Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν υπολογιστή ο οποίος έχει τα εξής χαρακτηριστικά: AMD Athlon Processor LE-1640 2.70 GHz,,RAM (3Gb) και μητρική MSI K9AGM4,,δοκιμάζω να του βάλω windows 7 32 bit και δεν δουλεύει καλά..όταν πηγαίνω να ανοίξω κάποιο πρόγραμα ή τον φάκελο που είναι κάτω στην γραμμή εργασίων όταν πηγαίνω να κλείσω είτε το πρόγραμμα είτε πχ κάποιον φάκελο δεν μ αφήνει να τα ανοίξω πάλι κολλάνε τα εικόνιδια στην γραμμή όπως όταν μας δείχνει όταν τα ανοίγουμε,,τι να κάνω;;

Δημοσ.

Καλησπέρα, Δες από την διαχείριση εργασιών ( Task Manager) πόση RAM είναι ελεύθερη και πόση δεσμευμένη. Και τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel,

Δημοσ.

Φυσική μνήμη δείχνει τα εξής:

Φυσική μνήμη

Σύνολο:        2943

Στην Cache: 1640

Διαθέσιμη  :  1849

Ελεύθερη  :   232

η τιμές ανεβοκατέβαιναν δεν μπορώ να πω ακριβώς

Το HD Sentinel δείχνει

Επίδοση :100%

Υγεία      :99%

Δημοσ.

μονοπυρηνος χαμηλης αποδοσης ειναι ,σε καποιο βαθμο ειναι φυσιολογικο να μην την παλευει

εχεις κανει καθαρη εγκατασταση win?

εβαλες μηπως πολλα antivirus?

μηπως το πισι θελει καθαρισμα?

Δημοσ.

Η RAM σου είναι οριακά όποτε αν αυτές η τιμές που ποστάρης είναι χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα τότε λογικό είναι να κολλάει. Όσο για τον σκληρό το 99% δεν είναι κάλο σημάδι όποτε αν έχεις σημαντικά αρχεία πάρε ένα backup για καλό και για κακό. και τέλος με αυτό το σύστημα καλύτερα να πας σε κάποια διανομή λίνουξ όπως lubuntu η Puppy

Δημοσ.

σιγα μην ειναι οριακα 3gb ram ,ενταξει δεν ειναι κ το καλυτερο αλλα υπαρχουν λαπτοπακια κ boxakia που παιζουν με 2 gb για απλες δουλειες παντα

Δημοσ.

Όπως και να έχει το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με ένα τέτοιο σύστημα είναι να κάνεις εγκατάσταση μια διανομή λινουξ όπως αυτές που προανέφερα.

Δημοσ.

Το Pc μόλις το είχα κάνει format και έβαλα τα windows και σερνόταν,,τον έχω καθαρίσει και μέσα,,,τώρα του έβαλα τα ubuntu πάει λίγο καλύτερα δεν κολλάει;;Απλά κάποιες φορές με τρεμοπαίζει η οθόνη;;Από τι μπορεί να είναι;;Μου συστήνεται να μην βάλω windows;;Μπορεί να φταίει κάτι άλλο;;Το 99% γιατί δεν είναι καλό;;Συγνώμη που κάνω τόσες ερωτήσεις απλά θέλω να μάθω τι μπορεί να συμβαίνει,,ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Η RAM σου είναι οριακά όποτε αν αυτές η τιμές που ποστάρης είναι χωρίς να τρέχει κάποιο πρόγραμμα τότε λογικό είναι να κολλάει. Όσο για τον σκληρό το 99% δεν είναι κάλο σημάδι όποτε αν έχεις σημαντικά αρχεία πάρε ένα backup για καλό και για κακό. και τέλος με αυτό το σύστημα καλύτερα να πας σε κάποια διανομή λίνουξ όπως lubuntu η Puppy

Όπα, όπα. Όχι και Lubuntu, Puppy με 3GB RAM. Πάντως, ίσως όντως να πρέπει να δοκιμάσεις να βάλεις ένα από αυτά τα δύο να μας πεις πώς τρέχει ο υπολογιστής. Τι χρήση κάνεις τον υπολογιστή πες μου και θα σου πω και τι να του βάλεις.

Δημοσ.

Του έβαλα τα ubuntu την έκδοση 12.04 Lts και με το upgrade τώρα είναι το 14 καλά λειτουργεί μπορώ να πω,,,πιο πολύ λίγο Internet και για κανένα έγγραφο,,για απλά πράγματα δηλαδή

Δημοσ.

Του έβαλα τα ubuntu την έκδοση 12.04 Lts και με το upgrade τώρα είναι το 14 καλά λειτουργεί μπορώ να πω,,,πιο πολύ λίγο Internet και για κανένα έγγραφο,,για απλά πράγματα δηλαδή

Τότε μείνε με Linux, αν λειτουργεί καλά το Ubuntu εντάξει, αν όχι, βάζεις Lubuntu ή αν θες να είναι λίγο πιο ωραίο από το Lubuntu, LXLE.

Δημοσ.

Θα το αφήσω προς το παρόν με το ubuntu και αν βλέπω ότι κολλάει θα δοκιμάσω αυτά που μου πρότεινες,,,σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...