Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα έχω ένα θέμα  τώρα τελευταία με το λαπτοπ μου εκεί που λειτουργεί κανονικά απλά σβήνει η θερμοκρασία δεν αναβαίνει και είμαι απλά στο ίντερνετ εκείνη την ώρα όποιος μπορεί να δώσει κάποια ιδέα τη μπορεί να είναι 

το λαπτοπ είναι 

acer 5750g

8 ram

1 giga γραφικά GT 540M

i5 επεξεργαστή 2410m  2,30 ghz

και έχω περασμένα τα windows 7 ultimate

επίσης έχω έναν ssd της samsung 850 evo 250g για το σύστημα μου και μερικά προγράμματα και έναν μηχανικό δίσκο 500 αρι για τα έγραφα μου 

Δημοσ.

Κάνε 1 έλεγχο με Malwarebytes Anti-Malware,και το Comodo.

Στην συνέχεια δές τη θερμοκρασία με το CPUID HWMonitorPro.

Πόσα χρόνια το έχεις τον υπολογιστή?Έχει καθαριστεί πρόσφατα?, ;ίσως χρειαστεί αλλαγή πάστας και καθάρισμα ανεμιστηράκι.

Το κάνει μήπως την ώρα που φορτίζει και ταυτόχρονα το δουλεύεις τον υπολογιστη

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας;

Τρέξε το OCCT και δες αν βγάζει το test της 1 ώρας.

Δημοσ.

Είχα ίδιο πρόβλημα σε acer 5742g. Σε στρες τεστ έκλεινε στους 80 βαθμούς στο 1 λεπτό, σε νορμάλ χρήση έκλεινε στο youtube μετά από 15λεπτό.

¨Εκανα bios update και από τότε το λαπτοπ έστρωσε και δεν έχει κανένα θέμα.

Βtw, έχει την ίδια κάρτα γραφικών με το δικό σου - 540m.

Δημοσ.

όλα καλά με τα τεστ παιδιά τα έβγαλε όλα και δεν είχα κάποιο θέμα ... ναι το κάνει όταν είναι στην πρίζα γιατί δεν έχω μπαταρία είναι μόνιμα στο ρεύμα και επίσης το καθάρισα γιατί και εγώ νόμιζα ότι φταίει η θερμοκρασία 

Δημοσ.

Έχω παρόμοιο επεξεργαστή 2ης γενιάς.Intel Core i5 520M

Αφού όπως λές οτι το δουλεύεις χωρίς μπαταρία , την είχα πατήσει που το δούλευα χωρίς μπαταρία και με σνδεδεμένο φορτιστή μου έσβηνε και εμένα.Πιθανόν να μην είχε τα απαιτούμενα Volt.Δοκίμασε με την μπαταρία συνδεδεμένη και πές τα αποτελέσματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικά πάρε ένα πολύμετρο και δες την τάση σου που βγάζει το τροφοδοτικό του, εάν είναι η αναγραφόμενη. Μπορει να έχει χαλάσει και να σου στέλνει μικρότερη τάση απόσο πρέπει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και εγω το 5750g με τον ι5 2410.Δεν εχω καποιο θεμα με αυτα που λετε,παντως επι της ευκαιριας υπαρχει καποιο tool οπου μπορει και ανεβαζει τις στροφες του ανεμηστηρα στο μεγιστο.Δοκιμασμενο απο εμενα και δουλευει μια χαρα.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 5750G

http://www66.zippyshare.com/v/uhsDoS8R/file.html

Δημοσ.

Εχουμε ιδιο λαπτοπ με μονη διαφορα οτι εγω εχω 2gb vram και τον 840 evo. Εγω ειχα αλλαξει το καλωδιο τροφοδοσιας μεσα στο λαπτοπ αλλα δεν εφταιγε αυτο. Μετα πηρα καινουργιο φορτιστη και το προβλημα λυθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...