Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από vodafone μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανέβει η ταχύτητα ή τζάμπα θα τους το πω ; 

Όχι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σταθερό τί έγινε τελικά ?

Τη Παρασκευή από τη vodafone μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν από Δευτέρα, οπότε περιμένω αύριο.

Το SNR Margin σήμερα κατά τη διάρκεια τη μέρας έπεσε και στο 3.0 db. Αυτό δεν είναι καλό έτσι ; Αν τους πω να μου στείλουν καινούργιο ρούτερ θα είναι καλύτερα από ότι με το παλιό ; 

Δημοσ.

router νεο με πολύ ζόρι στέλνουν και εφόσον έχεις δικό τους παλιό  κανονικά έχει χρέωση 19,90 άλλα να δεις τι θα γίνει με το τηλ άλλα για να μην έχεις καθόλου τόνο μήπως κάπου έχεις κομμένο άκρο στη πρίζα σου στο κατανεμητή  του σπιτιού σου γιατί το ίντερνετ μόνο με 1 άκρο δουλεύει αλλά η τηλεφωνία θέλει 2 άκρα 

Δημοσ.

router νεο με πολύ ζόρι στέλνουν και εφόσον έχεις δικό τους παλιό  κανονικά έχει χρέωση 19,90 άλλα να δεις τι θα γίνει με το τηλ άλλα για να μην έχεις καθόλου τόνο μήπως κάπου έχεις κομμένο άκρο στη πρίζα σου στο κατανεμητή  του σπιτιού σου γιατί το ίντερνετ μόνο με 1 άκρο δουλεύει αλλά η τηλεφωνία θέλει 2 άκρα 

Μέχρι τη Παρασκευή το πρωί που έγινε η αλλαγή είχα κανονικά σταθερό, όταν άλλαξα είχα το πρόβλημα, οπότε δε νομίζω να έχει κοπεί κάτι. Τρεις συσκευές σταθερού στο σπίτι, σε διαφορετικές πρίζες και οι τρεις είναι "νεκρές".

Δημοσ.

οπότε είτε δεν σε έβαλαν σε κάρτα voice είτε δε σε έχουν βάλει και τα 2 καλώδια είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο 

Δημοσ.

οπότε είτε δεν σε έβαλαν σε κάρτα voice είτε δε σε έχουν βάλει και τα 2 καλώδια είτε υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο 

Σήμερα από το πρωί δεν έχω ούτε ίντερνετ. Πήρα vodafone και μου λένε ότι βραχυκύκλωσε κάτι ο οτε για να βρει-φτιάξει τη βλάβη, κάτι τέτοιο ( ισχύει αυτό ή είναι απλά μια δικαιολογία ; ). Μου είπαν κάτι για καλώδιο μονόκλωνο-δίκλωνο και ότι ο οτε θα αποφασίσει πως θα το διορθώσει είτε με αλλαγή καλωδίου είτε με παρέμβαση στην επαφή.

Τους είπα και για τη ταχύτητα και μου είπαν ότι αν το φτιάξουν με το 2 τρόπο η ταχύτητα θα μείνει ίδια, αν αλλάξουν καλώδιο θα αυξηθεί και μπορεί να πιάσει το μέσο όρο της περιοχής, που μου είπαν ότι είναι 13,6.

Από ότι κατάλαβα σήμερα δε πρόκειται να γίνει τίποτα, οπότε βλέπουμε από αύριο...

Αν δε φτιαχτεί άμεσα μπορώ να κάνω καταγγελία του συμβολαίου και να φύγω χωρίς πρόστιμο ;

Δημοσ.

Ήρθαν σήμερα τεχνικοί, φτιάχτηκε για 5 λεπτά το πολύ, είχα τηλέφωνο και ίντερνετ και μετά πάλι χάλασαν όλα. Δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ. Μίλησα με vodafone και μου λένε δείχνει πάλι βραχυκύκλωμα. Τι γίνεται ρε παιδιά ; Αυτοί που ήρθαν (οτε) κάναν πρόχειρη δουλειά μιας και δεν είμαι πελάτης τους ; Να πάρω απευθείας τον οτε να τους πω ή θα μου πουν να μιλάω μόνο με vodafone ;

Δημοσ.

πάρε στη vodafone και φώναξε τους λίγο η ζήτα να μιλήσεις με κάποιο ανώτερο από αυτό που μιλάς π.χ προϊστάμενο 

Δημοσ.

πάρε στη vodafone και φώναξε τους λίγο η ζήτα να μιλήσεις με κάποιο ανώτερο από αυτό που μιλάς π.χ προϊστάμενο 

Με πήρε προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος, μου είπε ότι θα έρθει τεχνικός από αυτούς και περιμένω ραντεβού τώρα. Δε ξέρω αν βγει τίποτα όταν έρθει, απαισιόδοξος είμαι αφού δε φτιάχτηκε σήμερα με τον οτε.

Δημοσ.

πότε θα έρθει ο τεχνικός ?

Δε ξέρω ακόμα, περιμένω να με πάρουν για να μου πουν πότε θα έρθει. Πριν απλά με ενημέρωσαν ότι θα έρθει και δικός τους τεχνικός.

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα το πρωί τεχνικός της vodafone και διορθώθηκε το πρόβλημα. Αποδείχθηκε ότι από τον οτε όταν έφυγαν χθες (που είχα ίντερνετ - τηλέφωνο για 5 λεπτά) και ενημερώθηκαν  τα κεντρικά - διαχείριση του δικτύου, έκαναν κάποιο λάθος και βραχυκύκλωσε πάλι η γραμμή χωρίς λόγο, αν και αυτοί όταν τους ενημέρωσε η vodafone για την εξέλιξη, λέγαν ότι εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και όλα είναι εντάξει και κάτι άλλο είναι. ( Λένε από τον οτε πελάτης της vodafone αυτός έφυγε από εμάς, άφησέ τον άλλη μια μέρα χωρίς υπηρεσίες σιγά το πράγμα ). Για αυτό το λόγο τη μία σύνδεση κινητού θα τη πάρω από τον οτε και άμα με πάρουν να ρωτήσουν τα γνωστά γιατί και πως, θα τους πω αυτό ακριβώς.

Από ταχύτητες είμαι γύρω στα 11 down και 0.7 up.

Τώρα σκέφτομαι να πάρω τα κεντρικά της vodafone μήπως και μου στείλουν νέο ρούτερ, μπας και ανέβει λίγο η ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...