bre bre Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Λοιπον τελευταια παρακολουιω μια σειρα στην οποια ο πρωταγωνιστης χρησιμοποιει συχνα τον υπνωτισμο σε αλλους. Το ερωτημα ειναι πως γινετε ο υπνωτισμος και μπορει να τον κανει οποισδηποτε? Εχει κανεις καμια εμπειρια που τον εχουν υπνωτισει ή εχει υπνωτισει αυτος καποιον?
Aggeluska Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 γεια! εγω προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια αλλα μια κοπελα που δουλευαμε μαζι ειχε παει σε υπνωτιστη. Η κοπελα ειναι Γερμανιδα και εκανε τον υπνωτισμο στην Γερμανια. Η συγκεκριμενη αν θυμαμαι καλα ειχε τρομερο ανχος οταν οδηγουσε στην εθνικη οδο και σε πολυ μεγαλους δρομους. Την επιαναν τασεις πανικου, κλειστοφοβιες και ενα σωρο αλλα. Γενικα νομιζω στην Γερμανια ειναι αποδεκτος ο υπνωτισμος. θυμαμαι ενα καιρο το διαφημιζαν κιολας συνεχεια. Η κοπελα τελικα ξεπερασε το προβλημα της μετα τις συνεδριες αυτες και τωρα ειναι ΟΚ. Προσωπικα ουτε πιστευω αλλα και ουτε αμφισβητω τον υπνωτισμο... χωρις να το εχω ψαξει καθολου ομως. νομιζω ειναι και λιγο πλασιμπο το θεμα. και η ιδια μου ειπε πως πρεπει να πας με θετικη σκεψη να το κανεις , αν πας να το κανεις σκεφτοντας οτι ειναι κουραφεξαλα και δεν θα λειτουργησει ποτε , τοτε δν θα λειτουργησει.
menostospitimou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 γεια! εγω προσωπικα δεν εχω καποια εμπειρια αλλα μια κοπελα που δουλευαμε μαζι ... Κανένας δεν έχει προσωπικές εμπειρίες γιατί τα περί υπνωτισμού είναι απάτες. Τουλάχιστον όσο δεν συμπεριλαμβάνονται ισχυρά παραισθησιογόνα. Γενικα νομιζω στην Γερμανια ειναι αποδεκτος ο υπνωτισμος. Στη γερμανία οι νοικοκυρές που βαριούνται αποδέχονται τον υπνωτισμό, την ομοιοπαθητική, αστρολογία και διάφορα άλλα παρόμοια. Οι Γερμανοί δεν είναι τόσο συλλογικά ενημερωμενοί, μορφωμένοι και ορθολογιστές όσο αυτοδιαφημίζονται.
Aggeluska Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κανένας δεν έχει προσωπικές εμπειρίες γιατί τα περί υπνωτισμού είναι απάτες. Τουλάχιστον όσο δεν συμπεριλαμβάνονται ισχυρά παραισθησιογόνα. Στη γερμανία οι νοικοκυρές που βαριούνται αποδέχονται τον υπνωτισμό, την ομοιοπαθητική, αστρολογία και διάφορα άλλα παρόμοια. Οι Γερμανοί δεν είναι τόσο συλλογικά ενημερωμενοί, μορφωμένοι και ορθολογιστές όσο αυτοδιαφημίζονται. νομιζω πως εισαι πολυ απολυτος . δεν νομιζω οι νοικοκυρες να ασχολουνται μονο με τον υπνωτισμο. Παντως η μητερα της κοπελας ειναι ψυχολογος και ο πατερας της ειναι πολιτικος μηχανικος(το αναφερω γτ λες για νοικοκυρες μονο). Και θυμαμαι η μητερα της την παροτρινε να παει.
Captn Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το είδες σε μια τηλεοπτική σειρά και αυτομάτως το πίστεψες τι να σχολιάσει κανείς?!
menostospitimou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 νομιζω πως εισαι πολυ απολυτος . δεν νομιζω οι νοικοκυρες να ασχολουνται μονο με τον υπνωτισμο. Παντως η μητερα της κοπελας ειναι ψυχολογος και ο πατερας της ειναι πολιτικος μηχανικος(το αναφερω γτ λες για νοικοκυρες μονο). Και θυμαμαι η μητερα της την παροτρινε να παει. Έχεις δίκαιο, αυτό με τις νοικοκυρές ήταν άστοχο. Ελαφρόμυαλοι υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα και επίπεδα μόρφωσης. Φυσικά κατ'εξαίρεση, μπορεί ο "υπνωτισμός" να είνα μιά μορφή χαλάρωσης πρίν από κανονική ψυχανάλυση και θεραπεία, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον είναι σπάνιο. 1
Lautrec Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Λοιπον τελευταια παρακολουιω μια σειρα στην οποια ο πρωταγωνιστης χρησιμοποιει συχνα έναν αστυνομικό θάλαμο για να ταξιδέψει στο παρελθόν και το μέλλον. Το ερωτημα ειναι πως γινετε το ταξίδι στον χρόνο και μπορει να τον κανει οποισδηποτε? Εχει κανεις καμια εμπειρια που τον εχουν πάει στο παρελθόν ή το μέλλον? 5
Aggeluska Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Λοιπον τελευταια παρακολουιω μια σειρα στην οποια ο πρωταγωνιστης χρησιμοποιει συχνα έναν αστυνομικό θάλαμο για να ταξιδέψει στο παρελθόν και το μέλλον. Το ερωτημα ειναι πως γινετε το ταξίδι στον χρόνο και μπορει να τον κανει οποισδηποτε? Εχει κανεις καμια εμπειρια που τον εχουν πάει στο παρελθόν ή το μέλλον?
defacer Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ο υπνωτισμός ισχύει, δε μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε, χρειάζεται πολλή δουλειά. Το θέμα βέβαια είναι ότι υπνωτισμός δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις ταινίες και βασικά αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ο ίδιος ή έχει από κοντά κάποιο σοβαρό άτομο που έχει ασχοληθεί εκείνος, όταν λέει "υπνωτισμός" αναφέρεται σε μαγικά και όχι στην πραγματικότητα. Οπότε όταν λέω "ο υπνωτισμός ισχύει", δεν εννοώ αυτό που σχεδόν σίγουρα φέρνει κάποιος στο μυαλό του. 3
akpe Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτό ακριβώς. Περισσότερα σε ένα άρθρο που κατά τηλεπάθεια τύχη διάβασα χτες, εδώ (στο #3)
redhotstef Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ο υπνωτισμός ισχύει, δε μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε, χρειάζεται πολλή δουλειά. Το θέμα βέβαια είναι ότι υπνωτισμός δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις ταινίες και βασικά αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ο ίδιος ή έχει από κοντά κάποιο σοβαρό άτομο που έχει ασχοληθεί εκείνος, όταν λέει "υπνωτισμός" αναφέρεται σε μαγικά και όχι στην πραγματικότητα. Οπότε όταν λέω "ο υπνωτισμός ισχύει", δεν εννοώ αυτό που σχεδόν σίγουρα φέρνει κάποιος στο μυαλό του. Αναφερεσαι στον κοιμισμο
likor Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μου κανει εντύπωση οτι μερικοί άνθρωποι μπορεί να υπνωτιστούν και να θυμηθούν πράγματα στο παρελθόν. Μου φαίνεται αστείο που μερικοί υπνωτίζονται με μενταγιόν, εικόνες με σχήματα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να με υπνωτίσει. Ισως αυτοί που υπνωτίζονται να εχουν διαφορετικό εγκέφαλο απο τον δικο μου.
christakos07 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, likor είπε Μου κανει εντύπωση οτι μερικοί άνθρωποι μπορεί να υπνωτιστούν και να θυμηθούν πράγματα στο παρελθόν. Μου φαίνεται αστείο που μερικοί υπνωτίζονται με μενταγιόν, εικόνες με σχήματα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να με υπνωτίσει. Ισως αυτοί που υπνωτίζονται να εχουν διαφορετικό εγκέφαλο απο τον δικο μου. Για να επαναφέρεις ένα θέμα ~3 χρόνων, δεν το κόβω να έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα