di maria kun Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 καλησπερα ,πηγα προσφατα το αυτοκινητο για σερβις και για αλλαγη καδενας,εχω ενα γκολφακι τσι του 2007 και εχει γνωστο προβλημα με την καδενα,το θεμα μου ειναι αλλο ομως το αυτοκινητο παει μια χαρα και δεν ακουγεται τιποτα απλα εχει υψηλο ρελαντι σε βαθμο που και χωρις καθολου γκαζι αφου βαλω ταχυτητα και αφηνω συμπλεκτη παει ως και 10χλμ δεν με ενοχλει ισα ισα μου φενεται και πιο ξεκουραστο τωρα που συνηθισα απλα ειναι φυσιολογικο αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα/ρυθμισμα ή πεταλούδα του γκαζιού ή να μην σου έκαναν κάτι σωστά πρέπει να πας να τους το πεις θεωρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Να το πας πισω και μα τους το πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Κοίτα μην είναι λάδι στις μπουζοπιπες, βγάλε τις μπουζοπιπες να δεις αν έχουν λάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πολλαπλασιαστή κατευθείαν πάνω στα μπουζί εχουν αυτής της γενιάς/τεχνολογίας τα αμάξια... Τι μπουζοπίπες ρε παιδιά στο 90 είμαστε;; Ts Πήγαινε να δεις την πεταλούδα του γκαζιού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πολλαπλασιαστή κατευθείαν πάνω στα μπουζί εχουν αυτής της γενιάς/τεχνολογίας τα αμάξια... Τι μπουζοπίπες ρε παιδιά στο 90 είμαστε;; Ts Πήγαινε να δεις την πεταλούδα του γκαζιού Πλάκα μας κάνεις? Όλα έχουν μπουζοπιπες. Αν ήταν η πεταλούδα τότε θα είχε χαμηλές στροφές στο ρελαντί και θα έσβησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μηπως πηδηξαν κανα δοντι στην καδενα?διοτι να πειραξαν τον αγερα στην πεταλουδα,λιγο δυσκολο,εκτος και αν ειναι το τελειο συνεργειο ,και εβγαλε και καθαρισε τον μηχανησμο της πεταλουδας,και στο δεσιμο,ριξανε μιση στροφη λιγοτερη στο βιδωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν η πεταλούδα έχει μαζέψει βρωμιες τότε κάνει θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 αν μαζεψει μακα,ριχνει το ρελαντι,δεν το ανεβαζει....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 αν μαζεψει μακα,ριχνει το ρελαντι,δεν το ανεβαζει....... Αυτο είπα και εγώ πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις απο δευτερα θα το επιστρεψω να τον ρωτησω εχω την εντυπωση οτι βρωμια σε καποιο σημειο στην εισαγωγη η στην πεταλουδα θα εβγαζε αρρυθμιες η πεσμενο ρελαντι το δικο μου εχει ρελαντι στα 1100-1200 και μετα που ζεσταινεται πεφτει κατω απο χιλια που ειναι νορμαλ αριθμοι(και σταθερα ετσι χωρις αρρυθμιες παντα) απλα για καποιο λογο το αμαξι εχει ταχυτητα ως 10χλμ χωρις γκαζι(νταξει ειναι παραξενο/αστειο/και βολικο στην οδηγηση αλλα το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να το κανει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πλάκα μας κάνεις? Όλα έχουν μπουζοπιπες. Αν ήταν η πεταλούδα τότε θα είχε χαμηλές στροφές στο ρελαντί και θα έσβησε.Τυπικά οχι. Πολλαπλασιαστή εχουν που κουμπώνει πάνω στο μπουζί. http://www.automotiveparts.gr/πολλαπλασιαστής-golf-iv-audi-a3-a4-a6 Επισης αν εβαλαν χέρι μπορει να μην εχουν μοντάρει καλα την πεταλούδα κ να δινει αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις απο δευτερα θα το επιστρεψω να τον ρωτησω εχω την εντυπωση οτι βρωμια σε καποιο σημειο στην εισαγωγη η στην πεταλουδα θα εβγαζε αρρυθμιες η πεσμενο ρελαντι το δικο μου εχει ρελαντι στα 1100-1200 και μετα που ζεσταινεται πεφτει κατω απο χιλια που ειναι νορμαλ αριθμοι(και σταθερα ετσι χωρις αρρυθμιες παντα) απλα για καποιο λογο το αμαξι εχει ταχυτητα ως 10χλμ χωρις γκαζι(νταξει ειναι παραξενο/αστειο/και βολικο στην οδηγηση αλλα το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να το κανει) οπως σου ειπα δες τα μπουζια μην εχουν λαδι γιατι μπορει να γινει ζημια. δες τα τωρα καλυ κακου μην εχεις θεμα μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αν έχεις κατανάλωση ρεύματος πχ ανοίξεις τα φώτα οι στροφές παραμενουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ναι παραμενουν-θα το επιστρεψω δευτερα δεν μπορω να ελεγξω/ανοιξω μονος μπουζι/πεταλουδες/μαφ κτλ ολη η μηχανη εχει πλαστικες βασεις απο πανω- περισσοτερο ηθελα να ακουσω αποψεις για το αν ειναι φυσιολογικο που δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα