abeness Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι έναν προγραμματιστεί να μου δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για android Το πρόγραμμα θα αφορά την διαχείριση ενός android Tvbox απομακρυσμένα, ως προς το να παίζει ένα Video που θα του ορίζω είτε από μια βάση ftp ή οτιδήποτε παρόμοιο. Για λεπτομέρειες παρακαλώ στείλτε μου pm Παρακαλώ επειδή είναι για επαγγελματική εφαρμογή, θα ήθελα να συνεργαστώ μόνο από άτομα που πράγματι έχουν γνώσεις. Ευχαριστώ
conkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σοβαρα τωρα ? Πιστευεις οτι οποιοσδηποτε προγραμματιστης θα κλεισει δουλεια της ταξης των αρκετων χιλιαδων ευρω/πολλων εργατοημερων απο ενα φορουμ ? (ειδικα ενα φορουμ ασχετο με προγραμματισμο/σοβαρη πληροφορική) και εσυ θες σοβαρα να κλεισεις δουλεια με καποιον απο καποιο φορουμ ? για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΟΡΑΜΟΓΗ>>???? 2
turbat0s Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Νομίζω δε θέλει να κλείσει δουλειά από το φόρουμ. Απλά να έρθει σε επαφή με κάποιον. (Έτσι το καταλαβαίνω εγώ)
abeness Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ε δεν θα κάτσω να απολογηθώ και όλας! Όπως είπα όποιος μπορεί ας μου στείλει pm. Τόσο απλά 1
Lee80 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σοβαρα τωρα ? Πιστευεις οτι οποιοσδηποτε προγραμματιστης θα κλεισει δουλεια της ταξης των αρκετων χιλιαδων ευρω/πολλων εργατοημερων απο ενα φορουμ ? (ειδικα ενα φορουμ ασχετο με προγραμματισμο/σοβαρη πληροφορική) και εσυ θες σοβαρα να κλεισεις δουλεια με καποιον απο καποιο φορουμ ? για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΟΡΑΜΟΓΗ>>???? για τι ποσο μιλαμε ασμακι ?
conkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 για τι ποσο μιλαμε ασμακι ? (το ασμακι δεν το καταλαβα τι ειναι αλλα : ) Δεν δουλευω ως ελευθερος επαγγελματιας προγραμματιστης android αλλα σε αλλο τομεα. Για να βρεις το ελαχιστο ποσο : Υπολογισε ποσο χρονο θα χρειαστει καποιος για επαφες με τον πελατη, σχεδιαση του προγραμματος , προσωπικα εξοδα, προσωπικη δουλεια για σχεδιαση του gui, υλοποιηση και testing. προσθεσε καποιο απο το κοστος των συσκευων που μπορει να χρειαστει για αυτο. Μετα για καθε μηνα που υπολογισες (και οχι δεν φτιαχνεις σοβαρο software με 10 κουμπια σε 3 μερες) το λιγοτερο που θα παρει μεικτα καποιος με μπλοκακι ειναι 2500-3000 αν ειναι γνωστος σου. με την λογικη να του μεινει ενα χιλιαρικο μετα την επιδρομη της εφοριας και των λοιπων ιδρυματων. Σε αυτο θα προσθεσεις τα εξοδα για τουλ ενα android tv box και καποια εξοδα κινησης κτλ Αν θες να το κανει σε δυο μηνες πχ θα ξεκινησει μιν απο τα 5000 Τωρα επειδη ο TS μιλαει για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ εφορμογη θα χρειαστει και μετεπειτα υποστηριξη οποτε τα 5000 θα ειναι δωρο, οτι λιγοτερο απλα να το τσιμπησει και να πει και ευχαριστω 1
abeness Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Φίλε conkal Από την στιγμή που ΔΕΝ ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο τομέα, δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς σε αυτό το post! Δεν είπα ότι ψάχνω να κάνω τσάμπα την δουλειά μου, ούτε κρύφτηκα. Ήμουν σαφής και ξεκάθαρος. Ο λόγος λοιπόν που ανέβασα αυτό το post είναι γιατί δεν γνωρίζω κάποιον που να κάνει αυτό που θέλω και από την στιγμή που εδώ ως forum είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να το κάνουν γιατί όχι; (στο κάτω κάτω δικαίωμα μου ΝΑΙ; )Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία (για παράδειγμα) να googl-αρω γιατί θεωρό ότι εδώ μέσα έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω άνθρωπο να συνεννοηθώ παρά στα γενικά αποτελέσματα του google. Όσο αφορά για την τιμή, ειλικρινά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, και για αυτό ζήτησα να μου στείλουν και pm, να τους πω τι ακριβώς χρειάζομαι, να δουν καταρχήν αν μπορούν να το κάνουν και από εκεί και πέρα εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα να συμφωνήσουμε στην τιμή. Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω, είναι το γιατί πρέπει να κάθομαι να «απολογούμαι» για ένα post που ανέβασα για μια ανάγκη μου για συνεργασία! Αν έχεις ΕΣΥ ή κάποιος άλλος που μπορεί να μου προτείνει κάποιο άτομο που μπορεί να κάνει σωστά αυτό που ζητάω είμαι ανοικτός σε όποια πρόταση. Αν όχι δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συζητάμε για κάτι δεν μας αφορά!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ αν κάνω κάτι λάθος στο σκεπτικό μου να με διορθώσεις! 3
conkal Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν ασχολουμαι ΠΙΑ με το android development γιατι προγραμματιζω πλεον για αλλες συσκευες. δεν ειμαι κανενας ασχετος με τον χωρο...Το θεμα δεν ειναι αν μπορω να σου προτεινω ατομο και εταιριες να πας να ρωτησεις. ΑΛΛΑ ενα φορουμ για ψιλοαρχαριους σε gadgets δεν ειναι χωρος για να βρεις επαγγελματια. Δεν σου επιτιθεμαι, προσπαθω να σου πω οτι ειναι πιθανοτερο να βρεις αρχαριους που δεν ξερουν πολλα. Δες πχ αυτη την εταιρια https://www.facebook.com/trebbble/ προφανως υπαρχουν και αλλες πολλες.
abeness Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι το post αυτό έχει εκπληρώσει τον σκοπό του. Παρακαλώ να κλειδώσει Καλή συνέχεια
Lee80 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καθε γνωμη δεκτη γιατι ψιλοενδιαφερομαι και εγω για αναλογο προτζεκτ και ειμαι στο ψαξιμο τιμων
Xvipes Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το θεμα δεν ειναι αν μπορω να σου προτεινω ατομο και εταιριες να πας να ρωτησεις. ΑΛΛΑ ενα φορουμ για ψιλοαρχαριους σε gadgets δεν ειναι χωρος για να βρεις επαγγελματια. Δεν σου επιτιθεμαι, προσπαθω να σου πω οτι ειναι πιθανοτερο να βρεις αρχαριους που δεν ξερουν πολλα. IB4TL, also
conkal Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 IB4TL, also δεν νομιζω να ειμαι και new here υπαρχουν Χ ατομα που ξερουν και 10 επι Χ που ειναι λιγουλακι ασχετοι
nikos032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δεν νομιζω να ειμαι και new here υπαρχουν Χ ατομα που ξερουν και 10 επι Χ που ειναι λιγουλακι ασχετοι Ωραία λοιπόν, άσε αυτούς τους Χ να επικοινωνήσουν με τον τύπο σε περίπτωση που ενδιαφέρονται και άσε τους υπόλοιπους 10 επι Χ να προσπεράσουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα