Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ηταν καμενο το καλωδιο που συνδεει PSU με GPU. Κατα τ'αλλα μου ειπαν μετα τον ελεγχο οτι ειναι ολα καλα! Οταν μπορεσω, μιας και δεν το χρησιμοποιω πολυ αυτην την περιοδο, θα αντικαταστησω το τροφοδοτικο. Εχω καταληξει, προς το παρον τουλαχιστον, στο Corsair VS450.

Ευχαριστω που ασχοληθηκατε παιδια!!

Δημοσ.

Για αγορά τροφοδοτικού απευθύνσου εδώ. Στα ίδια χρήματα με το Corsair VS θα σου πρότεινα κάποιο Be Quiet Power 7, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε αναλυτικά το σύστημά σου δεν μπορούμε να κάνουμε ορθές προτάσεις. Καλύτερα λοιπόν να αναφερθείς στο thread που παρέθεσα.

Δημοσ.

Για αγορά τροφοδοτικού απευθύνσου εδώ. Στα ίδια χρήματα με το Corsair VS θα σου πρότεινα κάποιο Be Quiet Power 7, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε αναλυτικά το σύστημά σου δεν μπορούμε να κάνουμε ορθές προτάσεις. Καλύτερα λοιπόν να αναφερθείς στο thread που παρέθεσα.

Φιλε εχω ηδη απευθυνθει εκει, καθως το ειχε ηδη γραψει ο La Mort στο προηγουμενο σχολιο...

Μιας και λυθηκε το προβλημα, το θεμα μπορει να κλεισει...

Δημοσ.

Επανερχομαι για να κανω μια ερωτηση... Τελικα εφταιγε σιγουρα το τροφοδοτικο ή μηπως μπορει να εκανε τη ζημια η καρτα γραφικων; να σημειωσω οτι τη δευτερη φορα που μυρισε καμενο ηταν οταν ειχα ανοιξει το SP: Blacklist, και μονο σε αυτο το συγκεκριμενο... γιατι με αλλα που εκανα δοκιμες λειτουργουσαν ολα μια χαρα... Μηπως φορτωσε και δουλευε στο φουλ η καρτα; Ευθυνεται μηπως αυτη;

post-349798-0-03110200-1465204698_thumb.jpg

post-349798-0-01264100-1465204729_thumb.jpg

Δημοσ.

Ετσι παιρνεις ρευμα απο μισο μολεξ πρακτικα... Ελπιζω να μην εχεις συνδεσει κατι αλλο στο 2ο μολεξ.

Οχι, δεν ειχα κατι συνδεδεμενο...

Οταν ειχα παρει την GPU θυμαμαι οτι γυρισα στο πλαισιο για να αγορασω ενα καλωδιο για να τη συνδεσω... Δε θυμαμαι ομως ποιο! Λογικα η καρτα ειχε μαζι της το μαυρο που κουμπωνει πανω της κι εγω πηρα τα μολεξ... ή μπορει και οχι; Παιζει να μην ειχε μαζι της το μαυρο καλωδιο; Ρωταω επειδη ανοιξα το κουτι και δεν ειδα μολεξ κενα, και το καλωδιο της GPU πλεον ερχεται κατευθειαν απο το τροφοδοτικο... Γινεται να εχουν προσθεσει καλωδιο εκει μεσα; Εννοω, το ανοιξαν και το συνδεσαν εκει; Δεν υπηρχε πριν κατι τετοιο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον, πριν πουμε τα νεωτερα, τα παιρνουμε απο την αρχη και εχουμε...

1. Μυριζει κατι καμενο απο τον υπολογιστη και την επομενη μερα δεν ανοιγει. ή μαλλον ανοιγει και δεν εχει εικονα.
  2. Υποθετω πως ειναι η καρτα γραφικων καθως ανοιγει με την του επεξεργαστη οπως και με μια πιο παλια, η οποια δε χρειαζεται ρευμα.
  3. Πηγαινω την καρτα γραφικων (μεσα στην εγγυηση) στο πλαισιο, την ελεγχουν και μου λενε οτι δουλευει μια χαρα.
  4. Πηγαινω στο πλαισιο τον υπολογιστη (εκτος εγγυησης), τον ελεγχουν, βρισκουν καμενο καλωδιο, το οποιο συνδεει τροφοδοτικο και καρτα γραφικων και το αντικαθιστουν με νεο. (10€)
  5. Εχοντας στο μυαλο μου οτι το προβλημα λυθυκε, δεν ανοιγω για δοκιμη τοσες μερες τον υπολογιστη μεχρι να αγορασω καινουριο τροφοδοτικο, μηπως και δημιουργηθει κανενα αλλο προβλημα. Η μερα αυτη ηρθε σημερα! (50€)
  6. Σημερα λοιπον παλι τα ιδια... Ανοιγει με εικονα μονο με την ενσωματωμενη. Και αυτο γινεται αν και μονο αν εχω αποσυνδεδεμενη την καρτα γραφικων απο το τροφοδοτικο.
  7. Οταν ειναι συνδεδεμενη γυρναει το ανεμιστηρακι της, οποτε παιρνει ρευμα. Οπως και ολα τα υπολοιπα (ανεμιστηρας, σκληρος, μητρικη, επεξεργαστης, και οπτικο μεσο).
  8. Εν τω μεταξυ οταν βαζω το cd με τους drivers της καρτας (R7 260x) αναγνωριζει σαν επιλογες προς εγκατασταση, μονο ενα HYDRA και κατι ακομα. Δυο δηλαδη μονο, ενω την πρωτη φορα θυμαμαι παραπανω, οπως ακριβως και στην παλια (HD6450), που ηταν γυρω στα 10.

