Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εφτιαξα χθες ενα pc και περασα σπασμενα windows και καθε φορα που κανω καποιες εργασιες (π.χ. κατεβαζω ενα παιχνιδι ενω ειμαι στο internet) μου πετάει blue screen με διαφορετικα errors. Η συνδεση του hardware πιστευω εχει γινει καλα. Τι μπορω να κανω;

-ολα τα parts του υπολογιστη εκτος απο ενα ανεμιστηρακι με συνδεση molex παλιο και το dvd rw ειναι καινούργια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί και εμένα. Στην δικιά μου περίπτωση έφταιγε η λειτουργία xfast ram που υποστήριζε η μητρική μου. Μόλις δοκίμασα να το απενεργοποιήσω(απο το F-Stream Tuning[εφαρμογή για τις λειτουργίες της μητρικής]), σταμάτησαν όλες οι BSOD.

Δημοσ.

Η μητρικη μου ειναι η h110m-k και εχω μια corsair 2133mhz 8gb πανω. Μια χαρα τη διαβαζει πάντως. Απλα τα αναφερω. Θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις Γιωργαρα και βλεπουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον τα drivers τα εγκατεσθησα απο το CD της asus ολα οποτε δεν ξερω αν ειναι αυτο.

Κουτι: Zalman-T4

Mobo: asus h110m-k (ddr4 οχι ddr3)

Ram: Corsair 8GB 2133mhz

Cpu: i3-6100

Gpu: καμμια γιατι δεν ηρθε ακομα. Ειμαι με την intel hd 530 της μητρικης.

Hdd: 1TB toshiba 3,5'.

Psu: thermaltake 530w smart series.

1 8αρι foxconn ανεμιστηρακι παλιό.

1 12αρι arctic καινουργιο.

Βάλε την ram σε άλλο slot, έλεγξε ψύκτρα επεξεργαστή και συνδέσεις. Κατέβασε αυτό http://whocrashed.software.informer.com/3.0/

γιατί το πιθανότερο είναι κάποιος driver

Τη ram την εβαλα στη θεση A1. Εχει 2 θυρες ολες ολες και η μια ηταν A1 και η αλλη B1.

Δημοσ.

ωραια για αρχη βγαλτα ολα απο το κουτι και κανε ενα στήσιμο στο πισι εξω να δεις να σου κανει το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

ωραια για αρχη βγαλτα ολα απο το κουτι και κανε ενα στήσιμο στο πισι εξω να δεις να σου κανει το ιδιο προβλημα.

Εννοεις να τα στησω απ' εξω και να ανοιξω το pc χωρις το κουτι?

Δημοσ.

θα βγαλεις τα παντα και θα το στησεις πανω στο κουτι της μητρικης χωρι κουτι.αν οντος δουλεψει κατι λαθος εχει κανει στη συνδεση.

Δημοσ.

Η μπλε οθονη ειναι μια αυτοπροστασια του υπολογιστη οταν κατι δεν παει καλα ειτε σε software ειτε σε hardware,
Οταν αυτο συμβει αποθηκευεται και ενα αρχειο με τα στοιχεια του σφαλματος που προκαλεσε το φαινομενο.
Μπορεις επισης να Link.png Site: καταργησεις την αυτοματη επανεκινηση σε περιπτωση BSOD ωστε να διαβαζεις απ ευθειας τον κωδικο σφαλματος και να μην χρειαζεται να τον Link.png Site: ψαχνεις 
Μετα μπορεις να κανεις ενα Google search με τον κωδικο σφαλματος ωστε να ξερεις που να ψαχνεις για το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

θα βγαλεις τα παντα και θα το στησεις πανω στο κουτι της μητρικης χωρι κουτι.αν οντος δουλεψει κατι λαθος εχει κανει στη συνδεση.

Επειδη δεν καταλαβα γιατι. Αυτο γίνεται για θεμα αερισμου? Νομιζω μια χαρα ειναι απο αυτο το θεμα. Επισης αν τα βγαλω ολα εξω και δουλεψει πως θα εχω κανει λαθος;

Η μπλε οθονη ειναι μια αυτοπροστασια του υπολογιστη οταν κατι δεν παει καλα ειτε σε software ειτε σε hardware,

Οταν αυτο συμβει αποθηκευεται και ενα αρχειο με τα στοιχεια του σφαλματος που προκαλεσε το φαινομενο.

Μπορεις επισης να Link.png Site: http://www.howtogeek.com/163452/everything-you-need-to-know-about-the-blue-screen-of-death/">καταργησεις την αυτοματη επανεκινηση σε περιπτωση BSOD ωστε να διαβαζεις απ ευθειας τον κωδικο σφαλματος και να μην χρειαζεται να τον Link.png Site: http://www.tenforums.com/tutorials/5560-bsod-minidump-configure-create-windows-10-a.html">ψαχνεις

Μετα μπορεις να κανεις ενα Google search με τον κωδικο σφαλματος ωστε να ξερεις που να ψαχνεις για το προβλημα.

Ειχα κατεβασει το bluescreenview αλλα δεν καταλαβα και κατι. Μισο να το κατεβασω να στειλω μια φωτο.

Δημοσ.

Αν καποιο καλωδιο δεν εχει μπει σωστα, αν η μητρικη ακουμπαει καποιο μεταλλο και βραχυκυκλωνει, κτλ

Δημοσ.

Δηλαδη;

δηλαδη εαν εαν εχει καποιο προβλημα το κουτι και δημιουργει βραχυκυλωμα μονο ετσι μπορεις να το καταλαβεις. και παραπανω σου ειπαν να βαλεις την μητρικη επανω στο κουτι της γιατι ειναι απο χαρτι το οποιο ειναι μονοτικο υλικο και ετσι βεβαιωνεις οτι δεν μπορει να ερθει σε επαφη μα κατι που μπορει να δημιουργισει βραχυκυκλωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...