SOADNICK Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δυστυχως το SS Sensei που εχω τωρα ειναι στα πολυ τελευταια του, με το ζορι καταχωρει 1 στα 3-4 κλικ. Ακομα και το πατημα στην ροδελα δυσκολα το πιανει ή το πιανει διπλα. Μονο το δεξι κλικ και τα πλαινα κουμπια δουλευουν σωστα. Ως εκ τουτου παω για αγορα νεου ποντικα. Μιας και δεν εχω μεγαλο budget, ~30€, σκεφτομαι το Sharkoon Fireglider για το οποιο εχω διαβασει αρκετα καλα λογια. Βλεπω οτι βγαινει σε δυο εκδοσεις, Optical και Laser. Με την optical εχω τα εξης θεματα: δε με βολευουν τα dpi του 1600/3000, εχω συνηθισει στα 2000-2200 και δε μου αρεσει οπτικα . Η laser εκδοση απ την αλλη εχει ρυθμιση στα 2000 dpi και βγαινει και σε σκετο μαυρο χρωμα (που μου αρεσει οπτικα). Το θεμα μου ομως ειναι το mouse pad, εχω το SS Qck που ειναι υφασματινο. Ισχυει οτι τα laser ποντικια εχουν θεματα με τα υφασματινα pads? Γενικα τα laser χανουν/κερδιζουν καπου σε σχεση με τα optical? Δεν ειχα ποτε laser ποντικι μεχρι τωρα..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το laser Sharkoon Drakonia black, που εχω εγω με το ιδιο mousepad, δουλευει αριστα και γλιστραει παρα πολυ ωραια. Τα laser απ'οσο ξερω παιζουν σχεδον παντου! Τσεκαρε και το δικο μου μηπως σε βολεψει! ;-)
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ξεφευγει πολυ το Drakonia Black (37 + μεταφορικα). Το Drakonia απ την αλλη εχει το ιδιο chip με το Fireglider Laser, οποτε αν το χει κανεις ας ενημερωσει.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδια εχω μια απορια,οταν σας χαλασει λογω φυσιολογικης φθορας ενα θεωρητικα καλο επωνυμο mouse,σκεφτεστε να δοκιμασετε ποτε,ετσι για πειραματισμο,ενα φτηνο mouse απο σχετικα αγνωστη εταιρια η πρεπει οπωσδηποτε να ειναι καποιας ακριβης μαρκας απο αυτες που πουσαρουν στους πιτσιρικαδες οι κραχτες στα reviews? Ρωταω γιατι ποτε δεν εχω δωσει πανω απο 20 ευρω για mouse , ουτε προκειται,και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα.Με λιγο ψαξιμο βρισκω καλες ευκαριες που για 20 ευρω ειναι εκπληκτικα.
Whitefanged Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ηρωικό για τα λεφτά του, αλλά θα πρέπει να συνηθίσεις τα dpi http://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html Παιδια εχω μια απορια,οταν σας χαλασει λογω φυσιολογικης φθορας ενα θεωρητικα καλο επωνυμο mouse,σκεφτεστε να δοκιμασετε ποτε,ετσι για πειραματισμο,ενα φτηνο mouse απο σχετικα αγνωστη εταιρια η πρεπει οπωσδηποτε να ειναι καποιας ακριβης μαρκας απο αυτες που πουσαρουν στους πιτσιρικαδες οι κραχτες στα reviews? Ρωταω γιατι ποτε δεν εχω δωσει πανω απο 20 ευρω για mouse , ουτε προκειται,και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα.Με λιγο ψαξιμο βρισκω καλες ευκαριες που για 20 ευρω ειναι εκπληκτικα. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου ένα element των 25, ένα hvt των 20 και ένα natek των 20. Δεν μου άρεσαν καθόλου, οι λύσεις των ''γνωστών'' εταιριών σε αυτά τα χρήματα, αν και φτωχότερες σε χαρακτηριστικά ήταν κατά πολύ ανώτερες σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Δεν έκανα βέβαια εκτενές ψάξιμο, αλλά η πρώτη μου επαφή με άγνωστες μάρκες ήταν αποκαρδιωτική.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγω 20 χρονια παιζω με φτηνα mice και δεν ειχα ποτε προβλημα και στο moba που παιζω τωρα (Panzar) που ειναι πολυ ανταγωνιστικο και δυσκολο με συνεχεις μαχες και τουρνουα,ειμαι μεσα στους πρωτους παικτες στην φυλη μου. Αυτο χρησιμοποιω,το εχω προτεινει και εδω,οσοι το αγορασαν τους αρεσε πολυ. Αλλα βλεπω δεν υπαρχει αυτη την στιγμη διαθεσιμο,οποτε απλα το ποσταρω σαν σημειο αναφορας. http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748 1
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδια εχω μια απορια,οταν σας χαλασει λογω φυσιολογικης φθορας ενα θεωρητικα καλο επωνυμο mouse,σκεφτεστε να δοκιμασετε ποτε,ετσι για πειραματισμο,ενα φτηνο mouse απο σχετικα αγνωστη εταιρια η πρεπει οπωσδηποτε να ειναι καποιας ακριβης μαρκας απο αυτες που πουσαρουν στους πιτσιρικαδες οι κραχτες στα reviews? Ρωταω γιατι ποτε δεν εχω δωσει πανω απο 20 ευρω για mouse , ουτε προκειται,και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα.Με λιγο ψαξιμο βρισκω καλες ευκαριες που για 20 ευρω ειναι εκπληκτικα. Ουτε εγω δινω πανω απο 30€ για ποντικι. Το Sensei που εχω το ειχα παρει 30€, μαλλον λογω λαθους στην τιμη, γιατι απο το καταστημα που το αγορασα μια το ειχαν στα 30€ μια στα 60€. Συγκεκριμενα ειναι Sensei Raw με theme απο το Black Ops 2. Τα σκετα Sensei Raw ειχαν ολα 60€. Οποτε μαλλον σταθηκα τυχερος στην τιμη του. Αγορα του 09/13. Θα ηθελα να κραταγε κανα χρονο ακομα ειναι η αληθεια γιατι ηδη απο τον Δεκεμβρη του 15 ειχε εμφανισει σημαδια θανατου. Ηρωικό για τα λεφτά του, αλλά θα πρέπει να συνηθίσεις τα dpi http://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου ένα element των 25, ένα hvt των 20 και ένα natek των 20. Δεν μου άρεσαν καθόλου, οι λύσεις των ''γνωστών'' εταιριών σε αυτά τα χρήματα, αν και φτωχότερες σε χαρακτηριστικά ήταν κατά πολύ ανώτερες σε υλικά και ποιότητα κατασκευής. Δεν έκανα βέβαια εκτενές ψάξιμο, αλλά η πρώτη μου επαφή με άγνωστες μάρκες ήταν αποκαρδιωτική. Το ειδα το Shark αλλα δε με ψηνει πολυ λογω dpi. Με το Fireglider Laser δεν εχει κανεις εμπειρια; Σχετικα με τα φθηνα ποντικια, πριν το Sensei ειχα ενα Hama uRage των 20€, καλο ηταν, οσο αντεξε. Ευτυχως το ειχα παρει μιση τιμη απο e-shop specials. Αλλα απ οτι θυμαμαι 2 χρονια δεν ειχε βγαλει σιγουρα. Νομιζω 1 ή το πολυ 1.5.
Whitefanged Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το ειδα το Shark αλλα δε με ψηνει πολυ λογω dpi. Μπορείς να το βάλεις στα 4000 και να κατεβάσεις το sensitivity στο μισό από εκεί που το έχεις τώρα. Ψήσου γιατί στα 15 + μτφ δεν βρίσκεις τέτοιο πόντικα. Αξίζει να αναφέρω ότι 2 φορές που μου έχει χαλάσει (εκτός doa) sharkoon περιφερειακό είχα άμεση αντικατάσταση.
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μπορείς να το βάλεις στα 4000 και να κατεβάσεις το sensitivity στο μισό από εκεί που το έχεις τώρα. Ψήσου γιατί στα 15 + μτφ δεν βρίσκεις τέτοιο πόντικα. Αξίζει να αναφέρω ότι 2 φορές που μου έχει χαλάσει (εκτός doa) sharkoon περιφερειακό είχα άμεση αντικατάσταση. FPS εχει 4000, οχι DPI DPI 600-1000-1600 εχει
Whitefanged Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ! γράψε λάθος που λένε... Ανέβασε τότε το sensitivity
SOADNICK Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Απο το σημερινο crazy sundays βρηκα αυτο: http://www.e-shop.gr/en/zalman-zm-m501r-optical-gaming-mouse-p-PER.815940 Optical με ιδιο αριθμο κουμπιων με το fireglider, 2000DPI. Εχει κανεις εμπειρια απο Zalman ποντικια; Στις ψυκτρες νομιζω ειναι οκ η Zalman.
rosspy Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ειχα παραγγειλει το shark force συν κατι ανεμιστηρες κ ευτυχως πριν την αγορα εκανα μια δοκιμη σε ανοιχτο που ειχε εκει δε λεω ωραιο κ οπτικα κ στην αισθηση ,αλλα...( ενας απο τους κυριους λογους που ηθελα να αλλαξα ποντικα ηταν το κλικ στα πληκτρα) κ εδω το κλικ μου "ακουγεται" οχι τοσο πολυ οσο σε αλλα,αλλα.. ετσι δεν προχωρησα στην αγορα του κ ειμαι σε αναζητηση καλου,φτηνου(το πολυ μεχρι 20),με καλωδιο καλυτερα, αθορυβου στα κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα