VincenT Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Επέιδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου κυριολεκτικά σκέφτηκα ότι κάποιος εδώ μέσα θα με βοηθήσει. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα, αλλά δεν είμαι και τελείως άσχετος. Αλλά έχω 2 προβλήματα με το pc μου και δε μπορώ να βρω την πυγή του κακού! :evil: Το 1ο είναι ότι η οθόνη μου δεν κρατάει το μέγεθός της. Έχω ανάλυση 1152x864. Η οθόνη μου, όταν ανοίγω το pc στα windows, μια είναι πιο μέσα απ` τα όριά της και μια πιο έξω με αποτέλεσμα να κρύβονται οι άκρες των παραθύρων. Το 2ο πρόβλημα είναι ότι ανά 5- 10 λεπτά μου "πετάγονται" παράθυρα του explorer "cannot find server", είτε είμαι στο net είτε όχι. Δεν βρίσκω λύση.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Για το πρώτο πρόβλημά σου, και αν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα, δεν είναι κάν πρόβλημα. Όλες οι οθόνες με το που ανοίξουν χρειάζονται γύρω στα 10 λεπτά (αλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο) για να ζεσταθούν πλήρως ώστε να επανέλθουν στις κανονικές τους διαστάσεις. Για το δεύτερο πρόβλημά σου, δες ποιο link προσπαθεί ο explorer να ανοίξει για να συμπεράνεις ποια εφαρμογή προσπαθεί να κάνει update ή κάτι αντίστοιχο. Μετά μπες στην εφαρμογή και κόψ'της τα πολλά-πολλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.