vaggelouras Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβα.Το Note 4 σου εβγαλε ενα προβλημα και το πηγες service δεκτο.Μετα αφου το παρελαβες για ποιο λογο το πουλησες και πηγες στο G4?? Ολα τα κινητα μπορουν να παρουσιασουν προβλημα ειτε τα φθηνα ειτε τα ακριβα. Εγω πχ ειχα αγορασει πιο παλια το Moto G 3rd gen των 130ευρω και ειχε κολλημενο pixel.Με την δικια σου λογικη δεν ειναι 100% δοκιμασμενο ή απροβληματιστο??? Δηλαδη για το OnePlus2 αν σου παθει κατι που θα πρεπει να το στειλεις στο εξωτερικο και νομιζω εχει και μολις 1 χρονο εγγυηση τι θα κανεις σε αυτη την περιπτωση??? To galaxy S6 με το memory leak που ειχε(ασχετως αν το φτιαξανε και σε τι βαθμο)και με το touchwiz(που οπως και να το κανουμε ουτε stock android ειναι ουτε htc sense ουτε κοντα σε αυτα)θεωρειται απροβληματιστη συσκευη??? Προφανως και αγοραζεις οτι γουσταρεις απλα αυτα που γραφεις για να δικαιολογησεις την αγορα σου δεν βγαζουν και πολυ νοημα αυτο εννοω. Μαλλον δεν το εξηγησα σωστα Στο note κάηκε η οθονη και θα ήμουν χωρις κινητο ενα μηνα, αλλη ρεζερβα δεν ειχα και πηρα ενα g4 μεταχειρισμενο, δυστυχώς παλια παρτίδα, και μολις ηρθε το note δεν χρειαζόμουν δυο τηλέφωνα, εξου και η πώληση Το g4 θα πωληθει γιατι δεν μπορω να εχω συνεχώς τον φοβο μην χασω οτι εχει μέσα οπως εγινε και προχθες.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μαλλον δεν το εξηγησα σωστα Στο note κάηκε η οθονη και θα ήμουν χωρις κινητο ενα μηνα, αλλη ρεζερβα δεν ειχα και πηρα ενα g4 μεταχειρισμενο, δυστυχώς παλια παρτίδα, και μολις ηρθε το note δεν χρειαζόμουν δυο τηλέφωνα, εξου και η πώληση Το g4 θα πωληθει γιατι δεν μπορω να εχω συνεχώς τον φοβο μην χασω οτι εχει μέσα οπως εγινε και προχθες. Ε πες το ρε συ ετσι μην μας μπερδευεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα