Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi note 3 pro vs Leeco Le 2 pro X25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο θα διαλέγατε?

Xiaomi +

Μεγαλύτερη αυτονομία

Καλύτερη οθόνη, νομίζω σε φωτεινότητα , σε γωνιές θέασης απόδοση μαύρου και λευκου, στο άλλο το μαύρο οχι τόσο βαθύ και το άσπρο πιο λερωμένο προς το κίτρινο.

Παίρνει sd card

Έχει ράδιο

Έχει ελληνική κοινότητα υποστήριξης

Ποιο πολλά official update, ισχύει?

Ποιο φτηνό για τη ώρα

Καλύτερο software camera, μάλλον.

Le 2 pro +

Ποιο ισχυρός επεξεργαστής, δεν ξέρω όμως αν αυτό φαίνεται στην εμπειρία χρήσης

Περισσότερη ram

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Καλύτερος ήχος , ετσι λέει.

Πιο εμφανίσιμο, υποκιμενικο

Android 6.0

Usb 3

Ταχυφορτιση

Καλύτερη hardware camera

Το Xiaomi δείχνει πιο vfm ειδικά τώρα που το άλλο δεν έχει ακόμα καλά καλά κυκλοφορήσει. Στο Leeco με προβληματίζουν η αυτονομία, η υποστήριξη σε ρομ, η απουσία κάρτας μνήμης, το software κομμάτι της κάμερας και το αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά απο το άλλο.

Δημοσ.

Μα σοβαρα τωρα..

Leeco? Ονομα ειναι αυτο? Και ειναι κ υποτιθετε το νεο/βελτιωμενο του letv.

Και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η εταιρια κανει σχετικα σοβαρα βηματα στις συσκευες τις, με καλα specs και "premium" κατασκευες(τουλαχιστων επιφανειακα).

Εαν εξαιρεσεις την παραπανω πατατα που κανανε οι αρχιleλακες του marketing της ειναι αξιολογη συσκευη.

Παραταυτα εγω θα την απεφευγα κυριως γιατι δεν εχει fm/microsd, αν δεν κανω λαθος δεν εχει ουτε "καρφι" ακουστικων 3,5.

Τελος πιστευω πως θα εμφανιστουν αρκετες unofficial rom (cm,mokee κτλ) για το xiaomi οποτε χανετε και το πλεονεκτημα της marshmallow le pro 2+ (που δεν θα με εξεπλητε εαν μαθαινα οτι δεν θα ειναι πραγματικα απροβληματιστη)

Δημοσ.

Εντάξει ας αφήσουμε το θέμα του ονόματος που δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα και αξία της αγοράς, σχετικά με την απουσια του ακουστικού 3.5 περιλαμβάνεται στην συσκευή ανταπτορας που κουμπώνει στο usb 3 και συνδέεις τα παραδοσιακά ακουστικά πάνω του. Όποτε ούτε αυτό ειναι μείον για κάποιους ειναι συν καθως έχεις μια λιγότερη οπή στο σασί και υποτίθεται ειναι μια πρωτοποριακή πατέντα.

Δημοσ.

Εντάξει ας αφήσουμε το θέμα του ονόματος που δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα και αξία της αγοράς, σχετικά με την απουσια του ακουστικού 3.5 περιλαμβάνεται στην συσκευή ανταπτορας που κουμπώνει στο usb 3 και συνδέεις τα παραδοσιακά ακουστικά πάνω του. Όποτε ούτε αυτό ειναι μείον για κάποιους ειναι συν καθως έχεις μια λιγότερη οπή στο σασί και υποτίθεται ειναι μια πρωτοποριακή πατέντα.

Συμφωνουμε οτι το θεμα ονοματος ειναι ρεαλιστικα αδιαφορο.

Η πατεντα με το usb->καρφι μου φαινετε περισσοτερη φασαρια παρα καινοτομια.

Μπορεις ενω εχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα να το φορτιζεις κιολας?Εαν ναι, παρολο που και παλι θα προτιμουσα το 3,5 βυσμα θα το παρεβλεπα.

Εαν παλι δεν μπορεις, προσωπικα θα το προσπερνουσα το leeco.

Αλλα εξαρταται και απο την χρηση που του κανεις, εαν εσενα δεν σου εχει προκυψει αυτη η αναγκη το προσπερνας.

Υ.γ Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν πολυδινω σημασια στην μαρκα, εχω φαει δουλεμα απο την παρεα για σχεδων ολα τα κινητα που ειχα μιας και ηταν "αγνωστες" μαρκες απο sagem,samsung(ακομα ηταν αγνωστη),huawei,lenovo και xiaomi αλλα αυτη η γ@μημενη letv και τωρα leeco μου καθετε στο στομαχι..

Δημοσ.

Μπορεις ενω εχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα να το φορτιζεις κιολας?

ρε φιλε..  το εν λογο κινητο και με το fast charge φορτιζει 100% σε 1 ωρα...  σε 10 λεπτα εχεις μπαταρια να δεις ολοκληρη ταινια..

και καθε ποτε σου συμβαινει να χρειαστεις να κανεις και τα 2... και να μην μπορεις να περιμενεις 15 λεπτα?

ειναι τωρα αυτο σοβαρος λογος να αποκλισεις κινητο? να μου ελεγες για υποστηριξη λογισμικου? να πω νταξει.. αλλα αυτο?

Δημοσ.

SΣυμφωνώ ειναι υπερβολή να αποκλεισεις κινητό επειδή και καλά δεν μπορείς να ακούς απο τα ακουστικά και ταυτόχρονα να φορτίζεις! Προσπαθώντας να θυμηθώ τον εαυτό μου δεν θυμάμαι ποτέ να έκανα ταυτόχρονα και τα δυο και να τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Βέβαια οι ανάγκες του καθενός ειναι διαφορετικές.

Δημοσ.

ρε φιλε.. το εν λογο κινητο και με το fast charge φορτιζει 100% σε 1 ωρα... σε 10 λεπτα εχεις μπαταρια να δεις ολοκληρη ταινια..

και καθε ποτε σου συμβαινει να χρειαστεις να κανεις και τα 2... και να μην μπορεις να περιμενεις 15 λεπτα?

ειναι τωρα αυτο σοβαρος λογος να αποκλισεις κινητο? να μου ελεγες για υποστηριξη λογισμικου? να πω νταξει.. αλλα αυτο?

Να πω οτι δεν το πα, το πα...

Ανεφερα αναλογως την χρηση μπορει να μην σε επηρεαζει.Μια χαρα.

Εμενα παλι με επηρεαζει και γιατι σου φαινετε τοσο παραξενο?

Δεν ειπα οτι το κινητο ουτε οτι δεν αξιζει, ουτε οτι ειναι σκαρτο.

Απλα εθιξα ενα feature η μια "παραξενια" του που ισως καποιος δεν το ειχε σκεφτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...