Wishm@ster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 FILE MOU EXW AUTO AKRIBWS POU 8ELEIS NA PAREIS..KAI TO EIXA PAREI 2300 EURW PRIN APO 7 MHNES ..LOIPON WS PROS TIS ERWTHSEIS SOU: 1. Den mou exei kolhseis pote..tromera aksiopisto, exei meinei anoixto epi 4 meres kai no problem 2. To amilo D pou 8eleis paizei ola ta nea games kai apo grafika gamei...einai polu grhgoro an ki egw tou ekana mia anaba8misoula sta 1024mb ram 3. Den exw xreiastei akoma na to paw gia service alla siemens einai..megalh etairia fantazomai kalo 8a einai. 4. Dunno.. 5. Mono ta twn forhtwn alla mporeis na baleis osous sklhrous 8eleis se 5.2' bay me fireware 6. 7200 7. Oxi ola ta fernoun alla ta Amilo einai h seira ths futzitsu gia megales epidoseis. elpizw na boh8hsa.
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά με βοηθάτε με όσα με λέτε και σας ευχαριστώ. Και ο ksp και ο tasos22 . Και εσύ Wishm@ster , thanks! Το πιο εκπληκτικό Wishm@ster, εκτός των άλλων (τι να πω για 4μέρες ανοικτό ή για service...), είναι ο δίσκος των ....7200 στροφών! Ειλικρινά, με το toshiba που έχω τώρα...τα έχω δει όλα! Φταίει και η μνήμη και γι αυτό από 512 σίγουρα θα το πάω 1024mb, αλλά η μεγάλη αδικία και το σπάσιμο είναι με τους φορητούς είναι οι αργοί δίσκοι. Τι να τα κάνεις Mhz και ram όταν ο δίσκος σέρνεται? Οπότε 7200 (το λέω να το συνειδητοποιήσω-χορταίνει το στόμα μου!) ...+τα άλλα=το μηχανάκι φυσάει! Και πάνω από όλα αξιοπιστία.
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Χάρις στο Insomnia στο οποίο αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και σε εσάς, η πολύτιμη εμπειρία του καθενός γίνεται κτήμα των άλλων. Και αποφεύγουμε τις κακοτοπιές χωρίς να ανακαλύπτουμε τον τροχό.
insomniaK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Να πω και γω την άποψη μου για την μπαταρία, έχω ένα amilo D p1.8 περίπου 1.5 χρόνο και η μπαταρία όλο αυτόν τον καιρό έχει πέσει 20 λεπτά από την αρχική!
ksp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Se mena to provlima itan apo to ergostasio...alla mexri stigmis einai oti kalytero eixa...den to metaniwsa oute stigmi mias kai aksizei ta xrimata tou...
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μπράβο ρε παιδιά, μου ανεβάζετε το ηθικό. Πιστεύω τελικά στην αξιοπιστία της fujitsu. Νομίζω αξίζει τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.