Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια ! Θα ήθελα ανά είναι εφικτό να με βοήθησες σε κάτι απορίες που έχω .Συγνωμη αν οι ερωτήσεις είναι πολυ κουτες :P

1)τι είναι το SEO ? έχει να κάνει με τα googleadworks ? δηλαδή αν ξέρεις googleadworks κανεις SEO ?

2)είχα ακούσει κάποτε ότι αν φτιάξεις μια σελίδα πληρώνεις στην google κάποια λευτα για κάθε κλικ που

γίνεται στη σελίδα σου ?(αυτά τα λευτα παίζουν αναλογα με το ποσο οργανωμένη είναι ?)

3)Υπάρχει κάποιο κερδος/οφελος για κάποιον που φτιάχνει μια σελίδα ? ξέρω ότι για να φτιάξεις μια έχεις κάποια σταναρ εξοδα ..απο έσοδα όμως ? έχει μια σελίδα ?

Ευχαριστώ πολυ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ουσιαστικά το SEO είναι σε απλά λαϊκά: "Κάνε το site μου να φαίνετε όσο ποιο ψήλα στο google μπορώ."

Εάν το βάλεις για διαφήμητη τότε ναι.

Αναλόγως το business model και τι κάνει η σελίδα. Πχ. έαν θες ένα ειδησεογραφικό site -  γενικό blog τότε κερδίζεις από τις διαφημήσεις που κάνεις έαν έχεις e-shop τότε κερδισεις από τα προϊόντα που πουλάς. Αναλώγως τι κάνει η σελίδα.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.

1) Λεγεται Google AdWords και διαβασε Link.png Site: αυτο .

2) Οχι ποσο "οργανωμενη" ειναι. Αλλα ποσοι θα κανουν κλικ στις διαφημισεις που εχεις στη σελιδα σου. Πολλα κλικ = πολλα εσοδα.

3) Κερδος απο μια σελιδα δεν εχεις αμεσως. Πρεπει να επενδυσεις ο ιδιος αρκετα σε διαφημιση της σελιδας σου (google & facebook) να δημιουργησεις ενεργο κοινο, να εχεις χιλιαδες ατομα επισκεψιμοτητα ανα ημερα και τοτε αν εχεις πολλα κλικς να εχεις καποιο εισοδημα. Θελει πολυ κοπο και χρονο για να το πετυχεις. Και αν το κανεις τα εσοδα δεν ειναι ικανα να σε πλουτισουν, ειναι στην ουσια τα εξοδα που θα εχεις για να συνεχισεις να διαφημιζεις τη σελιδα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...