Η μονη λυση που σκεφτομαι, αν δεν εχω κανει καποιο αλλο λαθος εγω, ειναι να κατεβασω απο την AMD τους drivers, αν υπαρχουν, αλλα και παλι δεν ξερω αν θα εγκατασταθουν σωστα αφου θα πρεπει να την εχω αποσυνδεδεμενη. Αν την συνδεσω στο ρευμα αφου εχει ανοιξει ο υπολογιστης θα την κοροιδεψω ή θα με κοροιδεψει αυτη...;

Δημοσ.

Η μονη λυση που σκεφτομαι, αν δεν εχω κανει καποιο αλλο λαθος εγω, ειναι να κατεβασω απο την AMD τους drivers, αν υπαρχουν, αλλα και παλι δεν ξερω αν θα εγκατασταθουν σωστα αφου θα πρεπει να την εχω αποσυνδεδεμενη. Αν την συνδεσω στο ρευμα αφου εχει ανοιξει ο υπολογιστης θα την κοροιδεψω ή θα με κοροιδεψει αυτη...;

Προς Θεου μην βαζεις/βγαζεις πραγματα οσο ειναι σε λειτουργια ο υπολογιστης! Κινδυνος-θανατος!

• Like 2
Δημοσ.

Προς Θεου μην βαζεις/βγαζεις πραγματα οσο ειναι σε λειτουργια ο υπολογιστης! Κινδυνος-θανατος!

Για πλακα το ειπα! Εξ ου και τα αποσιωπητικα στο τελος! Καμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Για πλακα το ειπα! Εξ ου και τα αποσιωπητικα στο τελος! Καμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει;

Ξεκαθαρα το τροφοδοτικο και ισως πηρε στο λαιμο του τη vga. Μονοδρομος ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο για μενα πριν καψεις και αλλα parts, και δοκιμαζεις τη vga. Αν εχει σωθει εχει καλως αλλιως θες και καρτουλα..

Δημοσ.

Ξεκαθαρα το τροφοδοτικο και ισως πηρε στο λαιμο του τη vga. Μονοδρομος ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο για μενα πριν καψεις και αλλα parts, και δοκιμαζεις τη vga. Αν εχει σωθει εχει καλως αλλιως θες και καρτουλα..

Τροφοδοτικο αλλαξα. Πηρα το Corsair vs450. Και με την ενσωματωμενη παιζει. Το προηγουμενο επισης το εβαλα σε εναν παλιο υπολογιστη με καμενο τροφοδοτικο και δουλευει.

Έκτακτο:

Ή με λυπηθηκε ο Θεος ή με λυπηθηκε ο ιδιος μου ο υπολογιστης ή εφτιαξε απο μια απλη επανατοποθετηση της RAM...!! Επιτελους!!

Δημοσ.

Επανερχομαι για να κανω μια ερωτηση... Τελικα εφταιγε σιγουρα το τροφοδοτικο ή μηπως μπορει να εκανε τη ζημια η καρτα γραφικων; να σημειωσω οτι τη δευτερη φορα που μυρισε καμενο ηταν οταν ειχα ανοιξει το SP: Blacklist, και μονο σε αυτο το συγκεκριμενο... γιατι με αλλα που εκανα δοκιμες λειτουργουσαν ολα μια χαρα... Μηπως φορτωσε και δουλευε στο φουλ η καρτα; Ευθυνεται μηπως αυτη;

Που τα βρίσκετε αυτά τα τροφοδοτικά με τέτοια molex, ρε συ...Στο 2000 είμαστε ακόμα;! :whistle: Είναι σαν να παρακαλάς το σύστημα να αυτοκαταστραφεί...

Δημοσ.

Που τα βρίσκετε αυτά τα τροφοδοτικά με τέτοια molex, ρε συ...Στο 2000 είμαστε ακόμα;! :whistle: Είναι σαν να παρακαλάς το σύστημα να αυτοκαταστραφεί...

Οταν εφτιαχνα το pc δεν ηξερα και πολλα... Απλα εψαχνα κατι σχετικα φθηνο. Σιγουρα τωρα θα ειχα παει σε αλλο τροφοδοτικο και αλλο κουτι. Αν μου πεις τωρα για Turbo-X τροφοδοτικο ή αλλο hardware θα πω οχι πριν τελειωσεις τη φραση σου! Οπως και να εχει μου κρατησε πανω απο 4 χρονια και τωρα το εχω σε pc του 2005. Οσο ανταξει, εξαλλου για πεταμα ηταν ο υπολογιστης. Και μαλιστα σε αυτα τα 4 και κατι χρονια που το εχω, εχει κλεισει παρα πολλες φορες το pc καθως μεχρι προπερσι ειχε προβλημα η ασφαλεια που παει στο δωματιο μου με αποτελεσμα να επεφτε οποτε ζεσταινοταν. Θα μπορουσε να ειχε καει οποιοδηποτε τροφοδοτικο και οποιαδηποτε συσκευη. Οποτε ειμαι σχετικα ικανοποιημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...