αναφερω. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις Γιωργαρα και βλεπουμε! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Βάλε την ram σε άλλο slot, έλεγξε ψύκτρα επεξεργαστή και συνδέσεις. Κατέβασε αυτό http://whocrashed.software.informer.com/3.0/ γιατί το πιθανότερο είναι κάποιος driver
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 πες ολοκληρο τι συστημα εχεις.απο κουτι μεχρι τροφοδοτικο!!!
GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Λοιπον τα drivers τα εγκατεσθησα απο το CD της asus ολα οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτο. Κουτι: Zalman-T4 Mobo: asus h110m-k (ddr4 οχι ddr3) Ram: Corsair 8GB 2133mhz Cpu: i3-6100 Gpu: καμμια γιατι δεν ηρθε ακομα. Ειμαι με την intel hd 530 της μητρικης. Hdd: 1TB toshiba 3,5'. Psu: thermaltake 530w smart series. 1 8αρι foxconn ανεμιστηρακι παλιό. 1 12αρι arctic καινουργιο. Βάλε την ram σε άλλο slot, έλεγξε ψύκτρα επεξεργαστή και συνδέσεις. Κατέβασε αυτό http://whocrashed.software.informer.com/3.0/ γιατί το πιθανότερο είναι κάποιος driver Τη ram την εβαλα στη θεση A1. Εχει 2 θυρες ολες ολες και η μια ηταν A1 και η αλλη B1.
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ωραια για αρχη βγαλτα ολα απο το κουτι και κανε ενα στήσιμο στο πισι εξω να δεις να σου κανει το ιδιο προβλημα.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ωραια για αρχη βγαλτα ολα απο το κουτι και κανε ενα στήσιμο στο πισι εξω να δεις να σου κανει το ιδιο προβλημα. Εννοεις να τα στησω απ' εξω και να ανοιξω το pc χωρις το κουτι?
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 θα βγαλεις τα παντα και θα το στησεις πανω στο κουτι της μητρικης χωρι κουτι.αν οντος δουλεψει κατι λαθος εχει κανει στη συνδεση.
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Η μπλε οθονη ειναι μια αυτοπροστασια του υπολογιστη οταν κατι δεν παει καλα ειτε σε software ειτε σε hardware,Οταν αυτο συμβει αποθηκευεται και ενα αρχειο με τα στοιχεια του σφαλματος που προκαλεσε το φαινομενο.Μπορεις επισης να Site: καταργησεις την αυτοματη επανεκινηση σε περιπτωση BSOD ωστε να διαβαζεις απ ευθειας τον κωδικο σφαλματος και να μην χρειαζεται να τον Site: ψαχνεις Μετα μπορεις να κανεις ενα Google search με τον κωδικο σφαλματος ωστε να ξερεις που να ψαχνεις για το προβλημα. 1
GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 θα βγαλεις τα παντα και θα το στησεις πανω στο κουτι της μητρικης χωρι κουτι.αν οντος δουλεψει κατι λαθος εχει κανει στη συνδεση. Επειδη δεν καταλαβα γιατι. Αυτο γίνεται για θεμα αερισμου? Νομιζω μια χαρα ειναι απο αυτο το θεμα. Επισης αν τα βγαλω ολα εξω και δουλεψει πως θα εχω κανει λαθος; Η μπλε οθονη ειναι μια αυτοπροστασια του υπολογιστη οταν κατι δεν παει καλα ειτε σε software ειτε σε hardware, Οταν αυτο συμβει αποθηκευεται και ενα αρχειο με τα στοιχεια του σφαλματος που προκαλεσε το φαινομενο. Μπορεις επισης να Site: http://www.howtogeek.com/163452/everything-you-need-to-know-about-the-blue-screen-of-death/">καταργησεις την αυτοματη επανεκινηση σε περιπτωση BSOD ωστε να διαβαζεις απ ευθειας τον κωδικο σφαλματος και να μην χρειαζεται να τον Site: http://www.tenforums.com/tutorials/5560-bsod-minidump-configure-create-windows-10-a.html">ψαχνεις Μετα μπορεις να κανεις ενα Google search με τον κωδικο σφαλματος ωστε να ξερεις που να ψαχνεις για το προβλημα. Ειχα κατεβασει το bluescreenview αλλα δεν καταλαβα και κατι. Μισο να το κατεβασω να στειλω μια φωτο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Για θεματα ενωσεων και βραχυκυκλωματος γινεται αυτο! ;-)
GiwrgosNvidia Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Για θεματα ενωσεων και βραχυκυκλωματος γινεται αυτο! ;-)Δηλαδη;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν καποιο καλωδιο δεν εχει μπει σωστα, αν η μητρικη ακουμπαει καποιο μεταλλο και βραχυκυκλωνει, κτλ
geioannou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δηλαδη; δηλαδη εαν εαν εχει καποιο προβλημα το κουτι και δημιουργει βραχυκυλωμα μονο ετσι μπορεις να το καταλαβεις. και παραπανω σου ειπαν να βαλεις την μητρικη επανω στο κουτι της γιατι ειναι απο χαρτι το οποιο ειναι μονοτικο υλικο και ετσι βεβαιωνεις οτι δεν μπορει να ερθει σε επαφη μα κατι που μπορει να δημιουργισει βραχυκυκλωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα