Προς το περιεχόμενο

Οικονομική οδήγηση

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι το μονο που εχω κανει ειναι οπως ημουν παρκαρισμενος να το αφησω να τσουλισει για 10 μετρα και τα φρενα γιναν μπετο!!!

Αρα οταν θα πηγαινεις κανονικα στο δρομο δεν θα εχεις καθολου φρενα..!?!?!

και να μην έχεις, τραβάς τέρμα χειρόφρενο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και να μην έχεις, τραβάς τέρμα χειρόφρενο 

Χειρόφρενο κα βρεγμένος δρόμος ή ταχύτητα και χειρόφρενο + σβησμενη μηχανη=σκληρό τιμονι=καρφωμενος σε κολονα/μαντρα/χαντακι

• Like 1

Αστους να λενε.. σε κανα 2 χρονακια ετσι οπως παει η κατασταση θα συζητηνε τι να ταιζουν τον γαιδαρογια να εχει περισσοτερες αντοχες.. και αν δεν γινει αυτο θα τους καθαρισουν για 1Ε απο την πεινα καποιων...!!!

Αν έχει κάποιος πρόβλημα να δώσει λίγα ευρώ παραπάνω για βενζίνη ριςκαροντας Τη ζωή του και των άλλων, ας αφήσει το αμάξι κ ας πάρει γαϊδουρι όπως λες , από τώρα.

• Like 1

Χειρόφρενο κα βρεγμένος δρόμος ή ταχύτητα και χειρόφρενο + σβησμενη μηχανη=σκληρό τιμονι=καρφωμενος σε κολονα/μαντρα/χαντακι

τουλάχιστον γλυτώνεις κάτι €€ σε βενζίνη όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες :P

• Like 1

εγω τα παραταω......οχι μονο ανεπιδεκτοι μαθησεως,αλλα ημιμαθεις,δλδ χειροτερο.και το κακο,κλασικα,νομιζετε οτι ειστε αλαθητοι......χαμενος κοπος,καμμενος τοπος......

Αν έχει κάποιος πρόβλημα να δώσει λίγα ευρώ παραπάνω για βενζίνη ριςκαροντας Τη ζωή του και των άλλων, ας αφήσει το αμάξι κ ας πάρει γαϊδουρι όπως λες , από τώρα.

Το γνωριζω και συμφωνω αλλα δεν ειναι ωραιο να κραζουμε τον αλλον χωρις πρωτα να του κανουμε καποιες ερωτησεις για να δουμε πως θα απαντησει.. μετα ας ξεκινησει το παρτυ!!!

εγω τα παραταω......οχι μονο ανεπιδεκτοι μαθησεως,αλλα ημιμαθεις,δλδ χειροτερο.και το κακο,κλασικα,νομιζετε οτι ειστε αλαθητοι......χαμενος κοπος,καμμενος τοπος......

Εσυ δηλαδη υποστηριζεις οτι εχουμε φρενα με σβηστο κινητηρα? Εστω και αν ειναι πολυ σκληρα..???
  • Like 1

Το γνωριζω και συμφωνω αλλα δεν ειναι ωραιο να κραζουμε τον αλλον χωρις πρωτα να του κανουμε καποιες ερωτησεις για να δουμε πως θα απαντησει.. μετα ας ξεκινησει το παρτυ!!!

Εσυ δηλαδη υποστηριζεις οτι εχουμε φρενα με σβηστο κινητηρα? Εστω και αν ειναι πολυ σκληρα..???

Για εμένα δεν είναι απλά έλα μωρέ είναι λίγο πιο σκληρά είναι να έχω φρένα φρένα με όλη την σημασία της λέξης δεν μου φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος που θα πεταχτεί μπροστά μου ή το πεδάκι που μπορεί να του φύγει η μπαλά και να πεταχτεί πρέπει να υπάρχει φρένο με όλη την σημασία και ότι άλλο έχει πανω το αμάξι να πιάσει μπαμ.Το αμάξι μάλλον ξεχνάμε ότι είναι ένα όπλο και αυτός που το οδηγάει ο οπλισμός του δεν φταίν σε τίποτα οι γύρω αν ο οδηγός είναι ανεγκέφαλος και πάει με σβηστό τον κινητη΄ρα για να γλυτώνει καύσιμα.Όταν σβήνει η μηχανή ακόμα και στηνς 1η σκάλα είναι όλα τα συστήματα ανενεργά το μόνο που δουλεύειναι ειναι φώτα/ράδιο/a/c φρένα καθόλου στο 100% όπως και το τιμόνι.Το αμάξι το σβήνουμε μόνο στο γκαράζ μας.Τώρα αμα θες εσύ να σβήνεις τη μηχανή σε τεράστιες κατηφόρες ή ευθείες φτιάξε δρόμο δίκο σου και πήγαινε μόνος σου.

Το θέμα είναι ότι είσαι παράνομος..Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. 

• Like 3

εσυ δλδ πιστευεις οτι ο κατασκευαστης,θα συνεδεε  το σημαντικοτερο συστημα ασφαλειας του οχηματος,δλδ τα φρενα,με το πιο αναξιοπιστο συστημα λειτουργιας πανω στο οχημα,τον κινητηρα,που μπορει να σβησει απο οποιαδηποτε δυσλειτουργια,ανα πασα ωρα και στιγμη?πχ αισθητηρας στροφαλου?αισθητηρας λαμδα?και αλλους χιλιους δυο αισθητηρες?δεν γραφω για μηχανολογικα,γιατι θα γραφω μεχρι αυριο....αυτο πστευουν οσοι γραφουν τις μπαρουφες που γραφουν?θα μου πεις,εδω ο αλλος γραφει οτι θα κλειδωσει το τιμονι αν σβησεις μοτερ.........χαμενος κοπος......

βεβαια,πρεπει να εξηγησω κιολα,διοτι ακατοικητο το ατιμο,οτι γραφω για κατηφορα εκτος πολεως,μηκους 5 + χιλιομετρων,με χαμηλη κινηση,και οχι για 1000 μετρα κατηφορα με κληση 40% και μεσα σε γειτονιες,ενω κρατας το μπουκαλι με το γουισκι στο ενα χερι,το τσιγαρο με το τελεφωνο στο δευτερο χερι,και εναν διμετρο απο πισω σου........

Τώρα αμα θες εσύ να σβήνεις τη μηχανή σε τεράστιες κατηφόρες ή ευθείες φτιάξε δρόμο δίκο σου και πήγαινε μόνος σου.

Εγω ερωτηση του εκανα.. Δεν ειπα τι θελω.. Ξαναδιαβασε το post με τις παραθεσεις...

εσυ δλδ πιστευεις οτι ο κατασκευαστης,θα συνεδεε  το σημαντικοτερο συστημα ασφαλειας του οχηματος,δλδ τα φρενα,με το πιο αναξιοπιστο συστημα λειτουργιας πανω στο οχημα,τον κινητηρα,που μπορει να σβησει απο οποιαδηποτε δυσλειτουργια,ανα πασα ωρα και στιγμη?

Εγω προσωπικα το πιστευω γιατι σε ενα ποσοστο το εχω δει και στην πραξη και το εχω ακουσει απο πολλους..

Όλοι βλέπω μιλάτε για την εξοικονόμηση που μπορεί να κάνει κάποιος στην κατηφόρα πολλών χιλιομέτρων , αλλά πάω στοίχημα οτι το 99% όλων αυτών που λένε οτι εξοικονομούν αυτά τα λίγα ευρώ παραπάνω , τα έχουν δώσει στο πολλαπλάσιο για να ανέβουν την ανηφόρα πρωτύτερα με λάθος σχέση στο κιβώτιο και λάθος στροφές στον κινητήρα....

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...