vaggelouras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μιας και μολις πουλησα το note 4 και το lg g4 έφυγε σερβις λόγω γνωστού και πονεμένου προβλήματος φεύγω για galaxy s6. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Εκτος το μαυρου-μιας και φερνει σε σκουρο μπλε που κατεμε ειναι meh- ποιο αλλο χρωμα θα προτιμούσατε, το άσπρο, το γαλαζιο ή το χρυσό; Το ασπρο φυσικα ειναι η σίγουρη λύση αλλα τα αλλα μου κανουν κλικ, ειδικά το γαλαζιο. Αν και υποκειμενικό σας φαίνονται κιτς; Μην γελαει κ ο κόσμος δηλαδή
kataramenos32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το sapphire black μετραει φιλε,το ειδες απο κοντα? 2
lifeowner771 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σαν πρώην πλέον χρήστης του S6 Edge, το "μαύρο" μέτραγε πολύ. Ήταν ωραίο χρώμα. Μετα θα διάλεγα το άσπρο. Τα αλλα μου φαίνονται..κάπως. 1
ziaba Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μιας και μολις πουλησα το note 4 και το lg g4 έφυγε σερβις λόγω γνωστού και πονεμένου προβλήματος φεύγω για galaxy s6. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Εκτος το μαυρου-μιας και φερνει σε σκουρο μπλε που κατεμε ειναι meh- ποιο αλλο χρωμα θα προτιμούσατε, το άσπρο, το γαλαζιο ή το χρυσό; Το ασπρο φυσικα ειναι η σίγουρη λύση αλλα τα αλλα μου κανουν κλικ, ειδικά το γαλαζιο. Αν και υποκειμενικό σας φαίνονται κιτς; Μην γελαει κ ο κόσμος δηλαδή χτυπά τοτε το λευκό που κάπως τρώγεται , προσωπικά το χρυσό το θεωρώ γύφτικο και το γαλάζιο που$&Co 1
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγω που μαι αδερφη παντως παντα διαλεγω μαυρα κινητα μου φαινεται πιο ατρικο το χρυσο η το γαλαζιο παρα το μαυρο 2
vaggelouras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μονο μαυρο κινητο Αντρες ειμαστε Κ εγω ετσι ελεγαΜονο μαύρο -κινητό- αλλα η αδερφη μου εχει s6 edge και το μαύρο φαίνεται μπλε στο φως και με χαλαει, θελω το πλαίσιο ή να μην ξεχωριζει απο την οθονη ή να ξεχωριζει πολυ. Μου θυμιζει λίγο το ativ s
ziaba Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 βάλτου καμία θήκη για να μην το βλέπεις απ έξω όντως αυτό το μπλε είναι μεγάλο φάουλ τουλαχ να το έβγαζε σε γκρι απόχρωση 1
vaggelouras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Θηκη μπαινει ετσι κ αλλιως, ειδικά σε τετοια τηλέφωνα αλλα το μπροστα δεν φτιαχνει μιας και βαζω μονο μεμβρανη και οχι γυαλί 1
argimeg Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το χρυσό πάντως που πήρα στην γυναίκα μου δεν θα το έπαιρνα για μένα. Μου κάνει πολύ κυριλλέ ή πολύ γυναικείο. Για το μπλέ ούτε καν.................. 1
2.1Ohm Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Φιλε να το πούμε απλά το χρώμα είναι θέμα γούστου καθαρά το τι λέει ο ένας κ ο άλλος είναι καθαρά υποκειμενικο, άκρη δν θα βρεις ποτέ! Απλά πάρε ΌΤΙ σου αρέσει και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι καγκουρια "αντρικα, γυναικια" αυτά δν υπάρχουν σου κάνει το κλικ απλά το περνεις!!
@topos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Φιλε να το πούμε απλά το χρώμα είναι θέμα γούστου καθαρά το τι λέει ο ένας κ ο άλλος είναι καθαρά υποκειμενικο, άκρη δν θα βρεις ποτέ! Απλά πάρε ΌΤΙ σου αρέσει και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι καγκουρια "αντρικα, γυναικια" αυτά δν υπάρχουν σου κάνει το κλικ απλά το περνεις!! Πραγματικα και εγω απορω. Να ρωτησεις για specs, εμπειρια χρησης, αυτονομια, ανταγωνισμο κοκ το καταλαβαινω. Το χρωμα ομως? Παρε οποιο σου αρεσει και σου κανει κεφι. Και πες οτι τυχαινει οτι απανταμε δεκα νοματαιοι-εες και σου πουμε με μια φωνη πχ πρασινο.Λεει απολυτως τιποτα αυτο εαν εσενα δεν σου παει αυτο το χρωμα?
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μιας και μολις πουλησα το note 4 και το lg g4 έφυγε σερβις λόγω γνωστού και πονεμένου προβλήματος φεύγω για galaxy s6. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Εκτος το μαυρου-μιας και φερνει σε σκουρο μπλε που κατεμε ειναι meh- ποιο αλλο χρωμα θα προτιμούσατε, το άσπρο, το γαλαζιο ή το χρυσό; Το ασπρο φυσικα ειναι η σίγουρη λύση αλλα τα αλλα μου κανουν κλικ, ειδικά το γαλαζιο. Αν και υποκειμενικό σας φαίνονται κιτς; Μην γελαει κ ο κόσμος δηλαδή Πουλησες το Note 4 για να πας σε Galaxy S6??? Δεν μπορω να πω οτι ειναι και η καλυτερη αγορα αυτη που πας να κανεις. Αν τα κινητα σου γενικα θες να τα κρατας(και δεν τα αλλαζεις πριν καν κλεισουν χρονο)τοτε εννοειται οτι αξιζει το S7 περισσοτερο. 380ευρω για το S6 ειναι εν μερη πολλα πλεον λεφτα.Ακομα και το V10 στα ιδια χρηματα αξιζει περισσοτερο.
vaggelouras Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Πουλησες το Note 4 για να πας σε Galaxy S6??? Δεν μπορω να πω οτι ειναι και η καλυτερη αγορα αυτη που πας να κανεις. Αν τα κινητα σου γενικα θες να τα κρατας(και δεν τα αλλαζεις πριν καν κλεισουν χρονο)τοτε εννοειται οτι αξιζει το S7 περισσοτερο. 380ευρω για το S6 ειναι εν μερη πολλα πλεον λεφτα.Ακομα και το V10 στα ιδια χρηματα αξιζει περισσοτερο. Το note 4 το πουλησα γιατι ηταν ενα μηνα στο σερβις για αλλαγη οθόνης, ωστόσο πήρα το g4Τη μερα που πουλησα το note αρχισε τα bootloop το g4 και εφυγε για σέρβις, εννοειται μολις γυρισει το πουλαω. Και ειπα λοιπον να παω σε κατι 100% δοκιμασμενο και απροβληματιστο και ειμαι αναμεσα σε s6 και 1+2
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το note 4 το πουλησα γιατι ηταν ενα μηνα στο σερβις για αλλαγη οθόνης, ωστόσο πήρα το g4 Τη μερα που πουλησα το note αρχισε τα bootloop το g4 και εφυγε για σέρβις, εννοειται μολις γυρισει το πουλαω. Και ειπα λοιπον να παω σε κατι 100% δοκιμασμενο και απροβληματιστο και ειμαι αναμεσα σε s6 και 1+2 Δεν καταλαβα.Το Note 4 σου εβγαλε ενα προβλημα και το πηγες service δεκτο.Μετα αφου το παρελαβες για ποιο λογο το πουλησες και πηγες στο G4?? Ολα τα κινητα μπορουν να παρουσιασουν προβλημα ειτε τα φθηνα ειτε τα ακριβα. Εγω πχ ειχα αγορασει πιο παλια το Moto G 3rd gen των 130ευρω και ειχε κολλημενο pixel.Με την δικια σου λογικη δεν ειναι 100% δοκιμασμενο ή απροβληματιστο??? Δηλαδη για το OnePlus2 αν σου παθει κατι που θα πρεπει να το στειλεις στο εξωτερικο και νομιζω εχει και μολις 1 χρονο εγγυηση τι θα κανεις σε αυτη την περιπτωση??? To galaxy S6 με το memory leak που ειχε(ασχετως αν το φτιαξανε και σε τι βαθμο)και με το touchwiz(που οπως και να το κανουμε ουτε stock android ειναι ουτε htc sense ουτε κοντα σε αυτα)θεωρειται απροβληματιστη συσκευη??? Προφανως και αγοραζεις οτι γουσταρεις απλα αυτα που γραφεις για να δικαιολογησεις την αγορα σου δεν βγαζουν και πολυ νοημα αυτο εννοω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα