Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο προγραμμα γι video editing , το οποιο θα είναι απο την μία δωρεαν και απο την αλλή δεν θα περιέχει κάποιο είδους banner στην παρουσίαση του βίντεο .

Έχετε κάποια ιδέα?

Δημοσ.

Πες μας όμως και για ποια χρήση το θέλεις.

Ακόμα δεν εχω σκεφτει πληρως την χρηση του . Οτι πιο ολοκληρωμενο μπορει να βρει κανεις . Ας πουμε γι απλα βιντεακια , pop up φωτογραφιες , η μια πανω στην αλλη , μικρο εφε και τα λοιπα . Δεν θέλω για τρελά effect .

Δεν αναφερθηκα γι μετατροπη , αλλα γι δημιουργια . Συγνωμη αν δεν εγινα κατανοητος

Δημοσ.

Hitflim 4 Express...ειναι δωρεαν αλλα πρεπει να κατσεις να μαθεις αν δεν εχεις ξαναδουλεψει τετοια προγραμματα (non linear editors)...ειναι σαν το Premiere απο οτι βλεπω που δουλευω (τουλαχιστον το UI)

Δημοσ.

Hitflim 4 Express...ειναι δωρεαν αλλα πρεπει να κατσεις να μαθεις αν δεν εχεις ξαναδουλεψει τετοια προγραμματα (non linear editors)...ειναι σαν το Premiere απο οτι βλεπω που δουλευω (τουλαχιστον το UI)

Δεν υποστιριζει windows 7 32bit

Δημοσ.

καλό για να ξεκινήσεις : Sony Vegas

καλύτερο : Adobe Premiere Pro CC

απλά το καλύτερο έχει και υψηλότερο αντίτιμο (σε κόστος) μακροπρόθεσμα. Λόγω ότι η adobe είναι με συνδρομή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ψάχνω κάποιο για να ενώσω καμιά 20αριά βιντεάκια που τραβήξαμε σε βάφτιση, να βάλω καμιά μουσικούλα από πίσω και κανά ψευτοεφέ..

Ψάχνω για κάτι αρκετά εύκολο στη χρήση.. Δεν ξέρω αν παίζει και κάποιο λογισμικό που να "σταθεροποιεί" με κάποιο τρόπο τα ελαφρώς κουνημένα πλάνα μας....

Δημοσ.

Windows movie maker. Ότι ποιο απλό μπορείς να βρεις. Θα σε καλύψει απόλυτα σε αυτό που θες να κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...