volleyball Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ολοκληρώθηκε η φορητότητα και πήγα στη vodafone σήμερα. Ίντερνετ έχω κανονικά, εκτός από δέκα λεπτά που έγινε η αλλαγή, αλλά στο σταθερό έχω πρόβλημα. Είναι "νεκρό" όταν το σηκώνω για να καλέσω κάποιον, ενώ όταν με καλεί κάποιος γίνεται κανονικά η κλήση σε αυτόν, αλλά σε μένα δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Κάλεσα στη vodafone και δηλώθηκε βλάβη στο δημόσιο δίκτυο, οπότε τώρα περιμένω από Δευτέρα.Συμβαίνει συχνά αυτό σε περιπτώσεις φορητότητας ; Πως το βλέπετε θα λυθεί το πρόβλημα τη Δευτέρα ή θα πάρει και άλλες μέρες ;
nikos1982 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 απο που περνεις την γραμμη τηλεφωνου;;;; εχουν γινει πλέων ευζωνικές και το τηλ ειναι μεσω ρουτερ..για δες το .
volleyball Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Στην ίδια πρίζα, έχω ξεχωριστά το ρούτερ και το τηλέφωνο. Δεν έχω δηλαδή τηλέφωνο μέσω του ρούτερ. Βέβαια αυτό το είπα και στο τεχνικό της vodafone που μίλησα και δε μου είπε κάτι παραπάνω, ότι αυτό είναι πρόβλημα.
bill2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 τι router σου έστειλαν αν σου έστειλαν voip και έχει θύρες για συσκευές τηλεφώνου δοκίμασε τες εκεί
volleyball Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 απο που περνεις την γραμμη τηλεφωνου;;;; εχουν γινει πλέων ευζωνικές και το τηλ ειναι μεσω ρουτερ..για δες το . τι router σου έστειλαν αν σου έστειλαν voip και έχει θύρες για συσκευές τηλεφώνου δοκίμασε τες εκεί Δεν μου έστειλαν ρούτερ, κράτησα το παλιό (επειδή στη τηλεφωνική προσφορά που δέχτηκα δεν ήταν μέσα το ρούτερ), ένα από το 2010 αν θυμάμαι καλά. Είναι το baudtec tw263r4-a2. Αυτό που φαίνεται στη 2η και στη 3η φωτογραφία εδώ : https://www.google.gr/search?q=baudtec+tw263r4-a2&espv=2&biw=1280&bih=685&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXldyy1urMAhWByRoKHaDmCUoQ_AUIBygB Είναι στη κατηγορία voip αυτό ;
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 σου ξαναλεω οτι η γραμμες ειναι ευριζωνικες πλεον και αν δεν εχεις ρουτερ με voip πανω σημα τηλεφωνου δεν μπορεις να εχεις. για να το σιγουρέψεις καλεσε την εξυπηρέτηση να δεις ακριβως τι γινεται. το ρουτερ σου δεν ειναι voip οπωτε θελεις καποιο αλλο.
jkoukos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Νίκο ευρυζωνικές σίγουρα είναι της Cyta και οι νέες του ΟΤΕ. Στην Vodafone οι νέες είναι PSTN , ενώ VOIP έχουν μόνο οι πολύ παλιές συνδέσεις. Επί HOL ακόμη είχε πάψει να δίνει VOIP στις οικιακές συνδέσεις. Ούτε στην Wind ούτε στην Forthnet είναι ευρυζωνικές ακόμη. Όλοι βέβαια δίνουν και voip στις επαγγελματικές συνδέσεις και λογικά σε λίγα χρόνια θα ισχύει παντού. Όχι όμως σήμερα για τα οικιακά προγράμματα. Το πρόβλημα αν και όχι συχνό, παρουσιάζεται κάποιες φορές κατά την φορητότητα. Είναι θέμα του ΟΤΕ μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα τερματισμού.
jkoukos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Η HOL ξεκίνησε με voip από την πρώτη στιγμή. Το γνωρίζω γιατί το είχα πριν από 13+ χρόνια και μέχρι πρόσφατα ήμουν πελάτης. Κάποια στιγμή το έδινε μαζί με το pstn και τα τελευταία ~4 χρόνια το είχε κόψει, εκτός αν το ζητούσες εσύ (όπως αναφέρεις) και ταυτόχρονα το υποστήριζε το κέντρο. Επίσης στον ΟΤΕ δεν υποστηρίζουν όλα τα κέντρα voip. Π.χ. έκανα πριν 2 μήνες φορητότητα στον ΟΤΕ και δεν είχε να μου δώσει, παρά μόνο pstn ή isdn.
bill2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 πάρε απο άλλο κινητο η σταθερο αφού το δικό σου δεν δουλεύει στο 2130013844
volleyball Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα αν και όχι συχνό, παρουσιάζεται κάποιες φορές κατά την φορητότητα. Είναι θέμα του ΟΤΕ μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα τερματισμού. Πόσο γρήγορα γίνεται αυτή η ενημέρωση ; Είμαι Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή χωρίς σταθερό και από Δευτέρα βλέπουμε πότε θα λυθεί... Ελπίζω να μη μείνω για καμιά βδομάδα χωρίς σταθερό. πάρε απο άλλο κινητο η σταθερο αφού το δικό σου δεν δουλεύει στο 2130013844 Θα τους πάρω Δευτέρα πρωί πρωί να δω τι θα μου πουν. Να ρωτήσω κάτι ακόμα : 1) Δηλώθηκε βλάβη στο δημόσιο δίκτυο και τώρα τι θα κάνει ο τεχνικός ; Που ακριβώς θα πάει για να βρει το πρόβλημα ; Θα είναι τεχνικός του οτε ή της vodafone που θα ασχοληθεί ; 2) Ταχύτητες έχω 8.80 - 9.05 down και 0.40 - 0.42 up, αν τους πω μπορούν να κάνουν κάτι για να αυξηθούν και τα 2 ;
panos- Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πόσο γρήγορα γίνεται αυτή η ενημέρωση ; Είμαι Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή χωρίς σταθερό και από Δευτέρα βλέπουμε πότε θα λυθεί... Ελπίζω να μη μείνω για καμιά βδομάδα χωρίς σταθερό. Συνήθως 5-6 ώρες το πολύ χρειάζεται. 1) Δηλώθηκε βλάβη στο δημόσιο δίκτυο και τώρα τι θα κάνει ο τεχνικός ; Που ακριβώς θα πάει για να βρει το πρόβλημα ; Θα είναι τεχνικός του οτε ή της vodafone που θα ασχοληθεί ; 2) Ταχύτητες έχω 8.80 - 9.05 down και 0.40 - 0.42 up, αν τους πω μπορούν να κάνουν κάτι για να αυξηθούν και τα 2 ; 1) Αν είναι στο δημόσιο δίκτυο, θα πάει του ΟΤΕ. 2) Στείλε μας ένα Screenshot με τα στατιστικά του ρούτερ σου.
volleyball Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 1) Αν είναι στο δημόσιο δίκτυο, θα πάει του ΟΤΕ. 2) Στείλε μας ένα Screenshot με τα στατιστικά του ρούτερ σου. Επειδή δε γνωρίζω και πολλά και για να μη φαίνονται στοιχεία που δε πρέπει, τα παρακάτω στατιστικά εννοείς ; Να θυμίσω ότι είναι ρούτερ του 2010 και δεν βλέπω να έχει στα στατιστικά άλλα νούμερα, παρά μόνο κάποιες διευθύνσεις. Downstream Upstream SNR Margin: 6.0 7.0 db Line Attenuation: 26.0 19.2 db Data Rate: 10176 511 kbps
panos- Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Οκ αυτό φτάνει. Δεν μπορείς να μειώσεις άλλο το SNR Margin -Την σταθερότητα - για να κερδίσεις ταχύτητα, γιατί είναι ήδη στο ελάχιστο.
volleyball Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Οκ αυτό φτάνει. Δεν μπορείς να μειώσεις άλλο το SNR Margin -Την σταθερότητα - για να κερδίσεις ταχύτητα, γιατί είναι ήδη στο ελάχιστο. Από vodafone μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανέβει η ταχύτητα ή τζάμπα θα τους το πω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα