dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 are you seriously? ΔΕΝ εχεις φρενα με σβησμενο μοτερ (Υπολειτουργουν σε τετοιο βαθμο που ειναι σαν να μην εχεις το manual break που λειτουργει με σβηστο μοτερ ειναι μονο για περιπτωσεις παρκαρισματος και εκτακτα γεγονοτα) κανενα συστημα υποβοηθησης δεν λειτουργει.ESP,ABS,αεροσακους. Βρε δολοφονε της ασφαλτου το να χασεις τον ελεγχο απο ατυχη στιγμη (κατι να πεταχτει) δεν το υπολογιζεις?Χωρις esp και abs εισαι οπως στη χρονολογια του 80 τρακαρισμα και θανατος υπαρχει και βαθμος υπολειτουργιας τον φρενων?το εμαθα και αυτο....εμαθα οτι και στην κατηφορα των 18 χλμ (που ειναι και φραγμενη....),θα "πεταχτει" κατι,σαν κουκου τζα,και θα αιφνιδιαστω......μαθε οτι δεν οδηγαν ολοι σαν εσενα.οταν οδηγας,δεν κοιτας μπροστα στην μυτη σου,αλλα εκατονταδες μετρα μακρια,αναλογα παντα με την ταχυτητα που εχεις.....αντε,εμαθες κατι και εσυ..... τρελελελελεεεεε μου, κόψε λίγοοο, ή μάλλον πολύ. Κάπου το χάνεις. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΧΕΙΣ 9 χλμ κατηφόρα σε άδεια πίστα, μοτέρ δεν σβήνουμε. Χώρια που φαγώνονται και το σύστημα των φρένων και του τιμονιού λόγο του ότι είναι φτιαγμένα να λειτουργούν με υποβοήθηση και όχι να μας δείχνεις τα μπράτσα σου. αχα......εδω,μαθαινουμε οτι το συστημα φρεναρισματος,"φαγωνεται",οπως και του τιμονιου.......ωϊμε,,,,ενω δεν ξερεις την αρχη λειτουργιας των φρενων και του τιμονιου,γραφεις οτι¨"φαγωνονται"....και θελεις να σε παρει καποιος που γνωριζει,στα σοβαρα....... διαβαστε λιγο,οχι κανα βλιβλιο,για αρχη αυτα που εγραψα στα αρχικα ποστ του νηματος...........φαινεται οτι δεν τα διαβασατε,και πεταγεστε σαν ψ...η του μωαμεθ,να μου κανετε μαθηματα.λύσατε ποτε δαγκανα για να αλλαξετε o-ring?τι ειναι αυτο,ε???καντε δουλεια σας,αλλα οδηγιες οδηγησης,μονο οταν αποδειξετε οτι ξερετε.και αυτο ,ειναι πολυ δυσκολο οταν το χομπι σας ηταν και ειναι ενα κντ στο χερι και πουλ μουρ......... Ρε παιδια ειναι ο τροπος οδηγησης του dolly,δεν το κανει μεσα στην πολη αλλα καμια Εγνατια και τετοια σε κατηφορα. Για τα υπογραμμισμενα πιο πανω και μονο,φλας αναβει κανονικα εαν εχεις ανοιχτο τον διακοπτη.δεν ειναι τιποτα. Αλλα δεν νομιζω να προσπαθησει καποιος να κανει προσπεραση με σβηστο κινητηρα. θανο,δεν θα πιστεψεις ποσες προσπερασεις εχω κανει,ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ. το ποιος ειναι επικινδυνος,το ξερει οποιος ξερει απο οδηγηση..........καταλαβες τι εγραψα?κανω προσπερασεις με σβηστο μοτερ.....δλδ ποσο μαλακας ειναι ο αλλος που οδηγαει σε εθνικη οδο,με ιχ και οχι φορτωμενο τετραξονικο με ρυμουλκα,και πηγαινει με 60-70?και ειμαι εγω ο μαλακας που με σβησμενο μοτερ,για 15-18 χλμ,ειμαι με 100-110,και προσπερναω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 και καλά... κάτι έχει σβήσει εδώ...και δεν είναι το μοτέρ σου τελικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ειπες τπτ?παλι εξυπναδες?καλα κανεις.οταν δεν ξερεις κατι,πετα εξυπναδες.......ετσι ,γιατι μπορεις....οχι οτι μπορεις και κατι αλλο......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πω πω, σαν τη ¨Μέρα της μαρμότας" ένα πράγμα. Ξαναμπήκα σε αυτό το νήμα να δω τι παίζει μετά από καιρό και πραγματικά "σα να μην πέρασε μια μέρα". Ακόμα για προσπεράσεις και φρεναρίσματα με σβησμένο κινητήρα διαβάζω Όπως σε κάποιο βίντεο που είχα δει, ένας βλέπει ΟΛΟΥΣ τους άλλους να κινούνται αντίθετα από εκείνον και δεν του περνάει απ' το μυαλό ότι πάει ανάποδα σε μονόδρομο αλλά πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι είναι λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 υπαρχει μια διαφορα,εδω,ολοι οι αλλοι δεν εχουν ιδεα απο μηχανολογια,και λενε οτι η γη ειναι επιπεδη.πρεπει να τους πιστεψω?μισο λεπτο,εσυ εχεις ιδεα απο μηχανολογια?διοτι αν δεν,τι πεταγεσαι? και οπως βλεπεις,μπαινουν καινουροι αναγνωστες,που δεν εχουν διαβασει τα προηγουμενα ,και γραφουν οτι τους κατεβασει το ακατοικιτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 υπαρχει μια διαφορα,εδω,ολοι οι αλλοι δεν εχουν ιδεα απο μηχανολογια,και λενε οτι η γη ειναι επιπεδη.πρεπει να τους πιστεψω?μισο λεπτο,εσυ εχεις ιδεα απο μηχανολογια?διοτι αν δεν,τι πεταγεσαι? και οπως βλεπεις,μπαινουν καινουροι αναγνωστες,που δεν εχουν διαβασει τα προηγουμενα ,και γραφουν οτι τους κατεβασει το ακατοικιτο Α, έχεις τέτοια ιδέα (κόκκινο) για ΟΛΟΥΣ τους άλλους (μάλλον όχι όλους αλλά συγκεκριμένα αυτούς που διαφωνούν με τη "σωστή" σου άποψη). Και τέτοια (πράσινο) για τις απόψεις/ανακαλύψεις σου. Οκ. Θα χαλαρώσω στην πολυθρόνα μου και θα σας απολαύσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 υπαρχει μια διαφορα,εδω,ολοι οι αλλοι δεν εχουν ιδεα απο μηχανολογια,και λενε οτι η γη ειναι επιπεδη.πρεπει να τους πιστεψω?μισο λεπτο,εσυ εχεις ιδεα απο μηχανολογια?διοτι αν δεν,τι πεταγεσαι? και οπως βλεπεις,μπαινουν καινουροι αναγνωστες,που δεν εχουν διαβασει τα προηγουμενα ,και γραφουν οτι τους κατεβασει το ακατοικιτο Κύριε ''Μηχανολόγε'', μπες σε τοίχο, όχι όχι σαν κορνίζα σαν κάποιος σπουδαίος, αλλά σαν τούβλο που είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πάντως σε ένα Alto της μάνας μου (μηχανικά όλα, τιμόνι, φρένα, παράθυρα κλπ κλπ), μια χαρά ακριβώς το ίδιο φρενάρεις και στρίβεις με σβηστό το μοτέρ. Επίσης επειδή έχει 4 ταχύτητες, σε κατηφόρα ακόμα και η 4η σε κόβει πολύ.... Και δεν είναι ούτε του 60, ούτε του 80, ούτε έχει ταμπούρα εμπρός, αλλά κανονικούς δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 κανεις λαθος,"νομιζεις" οτι φρεναρει κα στριβει.δεν το λεω εγω,τα σαινια εδω μεσα το λενε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια ειναι ο τροπος οδηγησης του dolly,δεν το κανει μεσα στην πολη αλλα καμια Εγνατια και τετοια σε κατηφορα. Για τα υπογραμμισμενα πιο πανω και μονο,φλας αναβει κανονικα εαν εχεις ανοιχτο τον διακοπτη.δεν ειναι τιποτα. Αλλα δεν νομιζω να προσπαθησει καποιος να κανει προσπεραση με σβηστο κινητηρα. Υπάρχουν χίλιες δυο περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί προσπέραση/ελιγμός/φρενάρισμα. Από το να φρενάρει απότομα η τύπισσα μπροστά χωρίς αιτία μέχρι να πέσει κάποιο αντικείμενο από τον τύπο που πάει στο χωριό και μεταφέρει στην οροφή όλο το σπίτι του. Και επίσης θέλω να πιστεύω ότι ο/η dollyyy κάνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αυτή τη διαδρομή γιαυτό και ψάχνει τέτοιες τεχνικές για -ο Θεός να την κάνει- οικονομία. Διαφορετικά μιλάμε για μεγάλη γυφτια, πέρα από την επικινδυνότητα της κατάστασης. Πάντως η οικονομική οδήγηση είναι φιλοσοφία: πρέπει να προβλέπεις πότε χρειάζεται να σταματήσεις και να μην κάνεις άσκοπα φρεναρισματα/επιταχυνσεις. Επίσης να χρησιμοποιείς σωστά τις ταχύτητες και να τις αλλάζεις στο σωστό χρόνο. (Πχ) Όχι δηλαδή να οδηγείς σαν καγκουρας, ξεκινώντας στα φανάρια με 4-5 χιλιάδες στροφές και μετά να σβήνεις τον κινητήρα στην κατηφόρα για οικονομία καυσίμου... Με όλα αυτά έχουν γραφτεί, μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω: http://www.anekdotakias.gr/wp-content/uploads/2012/11/na-klaso-sta-lastixa.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 τοση ωρα μιλατε για οικονομια κ την πέφτετε στον τολη ενω 7 στους 10 που εχουν γραψει εδω παιζει να ψαχνουν τα βενζιναδικα μεχρι να βρουν το πιο φθηνο (νερο) ενω στην πραγματικοτητα το κερδος τους σε καθε γεμισμα ητοι πανω απο 50€ θα ειναι 1-2 ευρω...και καπως ετσι κανετε πλουσιους τους φιλους μου τους βενζιναδες Πάντως η οικονομική οδήγηση είναι φιλοσοφία: πρέπει να προβλέπεις πότε χρειάζεται να σταματήσεις και να μην κάνεις άσκοπα φρεναρισματα/επιταχυνσεις. Επίσης να χρησιμοποιείς σωστά τις ταχύτητες και να τις αλλάζεις στο σωστό χρόνο.(Πχ) Όχι δηλαδή να οδηγείς σαν καγκουρας, ξεκινώντας στα φανάρια με 4-5 χιλιάδες στροφές και μετά να σβήνεις τον κινητήρα στην κατηφόρα για οικονομία καυσίμου... αν δεν ξεπερασεις τις 5.5, δεν εισαι καγκουρας...μην τα ισοπεδωνουμε ολα...τοσα χρονια χτιζουμε φημη αφηνωντας τα μισα λαστιχα κατω στις 7Κ στροφες...κι εσυ ηρθες κυριος να τα ανατρεψεις ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ο dolyyy 19 πρέπει να αγοράσει αυτοκίνητο πιο νέας τεχνολογίας για να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους και να τελειώσει ή διαμάχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ο dolyyy 19 πρέπει να αγοράσει αυτοκίνητο πιο νέας τεχνολογίας για να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους και να τελειώσει ή διαμάχη. Ακριβως στα παλια αυτοκινητα γινεται μεχρι ενα σημειο Στα καινουργια για να στριψεις το τιμονι πρεπει να εισαι ο Hulk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλά το τιμόνι δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. (έχω οδηγήσει με τιμόνι χωρίς υδραυλική-ηλεκτρική υποβοηθηση). Προσωπικά αυτό που θα με φόβισε είναι το φρενάρισμα μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φρέναρε χωρίς να υπάρχει υποβοήθηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Site: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις