Προς το περιεχόμενο

απορια για υψηλο ρελαντι

di maria kun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι παραμενουν-θα το επιστρεψω δευτερα δεν μπορω να ελεγξω/ανοιξω μονος μπουζι/πεταλουδες/μαφ κτλ ολη η μηχανη εχει πλαστικες βασεις απο πανω- περισσοτερο ηθελα να ακουσω αποψεις για το αν ειναι φυσιολογικο που δεν ειναι

Ματια τωτάς και ξανα ρωτάς αν ειναι φυσιολογικό, το αυτοκίνητο τα αγόρασες αμέσως μετά το συνεργείο δεν το είχες απο πριν, δεν ήξερες πως συμπεριφέρονταν?

λύσε μου αυτήν την απορία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον μαγκες εκανα λαθος στο τιτλο το ρελαντι δεν ηταν υψηλο-1100 περιπου και μετα απο κανα λεπτο πεφτει στα 750 νορμαλ στροφες δηλαδη,παραξενευτηκα γιατι το αυτοκινητο πηγαινει με δευτερα χωρις καθολου γκαζι ως 10-15 ακομα και σε ανηφορα με μικρη κλιση,δεν σβηνει δηλαδη,δεν ειναι δικο μου οπως ανεφερα δεν το οδηγουσα(εγω εχω ενα αλμερα 2002 πιο παλια τεχνολογια),και δεν ηξερα την ορθη λειτουργια του,πηγα λοιπον στο μαστορα,το ειδε το εκανε γυρα και μου ανεφερε οτι ειναι τελειως φυσιολογικο,τα νεα audi και vw,ετσι πανε με την λογικη του κατασκευαστη να μην σβηνει και να ναι πιο ξεκουραστο

λοιπον μαγκες εκανα λαθος στο τιτλο το ρελαντι δεν ηταν υψηλο-1100 περιπου και μετα απο κανα λεπτο πεφτει στα 750 νορμαλ στροφες δηλαδη,παραξενευτηκα γιατι το αυτοκινητο πηγαινει με δευτερα χωρις καθολου γκαζι ως 10-15 ακομα και σε ανηφορα με μικρη κλιση,δεν σβηνει δηλαδη,δεν ειναι δικο μου οπως ανεφερα δεν το οδηγουσα(εγω εχω ενα αλμερα 2002 πιο παλια τεχνολογια),και δεν ηξερα την ορθη λειτουργια του,πηγα λοιπον στο μαστορα,το ειδε το εκανε γυρα και μου ανεφερε οτι ειναι τελειως φυσιολογικο,τα νεα audi και vw,ετσι πανε με την λογικη του κατασκευαστη να μην σβηνει και να ναι πιο ξεκουραστο

O μαστορας σου το ειπε ή το φορουμ που ρώτησες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...